Цикъл за Релеф - Genomyx HEAT + Genomyx SLIN-SANE

Темата е заключена.
Прескочи до:

05.04.09
19:02

Пиши повечко как ти понясята тия последните хапчета.

Като ги почнеш де.

Мнението беше редактирано от emzo на 05.04.09 19:02.

05.04.09
19:35

ми смисъла е такъв да видиш дали си е заслужавало всичките пари по добавки и диети и време. Нали в това е смисъла на фитнеса да си подобряваш физиката, защото ти си качил, сега чистиш и съответно трябва да погледнеш цялостното на нещата и да сравниш със нимките от преди да почнеш Mass stack-a. Поне аз така бих направил

05.04.09
19:49

казано от intercitycunt на 05.04.09, 17:23:

казано от Aleksandar Marinov на 05.04.09, 14:32:

Ми недейте ползва нищо и си стойте малки :) Мене тва не ме интересува.

Е тва е най-точното мнение в целия форум.  :coolsmile:

Чакам и аз с нетърпение снимките. :)

И кое му е точното? Че без добавки не ставало!? Или че хората, които не ползваме такива сме малки и слаби?
Да, от някои добавки има някаква полза, ама да им придавате чак такова значение .....  :bug:

05.04.09
21:07

Аз няма за къде да чакам.Нямам години за промяна,искам сега и на момента.До края на лятото ще имам 47 см ръка.Заявявам го най-отговорно.

ГН

05.04.09
21:13

Тъкмо се уплаших, че ще ме стигаш, ама ля ля ля ля ля, моята стана 48см на 93 кг! Хаха, сериозно!

А иначе изглежда че не си доволен от резултата си сега, щом ще правиш така.

Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 05.04.09 21:14.

05.04.09
21:14

казано от Георги Николаев на 05.04.09, 21:13:

Тъкмо се оплаших, че ще ме стигаш, ама ля ля ля ля ля, моята стана 48см на 93 кг! Хаха, сериозно!

А иначе изглежда че не си доволен от резултата си сега.

Честито Гоше :) Талията колко санта е? Доволен съм от резултатите си,тази вечер се мерих 122 см гръдна обиколка, 92 талия на най-тясното измерено.

ГН

05.04.09
21:15

90… също на тясно. Иначе 128 гръдна.

05.04.09
21:20

казано от Георги Николаев на 05.04.09, 21:15:

90… също на тясно. Иначе 128 гръдна.

Животно! :)

IN

05.04.09
21:47

казано от Петко К на 05.04.09, 19:49:

казано от intercitycunt на 05.04.09, 17:23:

казано от Aleksandar Marinov на 05.04.09, 14:32:

Ми недейте ползва нищо и си стойте малки :) Мене тва не ме интересува.

Е тва е най-точното мнение в целия форум.  :coolsmile:

Чакам и аз с нетърпение снимките. :)

И кое му е точното? Че без добавки не ставало!? Или че хората, които не ползваме такива сме малки и слаби?
Да, от някои добавки има някаква полза, ама да им придавате чак такова значение .....  :bug:

Хаха, виж, говоря от позицията на човек, който гледа нашия спорт от малко по-различен ъгъл, не искам да спамя дневника на пича. :)

Аз добавките не ги приемам като екстра, а точно като ДОБАВКА към храната, - повече калории, повече протеин, по-бързо възстъновяване, по-голямо напомпване, повече сила - все неща, от които зависи качването на маса (примерно де). Разбира се същата тая маса можеш да си я качиш и без добавки просто става по-бавно и по-трудно. Това имам предвид, не че са някакви магически хапчета, от които качваш в гърба и сваляш в талията както се гледаш в огледалото. :)

Мнението беше редактирано от intercitycunt на 05.04.09 21:49.

DI

05.04.09
21:53

Явно само аз и Петко К сме малки и слаби.
Спирам да спамя темата на човека!!!

