Дневникът на Деяна

Темата е заключена.
AN

04.03.09
18:55

Здравеите.Из4етох по4ти вси4ко в този форум и реших и аз да се вклю4а.Бих искала да ми дадете някакви съвети,но първо трябва да кажа нещо за себе си.На 41г. сам :-S висока сам 162см.и тежа 60кг.Не сам трениралаот 1г.,но сега реших да се взема в ръце,защото работата става сериозна.По принцип от както се помня тренирам нещо,но в последно време нещо сам се занемарила.И така имам да свалям 4-5кг.и да стегна корема(трудна работа).Имам фитнес в къщи и всеки ден (сутрин) правя по 100коремни преси на лежанка,после правя упражнения за ръце за трицепс и още два вида за ръце незнам как се казват .ОТ всяко упражнение правя 3 по 20 повторения с малко тежести.И накрая 15 мин. колело или степер.Един път в седмицата влизам и в сауната.Оба4е много оби4ам  да хапвам слади4ко,по принцип ям салати и посни меса и риба.Немога да отслабна.Моля ви са съвети приемам и критики .БЛАГОДАРЯ ВИ.

12.03.09
10:56

Здравей, като гледам спортуваш хапваш добри неща, нооооо....без сладичко :) замени го с диетични сладки искушения, ограничи това сладко, добра храна, добра ренировка, почети малко из форума, има доста полезни неща които може да научиш от тук :)
Успех!

12.03.09
11:20

Присъединявам се към поста на Весито.

12.03.09
13:18

Здравей и от мен. Похвално е че жена в на 41 години спортува и се грижи за себе си. Уважавам такива хора. Лошото е че след 35 години метаболизма се забавя и се отслабва доста по-трудно, но не невъзможно. И според мен това с което се храниш е чудесно, но сладкото наистина много пречи на отслабването. Позволявай си го в много краен случай поне в началото на режима ти. С хормоните всико наред ли е? Изследва ла ли си се? можеш да опишеш по подробно храната и тренировките си, както в другите дневниц. Успех

AN

02.04.09
08:03

Здравеите мили моми4ета.Из4аках да мине малко време и да ви кажа какъв е резултата при мен.И така  да ви кажа- тренирам всяка ве4ер.Първо леко загрявам ,после  правя три 3х30 коремни преси на тази наклонената лежанка,после 3х30 вав всяка посока (4аиник)с гири4ка,после правя упражнения за ръце наи ве4е за трицепс.От упражненията за ръце правя три  вида от тях като за всяко едно упражнение правя 3х12.И накрая 30 мин.колело (велоелгометър)15 км.Отделно от това когато е хубаво времето си разхождам ку4ето(шар-пей)по 2 4аса до нас има борова гора.И НЕ ЯМ СЛАДКО.Храня се само със месо и зелен4уци и пия витамини.Еми какво да ви кажа паласките взеха да из4езват и корем4ето също много съм доволна.В килограми не съм мръднала много но пък се 4уствам по стегната и прибрана.Ами това е за сега пожелавам ви късмет и приятен ден.А забравих да кажа 4е събота и неделя по4ивам.

02.04.09
08:05

Браво, само така, продължавай в същия дух, кантара не го гледай, гледай себе си в огледалото :)
Успех :)

AN

20.06.09
14:43

Здравейте момичета  /VESSI,KOZUNAK IDIVA97}отдавна не съм писала но чаках да видя резултати от моите тренировки.И така много съм доволна от себе си.Тренирам редовно вече 4 месец.Като първите три месеца тренирах 5 дни в седмицата по един час.Този месец започнах през ден.Тренировката ми се състои от 120 коремни преси ,/чайници/3х40 в едната и 3х40 в другата посока, избутване на машина за гръдни мусколи -с тесен хват 4х15 и широк хват 4х15 с тежест от20 кг.,бицепсово сгъване с дъмбели 4х15 с3кг.,разгъване на дъмбел над глава 4х15 , %-P трицепсово разгъване на горен скрипец 4х15 с10кг.и завършвам с 25 мин. велоелгометър в темпо от 36км.ч.Ами това е моята тренировка спазвам и хранителен  режим резултатите са страхотни свалих 6кг. нямам нито корем нито паласки даже ръцете започнаха да ми се оформят с леки мусколи и като цяло се стегнах.Сега ходя с кеф на плаж.Приемам всякакви критики и нови предложения .Желая ви весело лято и късмет

Мнението беше редактирано от andiva на 20.06.09 14:45.

20.06.09
18:15

Хей,здравей и от мен  ;-P
Че какви критики,та ти си страхотна-6 кг и паласки оут....поздравявам те.Ето,пример ,че с упоритост и дисциплина всичко се постига.Много се радвам на спортуващите хора.И нека никой не се оправдава с годините,защото стига човек да положи усилия,резултатите няма как да не са очевидни  ;-P Още веднъж поздравления и давай в същия дух,за да вдъхваш сили и кураж и на нас  :-)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1