D3BEP - първо да ти кажа, че изцяло приемам чужди мнения и гледни точки, както и твоето.
Самият аз съм получавл съвети и мнения от теб, за което ти благодаря.
По-горе изразявах именно моето мнение...затова както ти каза, всеки е прав за себе си.
А това за престижните компании е излишен спор, защото мога да ти докажа наистина хора на високи позиции, имащи татуси.
но не това е темата :)
Поздрави и от мен!
DeadManWalking - ще те оставя сам да разбереш от кое племе съм, но като гледам аватара ти, твоето племе отдавна изчезна...
30.01.09
23:18
Имам обеца на едното охо, други “екстри” по тялото мисля, че не ми трябват.Татусите омръзват.
аз забравям че имам, нищо че всеки ден се разминавам с огледалото : )
само когато хората ми казват се сещам
Имам 2 сребърни халки на ушите, от време на време нося и барбели и мухоморки със смайлита, мисля си за един татос със биомеханика на прасеца, но ще видим лятото :)
много се кефя на моми4ета с обеци на езика :-P . А след време мисля да си направя една звезда на прасеца,която сам съм си я рисувал :-)
Като по-млад се замислях иза 2-те, но не стана, сега едва ли? Имам много приятели с 20, 30 дори 50 и повече % от кожата покрити с татуси, накои дори ги правят. Въпрос на избор. Трябва да се мисли за местоположението. Пиърсинга може да засегне нерви, особено по ушите и веждите, а татусите особено при жените са кофти, ако са на неподходящо място - бременност например...
Които се е татуирал, ще има по-голям стимул да се поддържа във форма за да не увисва... :)
28.03.09
20:51
След няколко години бих си направил татус стига да е УНИКАЛЕН,сега съм само с 2 флеша- това са разширени дупки в ушите,мойте са 6 милиметра което е прилично има и много по-големи което вече не бих си сложил.
нещо такова http://www.antiorder.com/myspace/scroll/ear-left.JPG
малко боли ама—> http://www.youtube.com/watch?v=C4M3LyH9ago&feature=related
Мнението беше редактирано от Kristiqn1992 на 28.03.09 20:58.
Не ме влекат такива неща да не говорим, че е разход на пари и само източник на проблеми (една позната се оказа алергична и само й остна белег)
И може да звуча като пенсионер, ама за чий х. някои момичета си правят пърсинг на пъпа не мога да разбера... не ми изглежда супер естетично. Какво се опитват да покажат с това? :)
29.03.09
09:09
казано от Kristiqn1992 на 28.03.09, 20:51:
След няколко години бих си направил татус стига да е УНИКАЛЕН,сега съм само с 2 флеша- това са разширени дупки в ушите,мойте са 6 милиметра което е прилично има и много по-големи което вече не бих си сложил.
малко боли ама—> http://www.youtube.com/watch?v=C4M3LyH9ago&feature=related
тфа е просто отвратително .... не виждам смисъл от такива грозни пиърсинги ;)
29.03.09
09:50
казано от FitNeS-MaNqK на 29.03.09, 09:09:
казано от Kristiqn1992 на 28.03.09, 20:51:
малко боли ама—> http://www.youtube.com/watch?v=C4M3LyH9ago&feature=relatedтфа е просто отвратително .... не виждам смисъл от такива грозни пиърсинги ;)
Смисъл в тях няма само си прецакваш ухото. Ма пък не за всички са грозни :)
Татуировки и/или пиърсинг ?
Гнус ме е и от двете.
Съответно - нямам и скоро няма да имам.
Вярно е,че ги има отдавна, но са родени от “култури” на които несмятам да подражавам или да се идентифицирам с тях.
Лично мнение, без да се заяждам.
Татусите не ме кефят, пиърсите ми допадат...
Освен обичайния пиърсинг (на ушите - само по 1 обечка на ухо си имам и са ми предостатъчно), имам такъв и на пъпа. При това толкова го исках, че се наложи два пъти да го правя, за да успея да го задържа. Намирам го за доста закачливо и секси :) И доста мъже, забелязвам, споделят мнението ми ;)
Преди няколко години ми се щеше да си продупча и езика, но в края на краищата минусите надделяха. Основните ми аргументи против бяха: 1. говорът се променя към леко по-фъфлещ; 2. всички те зяпат в устата като говориш (мен лично ме дразни да не ме гледат в очите) 3. по-сериозните работодатели едва ли биха го толерирали
Татусите... не ми допадат особено. Някои са изкуство, да, но не върху моята кожа, благодаря. Все пак, ако някога ми щукне да си направя подобно нещо, би било нещо много мъничко и закачливо на интимно място...
