Power&Beauty;, Optimum nutrition

Темата е заключена.
Прескочи до:
PO

30.03.09
21:04

казано от eraziel на 30.03.09, 20:48:

Само дето не ти е правилно сравнението, щото по-правилно е да се каже, че идват мерцедес и ми рекламират новата е-класа за 300к лв, а аз им казвам, че ше си я купя за 100к еур от немско ... ;) Ако ми хващаш тънката мисъл, не е много сложна :)[/quote

това е сертификатът

ER

30.03.09
21:13

Aз нямам нужда от сертификати, нито от убеждаване в качествата на продуктите на Оптимум.
В тази тема дори не съм страна, щото не съм нито потенциален клиент(не живея в България), нито пък имам мераци да ставам търговец.
Просто споделих, че при настоящите условия бг търговците не предлагат конкурентна цена на бг клиентите и те са принудени да се занимават с ходене по пощи, митници и т.н. поради простата причина, че си ценят парите.

Това е.

30.03.09
21:50

казано от Power&Beauty; на 30.03.09, 20:52:

казано от Стоянчо на 29.03.09, 18:17:

казано от Power&Beauty; на 29.03.09, 17:56:

казано от Стоянчо на 29.03.09, 16:56:

Аз казах, че повече няма да пиша, но target ме подсети и последно ще задам един въпрос и наистина приключвам. Смятам за съществено да се уточни съотношението на изолат към концентрат в този протеин. Ще помоля, ако ми се отговаря на поста да бъде абсолютно конкретно.
Можете ли да ми покажете сертификат или какъвто и да е ОФИЦИАЛЕН документ, на който да пише %-ното съотношение на изолата към концентрата? Защото 80:20 в полза на изолата са много хубави числа, но те са споделени само от Вас, докато на кутията пише само “primary source”. Докато подобен документ не бъде представен на потребителите, пудрата се води със съдържание на изолат от 51% нагоре.

П.П. Бих помолил да не считате въпросите ми като нападки.

По-горе обясних по принцип как да се познава колко изолат и колко цонцентрат има в един суроватъчен протеин, спрямо общото белтъчно съдържание. И пак ви казвам не винаги по високият процент означава по-добър ефект. Защо никой не коментира че в GOLD STANDART има и добавени свободни whey peptides? Както и да е винаги ще има хора на които им е скъпо, но това е ценовата политика която пазарът ни налага в момента. На тези които търсят по ефтини цени предлагам да следят naшите промоции в магазин POWER&BEAUTY; и сайта нa фирмата.
  Тази дискусия ме накара да се замисля и обмислям една от фирмите които внасяме да е изключително и само онлайн продавана на цени с около 30% от сегашните, ще се опитам да договоря това с производителите и да ви зарадвам поне с нещо;(
  Също така ще има голямо великденско намаление на всички продукти от нашата гама поръчани онлайн 20%.

Благодаря за “конкретния” отговор! Извод: %-ното съотношение на изолата към концентрата НЕ МОЖ ДА СЕ КАЖЕ, ЧЕ е 80:20, защото никой не представя официален документ черно на бяло.

Това е сертификата на Gold standart, наистена на него не пише какво е съотношението изолат:концентрат то ми бе казано в емайл и е записано в рецептата на производителя която е фирмена тайна. Според американското законодателство тя не е задължителен документ към партида за износ.Но акобъдете наистена безпристрастни мога да ви дам доста убедителни доводи.
  Kато примери за по добър ми бе цитиран WHEY IZOLATE na NOW когато разгледаме неговият етикет виждаме че  http://www.bodybuilding.com/store/now/whey.html съдържанието на протеин в сухо вещество е едва 80.645% при това само изолат.
От анализа който съм приложил се вижда че протеинът на сухо вещество на 100гр е 81.356% ако е използвана по вече от 20% концентрат как тогава GOLD STANDART има по висок процент( не коментирам факта че в GOLD STANDART имаме и HYDROWHEY I AMINOGEN) или суровината( концентрата на Оптимум ) е с по висок % от Изолата на NOW. ;)
Ако наистена се погледне безпристрастно този факт е категоричен.

Само искам да отбележа един технически детаил като запознат със стратегията и политиката на NOW. Причината за това овкусеният изолат на NOW да бъде с процент около 80% е че основен приоритет на компанията е да използва единствено натурални/естествени овкусители и подсладители - затова в продукта е добавено известно количество захароза, но тя е както се казва - all natural. Другият вариант би бил да се ползват изкуствени овкусители като аспартам или ацесулфам. Топ продукта е неовкусеният изолат на NOW - 89%. Който е и на по-ниска цена.