IN

05.04.09
22:52

Ми за Петко К мога да кажа, че никак не е малък, за теб не знам.

06.04.09
06:36

казано от Aleksandar Marinov на 04.04.09, 15:12:

Явно искаше да намекне нещо от рода,че добавките не действат :) Аз ще кажа само едно : Без ДОБАВКИ НЕ СТАВА! Нито щях да имам 45 ръка на 102 кг преди месец,нито в момента щях да смъкна 5 кг за месец и да си запазя мускулната маса и все още 43 см ръка си имам,ако не вземах каквото трябва.

Без да искам да се заяждам, ще ти кажа че живееш в голяма заблуда :)

06.04.09
06:47

казано от Aleksandar Marinov на 05.04.09, 21:07:

Аз няма за къде да чакам.Нямам години за промяна,искам сега и на момента.До края на лятото ще имам 47 см ръка.Заявявам го най-отговорно.

Не бих се учудил да направиш  и по-голяма ръка за този период, но добра визия и развити мускули до края на лятото силно се съмнявам че ще постигнеш.

06.04.09
08:05

казано от PullTheTrigger на 06.04.09, 06:47:

Не бих се учудил да направиш  и по-голяма ръка за този период, но добра визия и развити мускули до края на лятото силно се съмнявам че ще постигнеш.

What ever….. :)

06.04.09
08:25

Автора спомена, че натурата му е такава, че нещо като си е пожелал го иска веднага, не му се чака. Сигурен съм, че е съгласен че без добавки става работата, но по-бавно и по-трудно, но без добавки за такъв кратък период от време няма да стане. За това ли е целия спор?

06.04.09
08:52

казано от Thrashmetal на 06.04.09, 08:25:

Автора спомена, че натурата му е такава, че нещо като си е пожелал го иска веднага, не му се чака. Сигурен съм, че е съгласен че без добавки става работата, но по-бавно и по-трудно, но без добавки за такъв кратък период от време няма да стане. За това ли е целия спор?

Аз не споря с никой,без добавки става но Многоо бавно,да не говоря че на мен натурата ми е такава че и 1 година да спазвам режим и да тренирам ,както трябва - без да взимам нещо отстрани - нито ще кача мускул,нито ще отслабна.Има хора които им е генетично заложено да са здрави и добре изглеждащи! Не е ли така? За съжаление аз не съм от тях. Мисля че практиката ми от 4-5 години фитнес може да ми каже по-добре дали мога нещо да постигна,с “подтикване” или не.Това че Петко К. примерно или Георги могат да имат супер яки и оформени тела без да ползват добавки ЕВАЛА тогава,аз им се кефя.Жалко че аз не мога. Т`ва е положението.

06.04.09
08:58

казано от Aleksandar Marinov на 06.04.09, 08:52:

Има хора които им е генетично заложено да са здрави и добре изглеждащи! Не е ли така? За съжаление аз не съм от тях. Мисля че практиката ми от 4-5 години фитнес може да ми каже по-добре дали мога нещо да постигна,с “подтикване” или не.Това че Петко К. примерно или Георги могат да имат супер яки и оформени тела без да ползват добавки ЕВАЛА тогава,аз им се кефя.Жалко че аз не мога. Т`ва е положението.

Тук те подкрепям .. :) Аз съм на същото дередже ..

Поздрави

06.04.09
09:08

Днес съм БЕСЕН! Току що ходих да си плащам сметката за ток за януари и февруари в квартирата ми в Свищов... Е няма такава простотия - януари 240лв, февруари 180 лв..... Просто ме заковаха...

казано от Aleksandar Marinov на 06.04.09, 09:08:

Днес съм БЕСЕН! Току що ходих да си плащам сметката за ток за януари и февруари в квартирата ми в Свищов... Е няма такава простотия - януари 240лв, февруари 180 лв..... Просто ме заковаха...

Опаа не е от компетенцията ми :).

