01.04.09
10:30
искам да питам някой може ли да ми обясни/даде линк/каже името на английски на тези упражнения:
дървар,часовник на лост,саксонови наклони?Благодаря предварително :)
01.04.09
21:31
казано от camael на 01.04.09, 10:30:
искам да питам някой може ли да ми обясни/даде линк/каже името на английски на тези упражнения:
дървар,часовник на лост,саксонови наклони?Благодаря предварително :)
търси из гоогле пи4 или в сайта а ние не сме ти мама или тате да ти бър6ем гъзето
казано от Кристиан Георгиев на 01.04.09, 21:31:
казано от camael на 01.04.09, 10:30:
дървар,часовник на лост,саксонови наклони?Благодаря предварително :)търси из гоогле пи4 или в сайта а ние не сме ти мама или тате да ти бър6ем гъзето
Е, малко грубо! Аз пуснах търсене в гугъл и не бях много доволен от резултата.
Дървар е rolleyes, но за друго нямам време в момента...Успех!
Мнението беше редактирано от biggggy на 02.04.09 07:39.
Доста ги търсих преди да питам тук!Дървар и саксонови наклони намерих,но това упражнение часовник на лост не можах да го намеря.Благодаря ти
biggggy :)
Ще се опитам да ти опиша това, което аз знам като “часовник” - както висиш на лоста вдигаш краката (заедно един до друг допрени) и започваш да ги движиш все едно са стрелка на часовник по циферблата (по полуокръжност, приблизително между 3 и 9 ако си представиш наистина като часовник, пък може и по цялата окръжност, ама това не съм го пробвал) и идеята е тялото да е стабилно през цялото време (от там идва натоварването най-вече, иначе движението на краката само по себе си е лесно). Дано е горе-долу ясно описанието и дано е това, че то терминологии и наименования бол.