31.03.09
15:58

казано от Калоян Георгиев на 30.03.09, 21:50:

Топ продукта е неовкусеният изолат на NOW - 89%. Който е и на по-ниска цена.

И именно този ТОП продукт - неовкусения изолат отсвирва Отпимума и редица други!
@Г-н Милев - хитър подход - да мушнете за сравнение овкусения изолат ;) Този сертификат абсолютно НЕ доказва съотношението 80:20

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 31.03.09 16:02.

PO

31.03.09
18:34

казано от Стоянчо на 31.03.09, 15:58:

казано от Калоян Георгиев на 30.03.09, 21:50:

Топ продукта е неовкусеният изолат на NOW - 89%. Който е и на по-ниска цена.

И именно този ТОП продукт - неовкусения изолат отсвирва Отпимума и редица други!
@Г-н Милев - хитър подход - да мушнете за сравнение овкусения изолат ;) Този сертификат абсолютно НЕ доказва съотношението 80:20

За ваше информация аз сравнявам два продукта които са овкусени (Whey gold standart и Now whey Izolat)и този на Оптимум е с по-голям процент. Защо когато се използва захароза или фруктоза за подсладител ценат е по-висока? Една скъпа суровина когато се смеси с една ефтина която не е повече от 0.5$/кг като захароза(захар)  би трябвало продукта да поефтинее или любимата ви фирма NOW ви продава захароза на по висока цена отколкото е суроватъчният изолат.
  Оптимум също не използва аспартам за своя Голд Стандарт. И кои кого отсвира се вижда ето тук:
http://www.bodybuilding.com/store/top50.htm

П.П. повече сравнение с тоя продукт на NOW няма да правя защото толкова внимание не заслужава.

Господин Милев, бих искал да ви посъветвам да не правите открити сравнения на продукти които се внасят в БГ чрез официален вносител, някак си не е коректно и етично, а то се вижда кой продукт е по вървежен. Иначе просто казано, АЗ не бих си купил нито вносна нито произведена в България добавка от, човека продал най много химия в БГ за всички времена.

Благодаря за вниманието.

31.03.09
18:44

@Power&beauty; - ти гледаш на база продажби!!! На мен ми дреме на аминокиселините, че протеина Х е еди къде си в bb.com. Ще ти кажа защо - това е американски сайт, заааад океана, НИЩО ОБЩО С БЪЛГАРИЯ! Айде на този етап да схванем това и после да се преселим в нашата държава.
И пак ти е некоректно сравнението, защото сравняваш чист изолат с ОН. Сравнявай Оптимум ГС с друг себеподобен. Като правиш сравнене от този род, аз те контрирам с неовкусения изолат и съм абсолютно прав - ти си нагаждаш и аз си нагаждам!!! Разбираш ли ме? Даваш неточно сравнение, неправилно е да сравниш чист изолат със смес, а от мен очакваш да си глътна езика и да кажа, че си прав.

П.П. Милев, пише се еВтин.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 31.03.09 18:53.

ER

31.03.09
18:58

Taзи тема не беше ли за задаване на въпроси и предоставяне на отговори, относно продуктите на ОН?
Щото аз виждам спор “кой го вади по-голям” :)
Въпросите бяха 2 до тука - защо са такива цените на ГС и какво е съотношението концентрат:изолат...
На единия беше отговорено, на другия - било фирмена тайна ... Е нека ...
Аз лично не мисля, че Стоянчо ще почне да дава по 300 лв за 4.5 кг Оптимум ако се окаже, че съотношението действително е 80:20…
Но пък ако цената е КОНКУРЕНТНА на западните сайтове аз бих бил щастлив. Сега, като се прибирам лятото, не би ми се налагало да отделя 10 килограма от багажа си за добавки, поради БЕЗБОЖНИТЕ им цени в България...
Но при положение, че не е така, аз не виждам с какво можете да бъдете полезни на нас - потребителите, които отделят значителна сума от месечния си бюджет за добавки. Просто защото въпреки високото качество на продуктите, които предлагате, цените са неоправдани към момента.

31.03.09
19:23

С ръка на сърцето казвам,че ако цената на 10 либри в БГ е 200 лв, само такова ще пия - никакъв друг протеин няма да кусам! В Англия мога да го намеря за много под 200 лв....

