Списание "Мусколи и фитнес" Диск

26.01.05
23:10

А ве некой може ли да ъплоадне диска на мускули и фитнес защото моя е много надран и не тръгна ... моля ви

26.01.05
23:16

Той е двд! Иначе аз немога братле просто нямам достъп до никаде.
по-здрави

Интересно ми е как можа да напишеш думата, която най-трайно кисне в съзнанието ти. :)

Пише се мускУли, ама не че е от значение, важното е букви да се редят, нали? :)

26.01.05
23:43

ХАХАХАХ случва се ве Сакс на всеки! Но имич го питай, как да накараме нервната система да хипертрофира :)) това го опсъждахме на последната среща
по-здрави

26.01.05
23:57

[quote author=“emil_mlo”]ХАХАХАХ случва се ве Сакс на всеки! Но имич го питай, как да накараме нервната система да хипертрофира :)) това го опсъждахме на последната среща
по-здрави

И това и за серията ВЕЧНИТЕ ЗЛАТНИ ХИТОВЕ НА ББ-ТИМ
А иначе си тръгва двд-то но е на скапана подложка и трудно се чете

26.01.05
23:59

дайте линк.... :oops:

27.01.05
08:48

аааааааа
щом е ДВД значи за това не съм могъл да го отвория благодаря ви :)

27.01.05
10:16

Междо другото филма е супер аматиорски направен и се чува как оператора(Гаро) щрака с химикалка през цялото време и псува за някви си кабели, че му се оплели. Иначе състезанието беше яко шол и на филма ни има наз героите от бб-тийма. И се чува моят глас през цялото време малее бая се навиках тогава :)) но стана шолто
по-здрави

27.01.05
17:32

Къде точно Емо да ви видя и сканирам ?

27.01.05
19:18

Еми в началото на филма кадето снима публиката в гръб леко и хваща левият ъгал. Мр мускул и компания седят точно до камерата. А аз и другите газари във вип местата в ъгала тъка се виждама, аз бях с бръсната глава и синя блузка и общо взето се вижда.
по-здрави

27.01.05
19:26

а ве ае некой .... да направи това ДВД на ДивХ :)
Не че съм нахален ала на никой приател не му тръгва на компа ... само на отделно ДВД ...

27.01.05
22:16

Хе, та аз помня как Гаро щеше да се спъне, нямам търпение да го гледам, може и мен да ме има някъде!

13.02.05
01:14

Филмчето е the best - особенно че е подарък . Аз бях на шоуто и с очите си го видях ........ майко щях да падна от стола когато излезе Олегас Зурас , ебати бивола майка . Роланд Поциус като го видиш ...рамене рамене рамене - изрод . Христомир - страхотна бижутерия ама да биеш Поциус  е хайде ние сме едни честни българи  :D Малко ме напушваше смех когато взимаше пози от рода на most muskular от Поциус и Зурас ама какво да се прави - пристрастност да го кажем . Целият филм си струва главно заради Зурас . Истински културист 37 години в залата 110 кг струва ми се беше на състезанието .Нещо нечовешко - мръфки и вени само седмица след световното .

13.02.05
23:01

И на филма личи че са в добра форма

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1