казано от Limka на 29.03.09, 19:51:
мен лично ме дразни да не ме гледат в очите
Странно мен как ме дразни точно обратното.
Каквото и да си говорим татуировките и пиърсинга се радват на популярност сред хора на възраст до 20-22 години. След това нещата се променят... Лично познавам доста хора които имат татуси и съжаляват че са ги направили... особено такива които се виждат и през дрехите - като например на врата. Да определено има и такива които си ги харесват за цял живот но те са рядкост.
И определено за работодателя има значение дали имаш пиърсинг или татуси. По професия си одитор, отиваш в голяма копания с обеца на ухото или някое драконче на врата - No Way… Ок ще ми кажете работите в престижни фирми. Всяко правило си има изключения, но като цяло работодателите особено в големите и чужди компании не гледат с добрo око на такива прояви.
Самият аз никога не съм бил фен на пиърсинга и татусите - но ако някой му харесва е ок. Все пак всеки прави каквото си пожелае.
ПС. Пиърсинга на езика няма друго практическо приложение освен жената да се плези по често... другите екстри зависят от човека не от пиърсинга :) вярвайте ми ;)
30.03.09
05:22
На мнението на Калоян съм.
30.03.09
07:28
Аз пък съм забелязал,че всички с татуировки са педерасти. :)
ПС:Добре де,повечето.
ПСС: Добре де, само някои...
ПССС: От този форум със сигурност.
ПСССС:Някои нямат татуировки...
Мнението беше редактирано от BusyMan на 30.03.09 07:48.
казано от DeadManWalking на 30.03.09, 07:28:
====явно си го усетил на собствен гръб :)))))))
30.03.09
09:20
казано от Daniel на 30.03.09, 08:46:
ПСССС:Някои нямат татуировки...====явно си го усетил на собствен гръб :)))))))
Ако бях,щях веднага да се татуирам. :)
Мнението беше редактирано от BusyMan на 30.03.09 09:21.
казано от DeadManWalking на 30.03.09, 09:20:
не е задължително, сигурно си от пасивните :)
Мнението беше редактирано от Daniel на 30.03.09 09:31.
В един филм, по научно популярен канал, се говореше, че фитнесът се е превърнал едва ли не в мания сред хомосексуалните общности на Сан Франциско и особено, на Маями - това по повод последното развитие на дискусията :) ...
30.03.09
12:43
казано от Daniel на 30.03.09, 09:31:
И пасивните се татуират...орели на гърба,такива неща.
Мнението беше редактирано от BusyMan на 30.03.09 12:43.
казано от DeadManWalking на 30.03.09, 12:43:
казано от Daniel на 30.03.09, 09:31:
И пасивните се татуират...орели на гърба,такива неща.
хахаха това не ти се получи ама карай...иначе си хитър
30.03.09
14:11
DeadManWalking хайде малко по-спокойно - не искам да се наказваме.
Не поставяй всички под общ знаменател.
Това като модератор.
Като потребител ще се въздържа от коментар защото ще съм доста краен в изказването си!
Мнението беше редактирано от head_hunter на 30.03.09 17:55.
30.03.09
14:39
Преди няколко години ми се щеше да си продупча и езика, но в края на краищата минусите надделяха. Основните ми аргументи против бяха: 1. говорът се променя към леко по-фъфлещ; 2. всички те зяпат в устата като говориш (мен лично ме дразни да не ме гледат в очите) 3. по-сериозните работодатели едва ли биха го толерирали
1. Говорът си ми е същия, нищо различно.
2. Никой не ме запя в устата - докато говоря не се вижда. Трябва да се прозявам некултурно или да се смея адски силно за да се забележи.
3. Тук вече съм съгласен. Но само за такива, на които им се вижда като говорят. Аз ако не ти кажа че имам, няма да забележиш никога.
@head_hunter, изкажи се, трябва да се чуе всяко мнение :) Доколкото помня, ти имаш татуировка на гърдата? Поправи ме ако те бъркам с някой, твърде възможно е. И се извинявам ако е така :)
Мнението беше редактирано от death на 30.03.09 14:40.
Пише се ППС и идва от post-post-scriptum или после-послепис мисля :)
30.03.09
15:17
казано от death на 30.03.09, 14:39:
2. Никой не ме запя в устата - докато говоря не се вижда. Трябва да се прозявам некултурно или да се смея адски силно за да се забележи.