ГН

31.03.09
19:51

Според господина в Европата е 320-330 лв. Сигурно обаче 20 либрии.
Смешно.
Жалко.

Точно като с историята за една ми там група Гуано Ейпс - където билетите ги сложили на 50 лв. Познавам организатора, безмозъчно плужече. И там се дробят същите попари: “ЕЕЕ, ама в Европа свирят за повече”. Свирят те. Колкото Gold Standard свири за по 150 лв 10 лбс, толкова свирят!!!

Затова искрено се надявам 300 билета за тоя концерт да се продадат и 3 кутии от този протеин също. Тогава някой може и да му просветне. А и потребителите ще са добре, защото нито гореспоменатите са някъкъв недостижим връх в музиката, нито долноспоменатия е незаменимият мускулен елексир.

Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 31.03.09 19:52.

PO

31.03.09
19:56

казано от Иван Шишманов на 31.03.09, 18:40:

Господин Милев, бих искал да ви посъветвам да не правите открити сравнения на продукти които се внасят в БГ чрез официален вносител, някак си не е коректно и етично, а то се вижда кой продукт е по вървежен. Иначе просто казано, АЗ не бих си купил нито вносна нито произведена в България добавка от, човека продал най много химия в БГ за всички времена.

Благодаря за вниманието.

Първо искам да ви посъвтвам да прочетете темата от началото до край и да видите кой  започна със сравненията. Тук съм да отговарям на въпроси относно нашите продукти и да съм полезен с нещо градивно тук а не да се заяждам.
Това че съм правил схеми на състезатили и на спортужщи не съм го отричал и няма да го отрека имал съм знания търсили са ме правил съм го преди години. Но мога смело да кажа че аз съм човака който няколко пъти предлага да се въведе допинг проба на състезанита по културизъм и съм предлагал различни мерки да се спре безогледното зобене но никои не ме поткрепи в управителният съвет на федерацията, странно защо ли? Въпросът със стероидите е личен избор както това да пиеш алкохол, да пушеш цигари, да си сложиш силикон или да караш мотор с 250км/ч. Но това пречи на имиджа на спорта и на бизнеса като цяло.
А това че имате някакво лично отношение към мен ми е странно от какво е продиктувано ако се бяхте представили може би щях да знам за какво е?

PO

31.03.09
20:10

казано от Стоянчо на 31.03.09, 18:44:

@Power&beauty; - ти гледаш на база продажби!!! На мен ми дреме на аминокиселините, че протеина Х е еди къде си в bb.com. Ще ти кажа защо - това е американски сайт, заааад океана, НИЩО ОБЩО С БЪЛГАРИЯ! Айде на този етап да схванем това и после да се преселим в нашата държава.
И пак ти е некоректно сравнението, защото сравняваш чист изолат с ОН. Сравнявай Оптимум ГС с друг себеподобен. Като правиш сравнене от този род, аз те контрирам с неовкусения изолат и съм абсолютно прав - ти си нагаждаш и аз си нагаждам!!! Разбираш ли ме? Даваш неточно сравнение, неправилно е да сравниш чист изолат със смес, а от мен очакваш да си глътна езика и да кажа, че си прав.

П.П. Милев, пише се еВтин.

Ти никога няма да кажеш че съм прав защото си пристрастен, може би и аз съм пристрастен но надявам се че хората които са следили дискусията са си направили нужните изводи и сме им помогнали и обогатили тяхните знания. Аз се радвам и другите фирми да работят и да се развива  бизеса като цяло. Хората да не ходят по кръчмите а да спортуват.
Но ми е странно щом продават и работят толкова много някой фирми защо не спонсорират някой състезател или федерацията или не направят голямо състезание а само УСВОЯВАТ печалбата.
  Част от дейноста която сме правили паралелно с това да продаваме WHEY GOLD STANDART.
1.Най-силното състезание провеждано в БГ  с участието на абсолютният свтовен шампион Олегас Зурас
2. Верига от 4 турнира с най-голям награден фонд в БГ от 20000лв
3. Спонсорира ли сме Първият български световен шампион и професионалист Христомир Христов
4. Един от най-големите спонсори и рекламодатели на БФК за последните години.

П.П. Признавам българският не ми беше силен бях силен в други области в които сега си изкарвам хляба.

