07.04.09
19:02
Здравейте, на 20 години съм, 190 висок , 86-87кг (не съм дебел, обаче съм доста “мазен” най-вече в корема и гърдите). Смятам тия дни да започна НВД. Та на въпроса според вас коя от тези две програми ще е по подходяща за изчистване и да ми кажете по колко серий и повторения да правя на упражненията:
Първи ден - Гърди
Втори ден - Гръб
Четвърти ден - Ръце
Пети ден - Крака/Рамене
или
Първи ден - Гърди / Трицепс
Втори ден - Гръб / Бицепс
Четвърти ден - Рамена
Пети ден - Крака
От това което изчетох из форума всеки ден след тренировка да правя кардио и три дена корем.
МЕРСИ
07.04.09
23:49
казано от salamanderss на 07.04.09, 19:02:
Здравейте, на 20 години съм, 190 висок , 86-87кг (не съм дебел, обаче съм доста “мазен” най-вече в корема и гърдите). Смятам тия дни да започна НВД. Та на въпроса според вас коя от тези две програми ще е по подходяща за изчистване и да ми кажете по колко серий и повторения да правя на упражненията:
Първи ден - Гърди
Втори ден - Гръб
Четвърти ден - Ръце
Пети ден - Крака/Рамене
или
Четвърти ден - Рамена
Пети ден - КракаОт това което изчетох из форума всеки ден след тренировка да правя кардио и три дена корем.
МЕРСИ
За мен лично 2-рата прогрма е по-добра,а и аз тренирам по нея,но не НВД и има ефект пак.. :)
08.04.09
12:25
казано от Виктор Манчев на 07.04.09, 23:49:
казано от salamanderss на 07.04.09, 19:02:
Първи ден - Гърди
Втори ден - Гръб
Четвърти ден - Ръце
Пети ден - Крака/Рамене
или
Четвърти ден - Рамена
Пети ден - КракаОт това което изчетох из форума всеки ден след тренировка да правя кардио и три дена корем.
МЕРСИЗа мен лично 2-рата прогрма е по-добра,а и аз тренирам по нея,но не НВД и има ефект пак.. :)
Аз лично бих правил 1-та програма, сложи рамото при гърдите и си готов :)