3. Тук вече съм съгласен. Но само за такива, на които им се вижда като говорят. Аз ако не ти кажа че имам, няма да забележиш никога.@head_hunter, изкажи се, трябва да се чуе всяко мнение :) Доколкото помня, ти имаш татуировка на гърдата? Поправи ме ако те бъркам с някой, твърде възможно е. И се извинявам ако е така :)
@death за мен става въпрос - имам татоо и все още продължавам да си го харесвам, както в деня в който си го направих. :-)
Ами обикновенно на така постовените въпроси за сексуалната ми ориентация отговарям “Запознай ме с гаджето си - тя ще ти разкаже после” ;-) .
@ DeadManWalking - като гледам как хомофобски си настроен едвам се сдържам да те попитам дали не си имал някъкви неприятни изживявания в този ред на мисли? :lol:
Прави ми впечатление, че всички говорят за толерантност, право на мнение и лично убеждение, но към момента това е рядкост или само думи.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 30.03.09 15:24.
30.03.09
17:30
Не,нямах го предвид сериозно това. :) Нищо против хомосексуализма нямам,нито против татуировките. ;)
head_hunter не се пали.
“Пише се ППС и идва от post-post-scriptum или после-послепис мисля :)”
Взех си бележка. :)
Мнението беше редактирано от BusyMan на 30.03.09 17:32.
Като говорим за татуси и пиърсинги ето какви асоциации правя за тях:
http://1.bp.blogspot.com/_5oN8-Mjd4Nk/Sa5D3I4QgyI/AAAAAAAAAWc/_4ZpKBeteKc/s1600/apocalipto_01.jpg
http://i179.photobucket.com/albums/w289/Candystripper520_photo/apocalypto-face-thumb.jpg
http://www.sharemation.com/sarv48/apocalipto.jpg
http://3.bp.blogspot.com/_5oN8-Mjd4Nk/Sa5EZzozk3I/AAAAAAAAAXE/e2-K0z6JqiY/s1600/apocalypto1111.jpg
Има и много по-крайни разбира се.
Това си е “култура” и “изкуство”.
И отново обяснявам, че мнението ми си е само мое и не целя да обиждам или засягам никого (най-вече тези от снимките - ако някой се познае да свирка за да сваля снимката му)
31.03.09
06:30
Точно за това говоря - изпадате в крайности.
Митко това което си дал на снимките съм съгласен, че не е особенно приятно за гледане, но и не можеш да лепнеш етикет “индиянец” на всеки с татоо.
Да съгласен съм, че има “извращения” и тук, но реално погледнато къде няма.
В 21 век не може да сме толкова крайно консервативни.
Помисли и за нещо друго - на теб би ли ти било приятно заради външния ти вид да те сравняват с маймуна?
31.03.09
09:16
А не,дай да угодим на всички с мнението си...
Митко това което си дал на снимките съм съгласен, че не е особенно приятно за гледане, но и не можеш да лепнеш етикет “индиянец” на всеки с татоо.
Помисли и за нещо друго - на теб би ли ти било приятно заради външния ти вид да те сравняват с маймуна?
Че това, дето съм показал не са крайности. Това е “оригинала”, на който някои подражават.
Крайностите са наистина отвратителни и който иска може да си ги потърси и гледа - гугъла изкарва много.
Ако ме сравняват с маймуна - ще го приема за комплимент, но все още не съм заякнал достатъчно за да заслужа такова сравнение. Освен това, като отчета, че генома на човека и шимпанзето съвпадат на 90%, май нямам право да се обиждам :)
И не лепя етикети никому.
Според мен е хубаво да се знае кому подражаваш със съответната визия. Абсолютно съм убеден, че много тийни и идея си нямат откъде идват тези оригинални идеи за пиърсинг и тату.
Това в кой век сме няма никакво значение за границите на промените във външния вид на хората. Общо взето всяка епоха е налагала някакъв вид мода, дори по-абсурдна от тази. Кринолините например или многоетажните прически, които са пазели от плъховете спейки с железни кафези на главата, малките стъпала на китайките и т.н.
Отново пояснявам, че нямам никакво намерение да убеждавам когото и да е да си прави или не пиърсинги, татута и какво там си реши. Не се изживявам като съдник или проповедник на морал. Просто съм показал откъде са тръгнали тези неща и с какъв се асоциираш като се бележиш по гореописаните начини.
казано от mitaka101 на 31.03.09, 09:44:
Че това, дето съм показал не са крайности. Това е “оригинала”, на който някои подражават.
Крайностите са наистина отвратителни и който иска може да си ги потърси и гледа - гугъла изкарва много.