ВН

31.03.09
20:15

Хайде всички да се успокоим и да върнем добрият и правилен тон в разговора!

Основната идея на този раздел е да свържем производители и вносители с крайни клиенти, за да се представят продукти, съставки, промоции и мрежа за дистрибуция.

Разделът не е “по-по-най” и комуникацията тук следва да се развива между производители (вносители) и клиенти. Конфронтации между представителите на юридически лица са не на място. Същото важи и никому не търсените анти-мнения. За лични мнения и впечатления има цели четири подфорума: http://www.bb-team.org/forums/viewcategory/5/

Засичам нарушения по точка 3-та от вътрешните правила за модерация на форума, отнасящи се за потребителите, която гласи:
“Ще изтриваме теми, целящи конфронтация и оронване престижа на дадена марка или пък съдържаща обидни нападки / изрази.”

Засичам нарушения по точка 2-ра от вътрешните правила за модерация на форума, отнасящи се за представителите, която гласи:
“Използвайте този раздел по предназначение, а именно коректно да популяризирате бизнеса си, а не да работите против този на Ваш конкурент. Етиката преди всичко.”

Благодаря за разбирането!

Владо Недков

Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 31.03.09 20:16.

PO

31.03.09
20:24

казано от Aleksandar Marinov на 31.03.09, 19:23:

С ръка на сърцето казвам,че ако цената на 10 либри в БГ е 200 лв, само такова ще пия - никакъв друг протеин няма да кусам! В Англия мога да го намеря за много под 200 лв....

От 1 април тече промоция на всички продукти  на POWER&BEAUTY; с 20% отстъпка  10лб Голд Стандарт -227лв. във фирмения магазин и сайта на фирмата, след изтичане на промоцията фирма Ultimate Nutrition ще има специална оферта за онлайн търговия и  ще е с 30% по ниски цени от тези в момента.
  П.П. това не е първоаприлска шега а част от бъдещата ни политика:) А на тези които не търсят друго освен нападки и злонамерени подмятания да не ми пишата по темата няма да им отговарям. Целта ми тук е да си спечелим доверие да си бъдем от полза защото вашите мнение има значение за нас. А добре свършената работа от нас ще остави повече доволни клиенти.

31.03.09
20:25

Един въпрос: Според теб ОН ГС ли е най-добрия протеин на световния пазар колкото и субктивно е тва кой протеин е по-добър,
и втория въпрос знаеш ли цените на този протеин по света и в частност в този колкова често цитиран сайт bb.com и каква му е цената спрямо конкуренцията?

PO

31.03.09
20:44

казано от target на 31.03.09, 20:25:

Един въпрос: Според теб ОН ГС ли е най-добрия протеин на световния пазар колкото и субктивно е тва кой протеин е по-добър,
и втория въпрос знаеш ли цените на този протеин по света и в частност в този колкова често цитиран сайт bb.com и каква му е цената спрямо конкуренцията?

Най-добър е относително- кой кога защо и така нататък. Примерно Procomplex на ОН е много по-добър за преди сън, сутрин се събуждаш по свеж, Яйчният протеин също има своите предимства, казеин...
Има много случаи когато Голд Стандарт е най-добрият избор. Не съм пил от всички но за мен факта че милони хора по света не само в америка го избират означава нещо. И производителят на суровинат е може би най-добрият в света.
Да знам цените по света навсякъде където говорим за онлайн търговия са ниски в търговската мрежа са съизмерими с тези в българия и на повечето неща са по скупи. В бб.цом цените са почти същите на които ние пазаруваме от САЩ там работят с големи ообороти и малка надценка която им позволява онлайн търговията,и оборотите които пазаруват им дава възможност за по добри търговски условия от производителя.

31.03.09
21:04

казано от Power&Beauty; на 31.03.09, 20:44:

Най-добър е относително- кой кога защо и така нататък. Примерно Procomplex на ОН е много по-добър за преди сън, сутрин се събуждаш по свеж, Яйчният протеин също има своите предимства, казеин...
Има много случаи когато Голд Стандарт е най-добрият избор. Не съм пил от всички но за мен факта че милони хора по света не само в америка го избират означава нещо. И производителят на суровинат е може би най-добрият в света.
Да знам цените по света навсякъде където говорим за онлайн търговия са ниски в търговската мрежа са съизмерими с тези в българия и на повечето неща са по скупи. В бб.цом цените са почти същите на които ние пазаруваме от САЩ там работят с големи ообороти и малка надценка която им позволява онлайн търговията,и оборотите които пазаруват им дава възможност за по добри търговски условия от производителя.

