Сръбска наденица и петрохан

MO

31.03.09
09:07

удачен избор ли са за храна ?

Ако ги произвеждаш - да, ще имаш повече печалби.
Ако ги купуваш, не - има по-евтини неща.
Ако си правоверен, не - има свинско.
Но като се има впредвид форума, в който си задал питането...хм...конкретизирай въпроса си (маса/релеф, какъв тип е тялото ти, НВД/РБД...?) ;)

MO

31.03.09
09:46

Ами за качване на маса да ги ям между главните хранения . ?

казано от mondors на 31.03.09, 09:46:

Ами за качване на маса да ги ям между главните хранения . ?

Има много по-удачни варианти за храненията, но става и така. Ако дадеш стаж и какъв тип си - ще получиш и по-конкретни и добри съвети.
Между другото един приятел вкарваше петрохан с мед за междинните хранения. Някъде около 15 кг качи за половин година - постижение, като се имаше впредвид колко му бе трудно да качи и грам (ектоморф, свръхзвуков метаболизъм и нямащ пари за добра храна и добавки).

MO

31.03.09
10:05

Ектоморф  стаж 1 месец ;д

31.03.09
12:50

трябва ти чисто месо.. 90% че може би и повече от разните салами наденици и кремвирши са пални боклуци по отношение на хранителна стоиност! Скоро из нета гледах хранителна таблица обявена от известен български Производител за хранителните стоиности на продуктите си и определено не стават за какавто и да е спортен режим. Става въпрос за  няколко вида наденици кремвирши и салами и на нито един продукт не ми хареса табличката всички бяха с високо съдържание на мазнини над 20% и по лошото ниско съдържание на белтъчини 5-10% в такъв случаи за какво месо гововим при положени че свинското е с мазнини под 15% и белтъчини около 20%

MA

31.03.09
16:42

Я не ям нищо което не е расло на кокал !
И ти не го прави ;)

31.03.09
19:10

И аз подкрепям тезата, че готовите колбаси не стават за каквато и да е било диета.

01.04.09
11:08

Комшията ми работи в една много известна фирма за кремвирши,салами и разни други боклуци.Такива работи ми разказа,че немам как просто да си купя повече такива помии.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1