Цикъл за Релеф - Genomyx HEAT + Genomyx SLIN-SANE

Темата е заключена.
Прескочи до:

03.04.09
18:47

Пууу, направо нямам търпение да започна и аз чистенето.
Писнало ми е от огромни яденета през 3 часа..
Стискаме палци резултатите да са налице :)

04.04.09
13:56

Хммм 94 кг съм вече :)

DI

04.04.09
14:39

Александър Маринов - Честито! Вие сте живо доказателство, че добавките в големи количества не дават траен резултат :)
(Нищо лично, просто затвърди мнението ми “Яж здраво и тренираи още по-здраво то ще си дойде :) “)

04.04.09
15:04

казано от DiscoveryCold на 04.04.09, 14:39:

Александър Маринов - Честито! Вие сте живо доказателство, че добавките в големи количества не дават траен резултат :)
(Нищо лично, просто затвърди мнението ми “Яж здраво и тренираи още по-здраво то ще си дойде :) “)

Да ти се чуди човек,какво искаш да кажеш....

казано от Aleksandar Marinov на 04.04.09, 15:04:

казано от DiscoveryCold на 04.04.09, 14:39:

Да ти се чуди човек,какво искаш да кажеш....

И мен ме замисли много :хахха:

04.04.09
15:12

Явно искаше да намекне нещо от рода,че добавките не действат :) Аз ще кажа само едно : Без ДОБАВКИ НЕ СТАВА! Нито щях да имам 45 ръка на 102 кг преди месец,нито в момента щях да смъкна 5 кг за месец и да си запазя мускулната маса и все още 43 см ръка си имам,ако не вземах каквото трябва.

SP

04.04.09
16:03

Всичко си зависи доколко е мазен човека. Един 160 кг ще свали 10 кг за месец като нищо, но от 90 на 85 се минава по-трудно

04.04.09
16:25

казано от Емил Начев на 04.04.09, 15:43:

казано от Aleksandar Marinov на 04.04.09, 15:12:

Явно искаше да намекне нещо от рода,че добавките не действат :) Аз ще кажа само едно : Без ДОБАВКИ НЕ СТАВА! Нито щях да имам 45 ръка на 102 кг преди месец,нито в момента щях да смъкна 5 кг за месец и да си запазя мускулната маса и все още 43 см ръка си имам,ако не вземах каквото трябва.

Не искам да се заяждам, определено ти симпатизирам, но по повод на добавките- за къде бързаш, че искаш да ускориш нещата за месец? Аз съм далеч зад теб, но за 2 месеца грубо свалих 6 кг и качих ръка от 38, на 39 (знам че е малко), само със суроватъчен добавка, но това го броя вече за храна. Колко си струва да спестиш месец?

Не мога да чакам за нищо.Натурата ми е такава.

04.04.09
17:26

Ден 28-ми

Тегло: 94 кг

Храната за днес:
доза протеин, 100 гр овес с 1/2 кис. мляко
свинско с лук,6 аминки
2 дози протеин - преди и след 20 минутно интензивно кардио на крос-тренажор
свинско с лук
Гладен съм- ще излизам някъде тази вечер,мога да ударя някоя биричка и някоя салатка.
Преди лягане - ще има 200 гр извара

ER

04.04.09
19:24

казано от Емил Начев на 04.04.09, 15:43:

Не искам да се заяждам, определено ти симпатизирам, но по повод на добавките- за къде бързаш, че искаш да ускориш нещата за месец? Аз съм далеч зад теб, но за 2 месеца грубо свалих 6 кг и качих ръка от 38, на 39 (знам че е малко), само със суроватъчен добавка, но това го броя вече за храна. Колко си струва да спестиш месец?

Пич, от тея 6 кила дето си свалил 3 са били вода, която си изхвърлил, като си си нормализирал храненето, а единия сантиметър в обиколката на бицепса я е мускул, я е гликоген... Така че недей така смело с аналогиите ...

04.04.09
19:33

Ауч, грубо го попари :DDDD

ER

04.04.09
19:47

Е, аз само с добро :)

А сметката не ти излиза, най-вероятно, щото не е твоя работа да я правиш :)
Аз смятам ли на хората парите, дето изпиват и/или дават за лайн*на храна всеки ден, броя ли им мазните банички и вафличките...

