Силов Културизъм

06.04.09
09:22

Тренирам от 2 години искам много сила и същевременно много маса има ли такъв филм ;) и ако има даите програма за силов културизъм

06.04.09
11:24

Ами Марко Матаразо-4.4гр белтък на килограм телго и 5000+калории дневно,но е много пари :)

06.04.09
11:29

с толкова грама белтък на кг/тегло си правиш бъбрекът на супа и го изпикаваш половината(протеина)

06.04.09
11:32

аз искам тренировачна програма за силов културизъм не диета ;) и искам тази програма от някои които я е пробвал досега съм тренирал по схеми за културизъм и ми е чудно може ли културизмът да въври успоредно с трибои в смисъл да се качва едновремено сила и маса

06.04.09
11:37

Ами много ясно че може, даже е задължително.
А конкретна програма няма, но има определени принципи.

IN

06.04.09
11:43

Тренираш базово, по-малко упражнения, повече серии, 4-8 тежки повторения в работна серия. Това е.

Мнението беше редактирано от intercitycunt на 06.04.09 11:44.

06.04.09
13:17

казано от intercitycunt на 06.04.09, 11:43:

Тренираш базово, по-малко упражнения, повече серии, 4-8 тежки повторения в работна серия. Това е.

И да добавя, много храна трябва да ядеж!!

MO

06.04.09
15:32

казано от Petar Cholakov на 06.04.09, 13:17:

казано от intercitycunt на 06.04.09, 11:43:

И да добавя, много храна трябва да ядеж!!

ядеш !  :)

06.04.09
16:20

казано от QcK на 06.04.09, 11:24:

Ами Марко Матаразо-4.4гр белтък на килограм телго и 5000+калории дневно,но е много пари :)

Зобка затова му трябва толко протеин

06.04.09
17:52

Защо когато зобаш ти трябва повече протеин ?
Mondors ,а относно “ядеж” - загледай се в коментарите на повечето .На пръсти се броят тия, които пишат правилно ...нищо вече не може да ме учуди ...

По-здрави !

06.04.09
19:11

защото организма ти може да усвои 2-3 пъти повече и да го използва по предназначение

IN

06.04.09
20:25

Точно така, когато зобиш няма такива термини като претрениране и неусвоен протеин. :))

MA

06.04.09
20:37

казано от intercitycunt на 06.04.09, 20:25:

Точно така, когато зобиш няма такива термини като претрениране и неусвоен протеин. :))

Колко пъти си зобил за да си толкова убеден ? ?!?!?!

Мнението беше редактирано от Mamularin на 06.04.09 20:38.

Провери из тренировъчните програми на сайта,имаше програма специално за сила на ръцете.

IN

06.04.09
20:46

казано от Mamularin на 06.04.09, 20:37:

Хахаха, ами всъщност достатъчно.  :)

Мнението беше редактирано от intercitycunt на 06.04.09 20:46.

06.04.09
20:49

казано от intercitycunt на 06.04.09, 20:46:

казано от Mamularin на 06.04.09, 20:37:

Хахаха, ами всъщност достатъчно.  :)

При достатачно калории и протейн  добро въстановяване едва ли ще успееш да претренираш . А като зобиш въстановяването трябва да  ти е още по-добро .

06.04.09
20:54

Добре бе човече ,всичко друго - ок ,ама как да повярвам на човек, който пише “протейн”, че е чел статии и си има хабер от цялата работа  ?!

По-здрави !

Мнението беше редактирано от Freak_of_nature на 06.04.09 20:55.

07.04.09
08:43

Рано или късно по-младите в сайта като мен ще започнем да зобим.В това съм сигурен в момента съм на 18 и на 21-22 ще се зобя 100% както е и с повечето от вас.За голяма сила и голями мускули трябва много зоб и яко ядене.(ако искаш да си найстина огромен)

Мнението беше редактирано от QcK на 07.04.09 08:51.

07.04.09
09:13

казано от QcK на 07.04.09, 08:43:

Рано или късно по-младите в сайта като мен ще започнем да зобим.В това съм сигурен в момента съм на 18 и на 21-22 ще се зобя 100% както е и с повечето от вас.За голяма сила и голями мускули трябва много зоб и яко ядене.(ако искаш да си найстина огромен)

Ех, Съдба...как да и се противопоставиш! :)
Обречеността, струяща от изказването ти, ме потресе. Как реши, че напременно ще се стигне дотам?

Не се заяждам...просто най-обикновено любопитство...