06.04.09
09:38

Здравей, Сашо!
Бързам да призная, че не разбирам от химия, стакове и т.н. и никога не съм вземал. Затова и не се опитвам да давам “ценни съвети”, въпреки, че попоглеждам дневника ти. Това си е твоя път, твоя избор.

Но искрено ме изненада горното  :bug:! Ти си на 22-23 г, нали? Защо и закъде бързаш? Винаги съм мислил, че поемеш ли по “железния” път, трябва да се научиш на търпение... Не се заяждам. Обясни ми! Защо точно 47 см ръка и защо до края на лятото, а не да речем след 2-3 години? Защо нямаш години за промяна?

06.04.09
09:54

Здравей, Vic
Бързата работа-срам за майстора,нали така.Но ти също не би ли искал да изглеждаш максимално добре сега,на момента,а не след време - някъде в далечното бъдеще? От месец се хванах с чистене,горе долу успях,нямам шкембе вече,което не е било така от години,след 1-2 седмици почвам да слагам отново мускулна маса,искам да си се харесвам и да съм голям в моите си представи за голямо.Преса за да изкарам трябва да падна на под 87 кг, а аз знам че ще се чувствам адски хърбав тогава,даже в момента всичките ми дрехи ми хлопат,особено дънките.

06.04.09
09:59

Много точно го каза на предните страници.По-добре пари за добавки, отколкото за алкохол !!!

Пък и не мога да разбера, к’во толкова, имал парите дал ги.Нали не ги давате вие ...

06.04.09
10:00

казано от emzo на 06.04.09, 09:59:

Много точно го каза на предните страници.По-добре пари за добавки, отколкото за алкохол !!!

Пък и не мога да разбера, к’во толкова, имал парите дал ги.Нали не ги давате вие ...

Е ся след тея сметки за ток - няма да давам скоро... LoL ;)

06.04.09
10:15

казано от emzo на 06.04.09, 09:59:

Здрасти, emzo!
Кой говори за добавки? Споменах, че не разбирам от тях и не смятам да поучавам. Както изрично казах - това е неговия път. Въпросът ми беше съвсем различен, а именно - защо бърза и защо смята, че няма години за промяна. И Сашо ми отговори. Дали съм съгласен с неговата гледна точка, си е мой проблем. Все пак имаме значителна (15 год) разлика във възрастта и е твърде вероятно след време да започне да вижда нещата подобно на мен.

06.04.09
10:23

Аз не визирах теб @Vic

06.04.09
12:06

Тъй като 2 дена поред бях на 0 карбс,днес ще бъда на 60 гр карбс :) Заксуката бе :1 доза протеин, 50 гр трици+50 гр овесени ядки,сурови ги излапах с една лъжица - като ги преглътнах с много вода.Обяда бе една огромна салата направих дето ще ям 3 пъти днес : 1 краставица, 2 марули,2 домата,5 репички и 1 връзка зелен лук.7 белтъка  2 желтъка с 150 гр свински бут пушен - това е обяда.Нещо напоследък май почнах всеки ден да правя кардио,вкарал съм се в филма яко :) emzo това лошо ли е,ако всеки ден се прави кардио по 20 мин?

IN

06.04.09
12:27

По 20 минути не е никакъв проблем, аз 3 дни подред съм правил 2 сесии по 1 час.  :-)

Добре ли се чувстваше в дните на 0 карбс ?

06.04.09
12:36

казано от intercitycunt на 06.04.09, 12:27:

По 20 минути не е никакъв проблем, аз 3 дни подред съм правил 2 сесии по 1 час.  :-)

Добре ли се чувстваше в дните на 0 карбс ?

В първите дни на диетата,буквално припадах в фитнеса,от 2 седмици съм привикнал,даже ето 2 дена бях на 0,днес на 60гр и се чувствам ок.Леко изнервен де,но то от други фактори.Естествено обаче - нямам никаква сила.

