26.01.05
23:10
А ве некой може ли да ъплоадне диска на мускули и фитнес защото моя е много надран и не тръгна ... моля ви
26.01.05
23:41
Интересно ми е как можа да напишеш думата, която най-трайно кисне в съзнанието ти. :)
Пише се мускУли, ама не че е от значение, важното е букви да се редят, нали? :)
ХАХАХАХ случва се ве Сакс на всеки! Но имич го питай, как да накараме нервната система да хипертрофира :)) това го опсъждахме на последната среща
по-здрави
[quote author=“emil_mlo”]ХАХАХАХ случва се ве Сакс на всеки! Но имич го питай, как да накараме нервната система да хипертрофира :)) това го опсъждахме на последната среща
по-здрави
И това и за серията ВЕЧНИТЕ ЗЛАТНИ ХИТОВЕ НА ББ-ТИМ
А иначе си тръгва двд-то но е на скапана подложка и трудно се чете
26.01.05
23:59
дайте линк.... :oops:
Междо другото филма е супер аматиорски направен и се чува как оператора(Гаро) щрака с химикалка през цялото време и псува за някви си кабели, че му се оплели. Иначе състезанието беше яко шол и на филма ни има наз героите от бб-тийма. И се чува моят глас през цялото време малее бая се навиках тогава :)) но стана шолто
по-здрави
Еми в началото на филма кадето снима публиката в гръб леко и хваща левият ъгал. Мр мускул и компания седят точно до камерата. А аз и другите газари във вип местата в ъгала тъка се виждама, аз бях с бръсната глава и синя блузка и общо взето се вижда.
по-здрави
а ве ае некой .... да направи това ДВД на ДивХ :)
Не че съм нахален ала на никой приател не му тръгва на компа ... само на отделно ДВД ...
Хе, та аз помня как Гаро щеше да се спъне, нямам търпение да го гледам, може и мен да ме има някъде!
Филмчето е the best - особенно че е подарък . Аз бях на шоуто и с очите си го видях ........ майко щях да падна от стола когато излезе Олегас Зурас , ебати бивола майка . Роланд Поциус като го видиш ...рамене рамене рамене - изрод . Христомир - страхотна бижутерия ама да биеш Поциус е хайде ние сме едни честни българи :D Малко ме напушваше смех когато взимаше пози от рода на most muskular от Поциус и Зурас ама какво да се прави - пристрастност да го кажем . Целият филм си струва главно заради Зурас . Истински културист 37 години в залата 110 кг струва ми се беше на състезанието .Нещо нечовешко - мръфки и вени само седмица след световното .