Не случайно съм писал Gold Standart значи става въпрос за уей ти не ми обяснявай за казеин и т.н  Би ли казал в кой случай Голд Стандарт е най-добър избор ? Протеин в доза? Цена? Без въглехидрати и мазнини? Амино профил? Вкус? В какво е най-добър?
Ти нали знаеш защо е най-продаван в USA - много добро качвство на Ниска цена , тва е мнението за  Голд Стандарт , но няма как да е и тук така - това е най-скъпия протеин в бг . За оборотите в онлайн търговията сме наясно и сме наясно че по света е толкова развита че хората и хляб си купуват онлайн и няма как да не е по-евтино. Като каза че пазаруваш на същите цени на които bb.com го продават а там е 43$  (около 62лв) за 5 либри  как го продаваш с 100лв отгоре ти си знаеш.
Добре ти го внасяш протеина ОК слагаш си цена каквато решиш ОК , но няма как и няма смисъл да ни убедиш че цената е нормална, не . И знаеш ли кое е най-хубавото мисля си че няма и да я задържиш такава в дългосрочен план . С развитието на онлайн търговията с добавки в бг и с вкарването на толкова много марки ще ти се наложи да си конкурентен . И тогава няма да ми се налага като се връщам пак от USA да пълня един куфар с  Голд Стандарт .

казано от Power&Beauty; на 31.03.09, 20:24:

От 1 април тече промоция на всички продукти  на POWER&BEAUTY; с 20% отстъпка  10лб Голд Стандарт -227лв. във фирмения магазин и сайта на фирмата, след изтичане на промоцията фирма Ultimate Nutrition ще има специална оферта за онлайн търговия и  ще е с 30% по ниски цени от тези в момента.
  П.П. това не е първоаприлска шега а част от бъдещата ни политика:) А на тези които не търсят друго освен нападки и злонамерени подмятания да не ми пишата по темата няма да им отговарям. Целта ми тук е да си спечелим доверие да си бъдем от полза защото вашите мнение има значение за нас. А добре свършената работа от нас ще остави повече доволни клиенти.

Радвам се за страхотната новина според мен това е вече по достъпна цена за моя наистина любим протеин (които отдавна не съм си купувал от БГ),само може ли да уточните тази промоция важи ли и за вашите магазини или ще е само на саита.Благодаря предварително.

01.04.09
05:06

с 20% отстъпка  10лб Голд Стандарт -227лв. във фирмения магазин и сайта на фирмата

...

01.04.09
07:49

Искам да поздравя Момчил Милев ! Сега гледам цените на сайта на Power&Beauty; и с това 20 % намаление на всичко което тече от днес нещата изглеждат доста добре :) А и ако наистина Ultimate Nutrition е с -30% отсега нататък може само да ни радват новите цени . Явно дискусията в тази тема е била ползотворна :)

казано от Martin Tomov на 01.04.09, 05:06:

с 20% отстъпка  10лб Голд Стандарт -227лв. във фирмения магазин и сайта на фирмата

...

Това е ясно но дали за всички магазини все пак София не е БГ (не се заяждам само питам).

ГН

01.04.09
10:24

Ако суроватката по 8-9 лв от онзи склад след изследването се окаже пълен боклук, ще си купувам от вас Ultimate. В един бап ги пия редовно, харесват ми, лоша дума не съм чул и сега според мен са най-реномирания протеин с перфектно съотношение цена-качество. Доскоро беше Американ Уей, преди няколко дни вече Сайвейшън Уей взе лидерството, сега вече за мен има нов лидер в това отношение и това е Ултимейт.

01.04.09
10:34

Значи да се разбира, че -20% отстъпката ще важи за всички стоки във фирмените магазини от 01-30 Април ?

01.04.09
10:38

Ми аз днеска си взех аминки от магазина, нямаше отстъпки...

01.04.09
11:45

Аз имам два въпроса.Първия на Ултимейт цените за постояно ли ще бъдат такива ако да това много ще ме радва и това ще е моята марка вече.И втория въпрос тези цени важат ли ако отида до магазина или е само за онлаинпоръчки,защото магазина в Пловдив ми е на две крачки?