Мнението беше редактирано от eraziel на 04.04.09 19:59.

04.04.09
20:18

Ако сте следили дневника 3 кг вода извърлих още преди да почна Митото. За има няма  10 дена

Edit: Ей ся проверих,точно 5 дена са ми трябвали за водичката.Не месец или два.
Нищо Лично :)

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 04.04.09 20:22.

04.04.09
20:21

3 кила или литра (rofl)

04.04.09
20:22

казано от emzo на 04.04.09, 20:21:

3 кила или литра (rofl)

Кила кила :)

04.04.09
20:28

Да напиша докато не съм забравил,че чийтнах тази вечер с 1 биричка и 200 гр Тортила чипс с кашкавал Ммммм. Пък последните 3 дена всяка вечер си чиитвам с бира,две,а съм 1кг надолу за 3 дена :)

ER

04.04.09
20:55

Toчно за това говоря и аз, Сашо, че килограмите, които ти си свалил сега, не са дошли от изхвърляне на вода, какъвто е случая със всеки, в момента,  в който си даде малко зор по отношение на храненето...  (в случая г-н Е.Н.)

А за к’во си говорим, него дори го мързи да прави кардио, обаче сваля килограми като луд и без т’ва :) Тренира веднъж на 4 дни и размерите му се покачват, докато отслабва :))

Само че, някои хора не се сещат, че да качиш от 45 до 46 не е като да качиш от 38 до 39…
И да свалиш 3 кила мазнини не е едно и също, когато си на диета от година, и когато сега започваш да си създаваш навици на правилно хранене...

Мнението беше редактирано от eraziel на 04.04.09 21:04.

ER

04.04.09
21:16

Каквото ползвам, го ползвам заради себе си, не заради тебе, Драган, Петкан или който и да е друг потребител на тоя форум. И не искам нито Евала, нито поклони до земята, нито нищо. Парите, които давам за добавки, ги давам заради ефекта от добавките, а не заради твойто евала, за т’ва че съм много ларж и си давам парите за прахчета и хапченца. Не вярвам, че и Александър или който и да е друг, го прави заради евала-то на някой си...  НЕ ИСКАМ ДА СЪМ НИЧИЙ ПРИМЕР ЗА ПОДРАЖАНИЕ. ПРАВЯ ГО ЗА СЕБЕ СИ. ЗАЩОТО КАРА МЕН ДА СЕ ЧУСТВАМ ПО-ДОБРЕ. ЗАЩОТО АЗ ГО ИСКАМ.

Мнението беше редактирано от eraziel на 04.04.09 21:16.

04.04.09

....Снимки Преди има, Но сега ако заявя,че няма да има снимки След - международен бунт ли следва :)

ER

04.04.09

А де, още малко ще те държат лично отговорен, баце, че не им играеш по свирката.

Мнението беше редактирано от eraziel на 04.04.09 21:17.

04.04.09
21:19

Не бе,аз се бъзикам и си държа на думата.Снимки разбира се,че ще има както съм обещал.Никога не съм съжалявал и няма да съжаля за всяка стотинка,която съм дал за добавки.Все пак по-добре за добавки,отколкото както преди - за Алкохол с бутилките.btw в СилаБг имам 10% отстъпка  ПОСТОЯННА :)

04.04.09
22:36

Не ми е ясно за какво точно се спори, но уникални резултати се постигат както с добавки, така и без.
Който не е съгласен, да ми обясни как в Гърция 776год, преди Христа, гърците са вадели такива уникални тела. :)

Емил Начев говориш глупости ако искаш снимки преди-сега виж моите (те станаха банални), HeartCore бъди сигурен, че Гърите са нямали тоновете джънк фууд които ни заливат отвсякъде,  за тия години които споменаваш човешкото тяло се е изменило драстично, скоро имаше статия за женското тяло през вековете същото е и при мъжете. И по какво съдиш че Гърците преди 2700 години са имали уникални тела :), по статуите ли :) ?

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 05.04.09 05:32.

