01.04.09
18:16
Здравейте! Пия креатин от около седмица и нещи на Weider . Тренирам 3 пъти седмично , но имам проблем с мазнините по бедрата.
Протечетох , че когато се пие креатин не е добре да се прави и кардио тренировка.Четох също така и за методът табата.Искам да попитам мога ли сутрин след приема на креатин на гладно да изпълнявам този метод с клек без тежести вкъщи с цел сваляне на мазнини от краката ? Ако не моля аргументирайте се и предложете нещо.
зависи какъв вид креатин мислиш да си вземеш...монохидрата дава силички, но и много вдървява, а за “табата” забрави...трябва ти доста стаж и чак на лято...мускулите ти трябва да са доста загряти и еластични.
01.04.09
18:46
значи креатина вече го пия монохидрат и не усещам мускулите да са ми по сковани или не еластични. А за краката мисля , че имам някаква подготовка понеже около година тренирах кик бокс редовно , а там клека беше на лягане и на ставане ако ме разбирате.
Аз лично не бих си и помислил за Табата + креатин монохидрат. По принцип не бих си помислил за креатин+кавото и да е било освен бодибилдинг. Чак ме е боляло от подпухване и подуване, особени при високо интензивни натоварвания.
02.04.09
15:21
Aз пък си правя кардио, пия си и монохидрат и нито съм подут, нито нещо ме боли, нито виждам как креатин-а изключва всички спортове освен бодибилдинга ...
02.04.09
15:28
казано от eraziel на 02.04.09, 15:21:
Aз пък си правя кардио, пия си и монохидрат и нито съм подут, нито нещо ме боли, нито виждам как креатин-а изключва всички спортове освен бодибилдинга ...
И ефекта от креатина който пиеш е никакъв и в сила - и в обеми - нали ?
Ами по-добре не го пий ;)
Да пиете креатин,да правите кардио, и да си пикаете след това на парите смисъл нулев.
02.04.09
16:40
креатина го пия вече 2ра седмица пия много вода необичайно за мен и въпреки това не се усещам подпухнал
02.04.09
16:49
казано от Mamularin на 02.04.09, 15:28:
казано от eraziel на 02.04.09, 15:21:
И ефекта от креатина който пиеш е никакъв и в сила - и в обеми - нали ?
Ами по-добре не го пий ;)
Да пиете креатин,да правите кардио, и да си пикаете след това на парите смисъл нулев.
Т’ва, че правя кардио, не значи, че съм спирал силовите тренировки...
И ако не забелязваш, тука някой изказа мнение, че едва ли не креатина ще те убие по време на кардио, мускулите се сковавали, не знам си кво, е*ати научната фантастика ...3
И не ми прави ти сметката какво пия и какво пикая, аз не съм малък, нито проС ...
Мнението беше редактирано от eraziel на 02.04.09 18:43.