Ако ме сравняват с маймуна - ще го приема за комплимент, но все още не съм заякнал достатъчно за да заслужа такова сравнение. Освен това, като отчета, че генома на човека и шимпанзето съвпадат на 90%, май нямам право да се обиждам :)
Според мен е хубаво да се знае кому подражаваш със съответната визия. Абсолютно съм убеден, че много тийни и идея си нямат откъде идват тези оригинални идеи за пиърсинг и тату.
Това в кой век сме няма никакво значение за границите на промените във външния вид на хората. Общо взето всяка епоха е налагала някакъв вид мода, дори по-абсурдна от тази. Кринолините например или многоетажните прически, които са пазели от плъховете спейки с железни кафези на главата, малките стъпала на китайките и т.н.
Отново пояснявам, че нямам никакво намерение да убеждавам когото и да е да си прави или не пиърсинги, татута и какво там си реши. Не се изживявам като съдник или проповедник на морал. Просто съм показал откъде са тръгнали тези неща и с какъв се асоциираш като се бележиш по гореописаните начини.
Чудесно изказано и аргументирано мнение :)
А какво е лошото да те сравняват с индианец? Аз тая дълбоко уважение към техните познания, мъдрост и начин на живот като цяло ( и съм препрочитала романите на Карл Май..няколко..доста пъти...) ;)
казано от Thrashmetal на 29.03.09, 20:04:
мен лично ме дразни да не ме гледат в очите
Странно мен как ме дразни точно обратното.
Може би защото не си жена...Ако беше, щеше със сигурност да знаеш колко е дразнещо, докато някой (обикновено мъж) говори с теб, погледът му да ‘бяга’ от очите и надолу...надолу...
казано от death на 30.03.09, 14:39:
3. Тук вече съм съгласен. Но само за такива, на които им се вижда като говорят. Аз ако не ти кажа че имам, няма да забележиш никога.
death, в такъв случай поздравления, че не парадираш с обецата си. При повечето хора, които аз познавам и са имали подобен...хм..аксесоар..., окровено се забелязваше. Може би умишлено са парадирали и са променяли говора си и...абе някак си фъфлеха.
Но! Сега като се замисля, повечето от тях са американци, а произнасянето на ‘th’ в английския език изисква леко “изплезване и прехапване’ на езика...откъдето може би идва и деформацията на говора и като цяло това, че се забелязва обечката....
Говорът не се променя, поне докато не си сложиш нещо огромно в устата...
Тази от Мюзик Айдъл едната има пиърсинг на езика, но не и пречи да пее или пък да изговаря думите перфектно. Докато пее пиърсинга се забелязва, но когато си говори спокойно не се вижда.
31.03.09
14:06
Какво да ти кажа, имам пиърсинг от около 6-7 месеца и все още има хора, които не знаят за него, а се виждам всеки ден с тях :D
Ако не си я вееш на ляво и на дясно - никой няма да я забележи.
31.03.09
19:40
и аз бих си направил на езика само и само да си го джавкам,да си играя с него :P
31.03.09
22:06
кво да ви кажа? аз имам 7 татуировки и вси4ки си ме кефят.те са важни 4асти от моя живот.а жени с малки татуироки са много секси според мен.ли4но мнение(можеби съм пристрастен)...
01.04.09
06:22
казано от mitaka101 на 31.03.09, 09:44:
Помисли и за нещо друго - на теб би ли ти било приятно заради външния ти вид да те сравняват с маймуна?Че това, дето съм показал не са крайности. Това е “оригинала”, на който някои подражават.
Не разбрах защо трябва да подражавам на някой като си направя татоо? Лично аз не съм правил никъкви асоциации когато съм си правил татуировката, не съм се водил от мода или от каквото и да било. Тъпо е да си направиш нещо такова само да подражаваш на някой - лично мнение изобщо. Всички приятели които имат нещо подобно са го направили защото им харесва в това число и аз.
Не разбрах защо трябва да подражавам на някой като си направя татоо? Лично аз не съм правил никъкви асоциации когато съм си правил татуировката, не съм се водил от мода или от каквото и да било. Тъпо е да си направиш нещо такова само да подражаваш на някой - лично мнение изобщо. Всички приятели които имат нещо подобно са го направили защото им харесва в това число и аз
Аз пък, като видя някой с полицейска униформа правя асоциация с полицай, ако е с кумуфлаж го асоциирам с военен, ако е с чалма - с арабин, ако е жена с яркочервено червило разбирам, че извършва платената услуга “френска любов”, ако е с обици по веждите/носа го асоциирам със снимките по-горе.
Като копираш външния вид на някой, се оприличаваш с него, или бъркам?
Не се заяждам и не желая да обиждам когото и да е, ако някой се чувства засегнат - моля да се обърне към модераторите да изтрият това, което му пречи.