ER

07.04.09
09:24

Някой тука има ли претенции да излиза на сцена?
Щото иначе не виждам причина да се зоби ...
Трудно ли ви е да се сетите, че като се почне със зоба разходите за храна скачат тройно, за да получите максимален ефект, че след това, за да задържите ефекта разходите ще трябва да си останат по-високи, че с натрупването на времето и циклите ще трябва да прибягвате до все по-високи дози и продължителност...
Аз лично не смятам, че да си набиеш 20 шприца за месец е достатъчно, за да станеш говедо :)
А и не виждам кому е нужно... :)

Мнението беше редактирано от eraziel на 07.04.09 09:25.

Рано или късно по-младите в сайта като мен ще започнем да зобим.В това съм сигурен в момента съм на 18 и на 21-22 ще се зобя 100% както е и с повечето от вас.За голяма сила и голями мускули трябва много зоб и яко ядене.(ако искаш да си найстина огромен

Абе ей, хора недейте така!
То всеки сам си решава ама при положение, че няма да ставаш професионалист защо ще се тровиш?
Малко отрови ли дишаме и поглъщаме със некачествената храна която употребяваме?
Обърни внимание на хранене, тренировка, почивка и качествени добавки.Отделно ти трябва и време за да опознаеш организма и всичките изброени фактори да започнат да действат.
Промяната на тялото се постига с години спазване на режим, а не да глътнеш нянолко хапа и готово...
Айде успех!

07.04.09
10:08

Да с години и след 8-10 години тренировки идва вечният застой просто това е максимумат на тялото ти и без химия не можеш да постигнеш повече....

казано от QcK на 07.04.09, 10:08:

Да с години и след 8-10 години тренировки идва вечният застой просто това е максимумат на тялото ти и без химия не можеш да постигнеш повече....

На пазара има вече хранителни добавки с резултати сравними от забранените медикаменти, но с по малко странични ефекти.

07.04.09
10:26

ха с по-малко или с повече ... друго си е да са назобаш яко с нещо доказало се през години.

Мнението беше редактирано от DanCho0o0o0 на 07.04.09 10:27.

Да растежа спира след 10 години.То организма не е бездънна яма :) Но за 8-10 години с правилно хранене и тренировки ще имаш достатъчно добри резултати.
Иван Шишманов ти го каза.Има HardCore продукти чрез които да преодолееш застоя.
Ти състезател ли искаш да ставаш?

MA

07.04.09
10:35

казано от Иван Шишманов на 07.04.09, 10:10:

На пазара има вече хранителни добавки с резултати сравними от забранените медикаменти, но с по малко странични ефекти.

Няма такива със сравним ефект на стероидите ;)
Може да се доближава, но няма нищо общо.

Защо обсъждате стероидите като темата е в раздел “тренировки” ?!

IN

07.04.09
11:38

казано от Иван Шишманов на 07.04.09, 10:10:

Тия хранителни добавки, за които говориш не могат да се сравняват нито като ефект, нито като цена с един най-обикновен медикамент като омнадрена примерно, които в момента е около 2.50 лв. ампулата.  :-)

Но наистина, ползването на тежки стероиди е безсмислено ако нямаш амбиции за сцената. :) С леки стероиди пък може да направиш 2-3 цикъла и после няма да ги усещаш .. :)

казано от eraziel на 07.04.09, 09:24:

Аз лично не смятам, че да си набиеш 20 шприца за месец е достатъчно, за да станеш говедо :)
А и не виждам кому е нужно... :)

Всъщност е достатъчно, въпроса е обаче, че тоя ефект няма да се задържи за дълго - бързо качената маса се сваля бързо и после висят кожи...

Мнението беше редактирано от intercitycunt на 07.04.09 11:43.

ER

07.04.09
13:59

Е аз имах в предвид по-скоро факта, че не става да направиш един цикъл и после цял живот да си гоУем и сиУен :)

А като говориш за ефекти говори и за дефектите от стероидите :))

Повечето про-хормони са така моделирани, че да е невъзможна ароматизацията, което със стероидите не е май съвсем така :)

В общи линии с про-хормони е много по-трудно да си разкатаеш организма, отколкото с неправилна употреба на стероиди :)

Мнението беше редактирано от eraziel на 07.04.09 14:04.

За мен хората,които искат да зобят здраво,са малодушни,безволеви комплексари.Понеже не могат да се научат на постоянство,здрави усилия и пот,търпение и дисциплина такива хора прибягват веднага до стероидите.А и не виждам нищо хубаво в това,да постигнеш нещо с химия,тоест реално да не постигнеш нищо.Нека се разкарват с химическите си тела,да се перчат наляво и надясно и да не могат да го вдинат и един сантиметър.