PO

01.04.09
14:25

казано от Александър Алексиев на 01.04.09, 04:47:

казано от Power&Beauty; на 31.03.09, 20:24:

Радвам се за страхотната новина според мен това е вече по достъпна цена за моя наистина любим протеин (които отдавна не съм си купувал от БГ),само може ли да уточните тази промоция важи ли и за вашите магазини или ще е само на саита.Благодаря предварително.

Важи само за сайта, ще получа конфронтация със дистрибуторите си, имах желание да е и в магазаините но за сега няма как...:(

PO

01.04.09
14:35

казано от target на 31.03.09, 21:04:

казано от Power&Beauty; на 31.03.09, 20:44:

Не случайно съм писал Gold Standart значи става въпрос за уей ти не ми обяснявай за казеин и т.н  Би ли казал в кой случай Голд Стандарт е най-добър избор ? Протеин в доза? Цена? Без въглехидрати и мазнини? Амино профил? Вкус? В какво е най-добър?
Ти нали знаеш защо е най-продаван в USA - много добро качвство на Ниска цена , тва е мнението за  Голд Стандарт , но няма как да е и тук така - това е най-скъпия протеин в бг . За оборотите в онлайн търговията сме наясно и сме наясно че по света е толкова развита че хората и хляб си купуват онлайн и няма как да не е по-евтино. Като каза че пазаруваш на същите цени на които bb.com го продават а там е 43$  (около 62лв) за 5 либри  как го продаваш с 100лв отгоре ти си знаеш.
Добре ти го внасяш протеина ОК слагаш си цена каквато решиш ОК , но няма как и няма смисъл да ни убедиш че цената е нормална, не . И знаеш ли кое е най-хубавото мисля си че няма и да я задържиш такава в дългосрочен план . С развитието на онлайн търговията с добавки в бг и с вкарването на толкова много марки ще ти се наложи да си конкурентен . И тогава няма да ми се налага като се връщам пак от USA да пълня един куфар с  Голд Стандарт .

Писал си протеин не си писал суроватъчен протеин така че ни ми се карай. Ти сам си отговаряш в какво е най-добър качество/цена като не е добър няма да пълниш куфари с него а ще си купиш от тук друг по добър . И бизнеса за мен не спира до тук някой да си купи нешто от нас или нашите дистрибутори това е само за късогледи разбирачи. 90% от хората които пазаруват при нас имат желание да получат съвет консултация давам хляб и бизнес на много хора в БГ които пазаруват от нас и правят много за тоя спорт и популяризират здравословният начин на живот. Щом има начини да се продава по ефтино може да се пробваш има над 70 фирми в БГ щом съм толкова лош според теб как успявам?

PO

01.04.09
14:42

казано от Александър Алексиев на 01.04.09, 10:16:

казано от Martin Tomov на 01.04.09, 05:06:

...

Това е ясно но дали за всички магазини все пак София не е БГ (не се заяждам само питам).

Цените които се продават по магазините в страната са препоръчителни нямам реален контрол.

Все пак ще се опитам за Във Фирмените магазини На Power&Beauty; да важи отстъпката и то само за членовете на форум( полулегално) няма да бъде обявено. Утре ще пиша по темата дали сме се разбрали за това. Ще направя всичко възможно...

PO

01.04.09
14:44

казано от gigitas на 01.04.09, 11:45:

Аз имам два въпроса.Първия на Ултимейт цените за постояно ли ще бъдат такива ако да това много ще ме радва и това ще е моята марка вече.И втория въпрос тези цени важат ли ако отида до магазина или е само за онлаинпоръчки,защото магазина в Пловдив ми е на две крачки?

Само Онлайн няма как нали това е идеята.

BO

01.04.09
14:57

Поздрави и от мене, явно може да стане това с цените, а не само да се заяждаме :)
Един въпрос. Цената на Ultimate Prostar 10lb. e 179.19лв. в сайта. Ако си го поръчаш сега ще бъде с 20% намаление(149,32лв.), а както каза след един месец ще е с 30% - така ли ?

01.04.09
15:56

Първо не съм ти се карал , нямам нищо лично против теб . Критикувах за старите цени , поздравих те за новите , мисля че това е мъжко поведение и констуктивна критика ,а не злобни нападки. Няма смисъл ако имам виждане за бизнеса с добавки да се захващам и с него, просто ще изчакам да видя великденските промоциите и на другите фирми и ще реша от кой да си напазарувам. Конкуренцията помежду ви и развитието на онлайн пазара  е само от полза за нас потребителите . Успех ти желая

Мнението беше редактирано от target на 01.04.09 16:30.