05.04.09
08:07

spartans what is your profession???  auuuuu!!! auuu!!! auuuu !!!!
http://www.cine-collector.com/catalog/images/statue-leonidas-300.jpg

Мнението беше редактирано от CheFolino на 05.04.09 08:09.

казано от Емил Начев на 05.04.09, 08:53:

казано от Иван Шишманов на 05.04.09, 05:31:

Емил Начев говориш глупости ако искаш снимки преди-сега виж моите (те станаха банални), HeartCore бъди сигурен, че Гърите са нямали тоновете джънк фууд които ни заливат отвсякъде,  за тия години които споменаваш човешкото тяло се е изменило драстично, скоро имаше статия за женското тяло през вековете същото е и при мъжете. И по какво съдиш че Гърците преди 2700 години са имали уникални тела :), по статуите ли :) ?

Хааа, за да ви подразня още малко, искам да ви напомня за Л-карнитина, че не прави НИЩО. Тялото може да си го произвежда когато има нужда, и няма идея какво да прави с някакви си внесени отвън количества.
Иване, къде ти е дневника? Трябва да продължаваш да си го водиш, каквото и да става, все ще има резултати.
А арсенала от добавки за горене на мазнини не се ли включва от професионалистите, и то когато става въпрос да се мине от
10/12% мазнини на 6/7%? Също така не става ли въпрос за едни маалко по-рискови и силнодействащи “препарати”?

Емиле направо взривяваш аудиторията. Дневника ми бе изтрит след многократни молби от моя страна, и повярвай ми успеха на човек във всяко поприще не се крие в никакъв дневник, а в самия човек и да имаш и да не дневник и квото и да пише вътре, кой колкото и да те обърква или помага все тая силата си е в твои ръце. Ама не съм длъжен да давам обяснение де. И не арсенала от добавки за горене на мазнини не се ползва от професионалисти ако индустрията за милиарди долари разчиташе на професионалистите, от глад щяха да измрат всичките хиляди фирми. И не нестава въпрос за рискови и силно действащи препарати, те са си регистрирани като хранителни добавки в държави с много по строги и истински закони от нашите. А че и от най безвредния аспирин може да си докараш язва и децата вече го знаят, но то си е до интелектуални възможности някак си. Тва за Л-карнитина изобщо няма да го коментирам, явно по темата си по запознат от хилядите учени и лаборатории които се занимават с откриването на нови все по добри формули.

казано от Емил Начев на 05.04.09, 09:53:

дневника на човека го набъках с моите глупости

За това поне си прав.

DI

05.04.09
11:53

За мен действието на добавките е Временно.
Ако те бяха от толкова голямо значение, как аз със мойте 6 месеца стаж без хранителни добавки имам резултати сходни с твоите? Все още не съм генетично модифициран....
Това го казвам не защото ненавиждам добавките, даже напротив, а защото прекалено много ги възвеличавате!
Погледнете разделите отнасящи се за Добавки, Хранене и Тренировки, еми... добавките са много по-дискутирани отколкото правилното хранене и тренировки. Според мен не трябва да е така.

“Без ДОБАВКИ НЕ СТАВА” - Не Е Вярно!

Мнението беше редактирано от DiscoveryCold на 05.04.09 11:54.

05.04.09
11:57

Ти сам го каза, с 6 месеца стаж,
в началото прогреса идва адски бързо,
после, колкото повече тренираш толкова по трудно става,
но ще си говорим пак след 2-3 години...

05.04.09
12:21

Не мислиш ли, че вече прекалено голям офф-топик правиш?
Правилата на форума не си ли ги чел?

DI

05.04.09
13:12

казано от Finish First на 05.04.09, 11:57:

Ти сам го каза, с 6 месеца стаж,
в началото прогреса идва адски бързо,
после, колкото повече тренираш толкова по трудно става,
но ще си говорим пак след 2-3 години...

