01.04.09
13:33
Сега изпълнявам сгъване с дъмбели от седнал 3х12 и скотовото 3х12. Според вас нужно ли е да добавям сгъването с шанга от стоеж? Преди я правих, но не правих с дъмбели... След тези 2 упражнения се натоварвам прилично
01.04.09
15:37
казано от 6uuuppp на 01.04.09, 13:33:
Сега изпълнявам сгъване с дъмбели от седнал 3х12 и скотовото 3х12. Според вас нужно ли е да добавям сгъването с шанга от стоеж? Преди я правих, но не правих с дъмбели... След тези 2 упражнения се натоварвам прилично
Вземи си дай някви данни ;) по принцип вкарай нещо по-базово .. примерно прав с щанга и седнал с дъмбели .. или нещо от сорта ..
По-здрави !
Еми 190 см 66кг 30 ръка :( Досега и ми казаха, че съм се претоварвал... Правих точно това, което бях написал... След тренировка бицепсите ми 30-40мин ги усещам. Говорят ми, че като съм правил толкова много(общо 6 серии) съм правил релеф...
Релеф е нисък % на подкожни мазнини.Тренировки за релеф и маса общо взето няма.Всичко е до диетата.Иначе упражнения за бицепс са ти достатъчни-едно базово и едно изолирано-например прав с дъмбели или прав с лост и скотово.
че на къде тренировка за бицепс без най-основното упражнение сгъване с лост от стоеж не го пропускай
01.04.09
18:10
С 6 серии е трудно да претренираш .. аз до 10-12 съм стигал като правех по 1 мускул .. според мен тренировка от рода на прав с щанга 3-4 Х 8 и скотово или прав/седнал с дъмбели 3-4 Х 8-10 ти е перфектно ..другото което е , че си малко кила и по-скоро наблегни на правилно хранене ,по-вероятно е там да бъркаш ..
По-здрави !