IN

07.04.09
14:25

казано от eraziel на 07.04.09, 13:59:

Е аз имах в предвид по-скоро факта, че не става да направиш един цикъл и после цял живот да си гоУем и сиУен :)

А като говориш за ефекти говори и за дефектите от стероидите :))

Повечето про-хормони са така моделирани, че да е невъзможна ароматизацията, което със стероидите не е май съвсем така :)

В общи линии с про-хормони е много по-трудно да си разкатаеш организма, отколкото с неправилна употреба на стероиди :)

Ами да, доста са стероидите, които ароматизират, обаче всеки страничен ефект е контролируем, има си анти-естрогени, естрогенови блокери и т.н., стига да знаеш какво правиш може нито един от страничните ефекти да не усетиш. :)
За про-хормоните си прав, рядко има такива, които ароматизират, обаче и при тях си трябва РСТ в крайна сметка, да не говорим, че и като цена излизат по-соленичко, а като ефект са по-слаби от стероидите.

RogerF, абсолютно некомпетентен си по темата, така че не мисля да започвам спор с опонент, който е хал-хабер в тая материя. :)

Мнението беше редактирано от intercitycunt на 07.04.09 14:26.

ER

07.04.09
14:36

Съгласен :)

Аз лично нямам предразсъдъци относно употребата на стероиди.
Важното е обаче човек да може да направи информиран избор, а не да се хвърли на химия, без да знае изобщо в какво се забърква и после “К’ва я мислихме, К’ва стана”...

IN

07.04.09
14:38

казано от eraziel на 07.04.09, 14:36:

Съгласен :)

Аз лично нямам предразсъдъци относно употребата на стероиди.
Важното е обаче човек да може да направи информиран избор, а не да се хвърли на химия, без да знае изобщо в какво се забърква и после “К’ва я мислихме, К’ва стана”...

Е това си е 101% задължително, ако не искаш след време да питаш по форумите “Къде ми е либидото?”  :lol:
Стероидите могат да са и са хубаво нещо стига да знаеш как да ги употребяваш. :)

Въпроса е,че все по-често към такива неща прибягват млади хора,с малък стаж в залата,които искат да станат силни и яки за отрицателно време.Главно за такива индивиди се отнасяше коментара ми.Нормално е хората със достатъчно голям стаж да прибягват до стероиди,особено ако с това си изкарват прехраната,но в случая говорим за напълно различни тела и организми.

IN

07.04.09
14:44

Така вече съм съгласен. ;)

07.04.09
14:58

Стероиди без правилно хранене е нищо.Виждам хора в залата,които зобят,но не се хранят качват по 1-2 сантиметра на ръцете и то повечето от вода и това просто имат малко повече сила.То и зоба им е един зоб....чул,че метана и деката(например) е яка химия нито знае как се пият нито протектори нито нищо,но се зоби и резултата е НУЛЕВ.

07.04.09
15:15

казано от QcK на 07.04.09, 14:58:

Стероиди без правилно хранене е нищо.Виждам хора в залата,които зобят,но не се хранят качват по 1-2 сантиметра на ръцете и то повечето от вода и това просто имат малко повече сила.То и зоба им е един зоб....чул,че метана и деката(например) е яка химия нито знае как се пият нито протектори нито нищо,но се зоби и резултата е НУЛЕВ.

... да а същност метана е адски токсичен

IN

07.04.09
15:47

Метана специално, ако не е комбииран с инжекцион е нищо, качваш 10-12 кг (по-скоро в литри се измерва, щото 80% е вода  :lol: ) за 4 седмици и като свърши цикъла издишваш като балон за 10 дена. Наистина циклите само с метан са най-безумното нещо, което може да направи начинаещ - хем е лесно достъпен щото е орален, хем евтин, ама в крайна сметка ефекта от него го имаш само по време на цикъла, апък дефектите си остават, щото яко товари черното дробче.
И действително е тъпо да се хвърляш на химия без да имаш добро хранене и да си извлякъл максимума от него.

Мнението беше редактирано от intercitycunt на 07.04.09 15:49.

07.04.09
16:41

абе като знам 90% от хлапетата какъв метан пият .... със същия успех могат да зобят и нишесте. поне имат самочувствие пред момиченцата, че са назобени ;)
всеки си има глава на раменете да мисли с нея. информация има повече от достатъчно - който иска да знае - ще научи как стават нещата, който го мързи - след години ще си търси помощници да му направят децата. това е истината .... за съжаление

казано от FRANKO1 на 07.04.09, 16:41:

абе като знам 90% от хлапетата какъв метан пият .... със същия успех могат да зобят и нишесте. поне имат самочувствие пред момиченцата, че са назобени ;)
всеки си има глава на раменете да мисли с нея. информация има повече от достатъчно - който иска да знае - ще научи как стават нещата, който го мързи - след години ще си търси помощници да му направят децата. това е истината .... за съжаление

Май някой хора имат глава само на едно място и след време и тя спира да се надига...ъ да мисли. :)

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 07.04.09 16:44.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1