03.04.09
10:23
Кои упражнения да съчетая? :) Тренирам 3 пъти седмично.
03.04.09
10:43
Като за начало прави за горна и долна част на корема.За долната част вдигане на краката от вис е най-разпространеното.За горна час има страшно много упражнения - коремни преси,крънчове,римско столче,молитва(поне тези аз ги правя).В зависимост колко си напреднал може да правиш и за косите коремни мускули.Аз лично правя корем 2 пъти в седмицата като въртя упражненията.
Аз правя веднъж, ма много упражнения и ми идва в повече с останалата тренировка. Правя коремни преси, молитва, V пресата, вдигане на крака от лег, вдигане на крака от вис и за косите коремни мускули упражнения.
Първо няма горна и долна част. За силен корем трябва да се правят тежки упражнения с малко повторения, друг е въпросът че никой не го прави.
На ума ми идват Flying ass, Evil wheel, Dragon flag, планк, ренегадско гребане, вдигане на краката от вис(като се вдигат съсем до горе) и за косите full contact twist, странична мъртва тяга.
Най-добре е да почнеш с планк за време, като достигнеш 1.5 мин е по-ефективно да го смениш с ренегадско гребане. За косите, ако много искаш най-добре странична тяга(Suitcase Style One-Arm Deadlift).
Ако не знаеш някое упражнение потърси в youtube или питай.
Да знаеш, че Evil wheel и Dragon flag са за напреднали.
14.04.09
18:13
Добре де ама като си правя пресите или другите опражнения корема ми се стяга. Аз оба4е искам да го спадна малко. Някой ако може да препоръча. Принципно почнах да въртя на колелото. Има ли по бърз начин за спадане на корема.
тичай в дните които не тренираш .. по бързо ще стане и за храненето са изписани хиляди постове