Съгласен съм с теб относно първоначалния прогрес, но защо когато човек достигне максималното което позволява неговото тяло (храната и усилията), да се стреми към още и още и още? Това не води ли до някъква еднообразност в единствения спорт, който не робува на стереотипи? Това не е ли безмислено (да надхвърляш собствените си възможности благодарение на различни суплементи), след като при евентуално спиране на приема им, тялото отново се връща във максимално силово състояние, като по този начин губим това което сме изградили над това състояние, отново искаме да сме по-силни и големи. Започва едно истинско пристрастяване към хранителните добавки.

Мнението беше редактирано от DiscoveryCold на 05.04.09 13:13.

05.04.09
14:32

Ми недейте ползва нищо и си стойте малки :) Мене тва не ме интересува.

05.04.09
14:36

казано от DiscoveryCold на 05.04.09, 11:53:

За мен действието на добавките е Временно.
Ако те бяха от толкова голямо значение, как аз със мойте 6 месеца стаж без хранителни добавки имам резултати сходни с твоите? Все още не съм генетично модифициран....
Това го казвам не защото ненавиждам добавките, даже напротив, а защото прекалено много ги възвеличавате!
Погледнете разделите отнасящи се за Добавки, Хранене и Тренировки, еми... добавките са много по-дискутирани отколкото правилното хранене и тренировки. Според мен не трябва да е така.

“Без ДОБАВКИ НЕ СТАВА” - Не Е Вярно!

Какво разбираш под “Резултати сходни с твоите” ?

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 05.04.09 14:37.

05.04.09
17:11

Ден 29-ти

Тегло: кантара нещо не е верен в Свищов съм вече и показва 97 кг,но съм ял 2 пъти и съм пил  3 литра течности

Храната за днес бе: Отново ударен ден 0 въглехидрати
Закуска: доза протеин и 9 белтъка с 3 желтъка и 100 гр свинско
Обед: 6 белтъка с 1 желтък и 100 гр свинско,салатка маруля и краставица и домати
Преди и след тренировка : Яко добавки, Махнах Плазмаджета,вкарах отново No Xtreme за да свърша опаковката, Xtend-a отново е в играта, аминки преди и след тренировка по 6 хапа, л-карнитин течен, MCT масло 3 лъжици.
Тренировката бе гръб 12 серии за 30 минути,направо се сцепих, след това кардио 20 минути, от които 5 на колело и 15 на крос-тренажора.Забелязах обаче нещо притеснително-ОМАЗНИХ СЕ докато бях в РУСЕ,за мене основната причина е ПРОТЕИНА който купих,забелязвам наличие на паласките,които бяха изчезнали.Спирам протеина 4-5 дена ще карам само на аминокиселини,за да видя дали ще мога да ги разкарам пак.Никаква бира 1 седмица!

Ще вечерям 100 гр свинско с 7 белтъка -без желтъци и 200 гр извара преди сън!

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 05.04.09 17:12.

колко време остава до снимките

05.04.09
17:17

казано от Иван Шишманов на 05.04.09, 17:12:

колко време остава до снимките

Седмица :) Ето откъде тръгнах,ако сте забравили.

Мисля, че по важно е къде си стигнал :)

IN

05.04.09
17:23

казано от Aleksandar Marinov на 05.04.09, 14:32:

Ми недейте ползва нищо и си стойте малки :) Мене тва не ме интересува.

Е тва е най-точното мнение в целия форум.  :coolsmile:

Чакам и аз с нетърпение снимките. :)

05.04.09
17:23

казано от Иван Шишманов на 05.04.09, 17:19:

Мисля, че по важно е къде си стигнал :)

Еее.. да не очакваме чудеса за 1 месец,виж може би за 2 :) .....

05.04.09
18:55

мене ми е интересно с кои снимки ще сравняваш - тези преди да почнеш Митото или тези преди да почнеш стака с Суперпъм и Сайзон

05.04.09
18:57

казано от freddddy на 05.04.09, 18:55:

мене ми е интересно с кои снимки ще сравняваш - тези преди да почнеш Митото или тези преди да почнеш стака с Суперпъм и Сайзон

Разбира се,че тези които преди да почна Митото.Какъв е смисъла да сравнявам със снимки преди 2 месеца и нещо.Последните 3 снимки които пуснах-точно след края на Х-фактора,те са ми началните на цикъла с Митотропина.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1