02.04.09
11:31
Здравеите
Зна4и тренирам футбол и си взех creatine ethyl ester на AXIS LABS.Ще има ли ефект да го взимам преди футболната ми тренировка и след като свърши като се прибера в нас да си правя упржанения (лицеви,коремни преси,гири4ки,кофи4ки и про4ие)....Много ти4ам на тренировка,ма4ове и винаги успявам дас е измора адски много. Не ми се ходи на фитнес просто защотото има такива олигофрени и тъпаци само се правят.И тези упражнения в къщи които правя са основни които са оснавата и във уредите само където използвам моята тежест.
10х Предварително
02.04.09
12:20
а за гръб какво правиш?
02.04.09
17:13
Всеки ден ли си на тренировки? Защото според мен няма смисъл да правиш упражненията директно след нея. Ако не си всеки ден, въпреки че предполагам, че си ги редувай двете. Ако не - поне ги разделяй в различни части на деня...
Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 02.04.09 17:14.
04.04.09
11:12
казано от Maricha на 02.04.09, 11:31:
Не ми се ходи на фитнес просто защотото има такива олигофрени и тъпаци само се правят.
Лъжеш. Нямаш пари или те е срам. Или и двете. Според мен - повече първото и малко от второто.
Не се опитвай обаче сам да се заблудиш. Намери си евтин фэитнес и ходи. Там ша има такива като мен - дето понякога викат на последното повторение и са години напред, просто защото са години напред и точка. А “да се правят” - няма такова нещо.