Господин Милев в ника си съм си написал името (за разлика от вас) вие как очаквате да се представя да си кажа ЕГН ?!? И недейте така ние сме потребители и можем да сравняваме два три пет или безброй много продукта както по каквото и колкото си искаме защото ние сме инвеститори ние плащаме ние поръчваме, но това е недопустимо да става от вносител на определена марка. Има едни неща които се наричат нелоялно поведение, нелоялна и неетична конкуреция и т.н..Иначе аз се радвам когато поне във време на криза определена фирма си намаля печалбата от 40 на 20 %, всяка стотинка особенно за стоки от втора необходимост като добавките е ценна за нас. И моля ви невъзприемайте потребителите тук като врагове, вярвайте, че тук в този форум много хора (и аз в това число) биха искали да ползват продуктите ви, но на конкурентна цена, защото вие като състезател знаете, че разликата между един марков и друг марков протеин не е същественна, но когато разликата в цената е същественна нещата са ясни.

PO

01.04.09
18:17

казано от bobi_benetton на 01.04.09, 14:57:

Поздрави и от мене, явно може да стане това с цените, а не само да се заяждаме :)
Един въпрос. Цената на Ultimate Prostar 10lb. e 179.19лв. в сайта. Ако си го поръчаш сега ще бъде с 20% намаление(149,32лв.), а както каза след един месец ще е с 30% - така ли ?

От другият месец ще бъде 125.43 нещо такова ако са вярни горните цифри.

PO

01.04.09
18:36

казано от Иван Шишманов на 01.04.09, 18:17:

Господин Милев в ника си съм си написал името (за разлика от вас) вие как очаквате да се представя да си кажа ЕГН ?!? И недейте така ние сме потребители и можем да сравняваме два три пет или безброй много продукта както по каквото и колкото си искаме защото ние сме инвеститори ние плащаме ние поръчваме, но това е недопустимо да става от вносител на определена марка. Има едни неща които се наричат нелоялно поведение, нелоялна и неетична конкуреция и т.н..Иначе аз се радвам когато поне във време на криза определена фирма си намаля печалбата от 40 на 20 %, всяка стотинка особенно за стоки от втора необходимост като добавките е ценна за нас. И моля ви невъзприемайте потребителите тук като врагове, вярвайте, че тук в този форум много хора (и аз в това число) биха искали да ползват продуктите ви, но на конкурентна цена, защото вие като състезател знаете, че разликата между един марков и друг марков протеин не е същественна, но когато разликата в цената е същественна нещата са ясни.

Иван Шишманов ми прозвуча като ник съжалявам ако това ви е истинското име. Няма проблем да се срявняват продукти но нека сравненията не включват злобни подмятания. И определено с неетична и нелоялна конкуренция се занимават други за които скоро ще стане ясно кои са и ще си понесат последствията.

01.04.09
21:40

казано от Power&Beauty; на 01.04.09, 18:17:

сигурен ли сте?!...ще се радвам ако е така,но по-скоро мисля че 179.19лв е цената с 20-те% намаление,демек с 30% ще стане 156,79лв

MA

01.04.09
21:46

Наблюдавам явлението - изчезване на мой постове.
Пак ще запитам - имате ли нещо близко или по-добро от продукта на BSN - NoXplode ?

01.04.09
21:53

Не знам дали ти изчезват постове, ма тоя специално в доста теми го виждам...

02.04.09
05:53

Момчиле вие ли сте официалния вносител на Пролаб ?

PO

02.04.09
07:01

казано от batgonzo на 01.04.09, 21:40:

казано от Power&Beauty; на 01.04.09, 18:17:

сигурен ли сте?!...ще се радвам ако е така,но по-скоро мисля че 179.19лв е цената с 20-те% намаление,демек с 30% ще стане 156,79лв

да 156.79 е вярното чиасло-това ще са цените на Ултимате нутришън след месец

PO

02.04.09
07:08

казано от Mamularin на 01.04.09, 21:46:

Наблюдавам явлението - изчезване на мой постове.
Пак ще запитам - имате ли нещо близко или по-добро от продукта на BSN - NoXplode ?

Optimum- Vasive

АPI- Muscle Assult

Labrada-Charge

Има и други но това са едни от добрите в този клас продукти.

Имаме и NoXplode на BSN за тези които предпочитат най-продаваният в този клас продукт.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1