DI

06.04.09
17:28

Тъй като аз започнах този глупав спор, мисля че е редно да се извиня на Александър. Извинявам се!
Съгласен съм, че всеки си има свой приоритети и избор как да ги следва.

06.04.09
22:22

това лошо ли е,ако всеки ден се прави кардио по 20 мин?

Според мен ще привикнеш много, ако правиш всеки ден.
По-добре направи 4 серии/седмица по 40мин с бавно темпо след силова трен.

07.04.09
05:56

Глупости, интересно ми е как се привиква.
20 мин ама какво кардио, за slow mo е малко, за ХИИТ е малко повече откокото трябва(15мин).

Аз също съм правил кардио всеки ден и не бих казал, че можеш да привикнеш...

07.04.09
06:34

Тялото се адаптира, както и към всяка друга тренировка.

07.04.09
09:22

Мали, малииии....как се напиииих снощи
Понеже ми спряха нета още следобед и нямах до тази сутрин, поизлязох вечерта в едни приятели си направихме барбекю.изядох 1 кг и нещо свински ребърца на скара с 6 бири,на дискотеката още 3 и накрая нок-аут.Т`ва е.
Днес ще ги мисля,какво да ям и струвам :)

казано от Петко К на 07.04.09, 06:34:

Тялото се адаптира, както и към всяка друга тренировка.

Дам и аз така мисля, адаптира се към тренировка към хранене към начин на живот към аеробика, затова трябва непрекъснато да бъде изненадвано и стресирано за да не си почива :). Казват, че разнообразието било солта на живота :). Петко мисля ти беше казал в моя дневник, че тялото е една от най адаптивните машини :)

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 07.04.09 09:24.

07.04.09
11:06

Бах,колко ми е лошо.....цял ден ще лежа днес,оплесках работите,ама айде... впрочем сготвих 400 гр ръжени макарони,ще ги ям на 7 пъти,днес и утре ми е зареждащия ден с карбс,за преди края на диетата.Тази вечер ще се пие сини хапчета...

07.04.09
11:12

Иска ми се да вметна...че поради неизвестни на мен причини,последните 10 дена,нещо се попрецака работата,съответно резултатите.Бях много по-доволен към 20тия ден,отколкото сега накрая.Не знам защо така се получи.

казано от Aleksandar Marinov на 07.04.09, 11:12:

Иска ми се да вметна...че поради неизвестни на мен причини,последните 10 дена,нещо се попрецака работата,съответно резултатите.Бях много по-доволен към 20тия ден,отколкото сега накрая.Не знам защо така се получи.

Според мене проблема ти са бирите.НЕ се заяждам с теб, много съм ти благодарен за блога,но приятел ако аз бях на твоите добавки, бих го карал малко по-сериозно!Пак повтарям не се заяждам,живота си е твой и ще го живееш както си искаш,но не беше ли споменал, че искаш 47 ръка в най-скоро време!Успех!

07.04.09
11:26

казано от Владимир92 на 07.04.09, 11:18:

казано от Aleksandar Marinov на 07.04.09, 11:12:

Според мене проблема ти са бирите.НЕ се заяждам с теб, много съм ти благодарен за блога,но приятел ако аз бях на твоите добавки, бих го карал малко по-сериозно!Пак повтарям не се заяждам,живота си е твой и ще го живееш както си искаш,но не беше ли споменал, че искаш 47 ръка в най-скоро време!Успех!

Да братленце,искам и ще имам 47 см ръка до края на лятото :) Аз съм много доволен от себе си все пак,току що сравнявах с снимки преди месец - Балкан разлика :) За бирите....Знам , знам НО човек трябва и да си живее.Относно добавките,до месец изпивам всички и си давам почивка поне няколко месеца от добавки,ще взимам само Протеин + Една единствена специална добавка,която ще запазя в тайна.Ще правя наново ЛОГ,да видим как ще раста като гъба. :)

ER

07.04.09
11:28

Ееее, вече тайни ли имаме ц ц ц ...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1