НВД и липса на сила?

02.04.09
19:39

Здравейте.Отскоро минах на НВД.Тренирам 4-5 пъти бокс в седмицата и 1-2 пъти щанги повече повторения с по-малки килограми.Проблема е че някак си нямам енергия и сила да тренирам.Явно нещо в храненето ми куца,затова моля да ми дадете някакъв съвет какво да променя.Спрял съм хляба,ориза,картофите,но нещо ме навява,че не трябва съвсем да спирам въглехидратите.Гледам да наблягам на пилешко месо,риба,млечни продукти,овесени ядки и т.н.Някакви съвети?Благодаря ви предварително.

02.04.09
19:44

Какви въглехидрати и колко като количество ядеш ?

02.04.09
19:45

Много тренираш, а малко ядеш.

02.04.09
19:47

Опитвам да ям 5-6 пъти на ден...но единствените въглехидрати които приемам са под формата на зеленчуци и плодове....а тренирането няма как да го променя.

02.04.09
19:51

Започни пак ориз, от време на време печени картофи.
Овесени и други ядки.

Въгл. от зеленчуците не се броят, те са фибри.Изключая морковите.

Плодовете ти носят фруктоза.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1