27.01.05
15:55
Как Да постигна Плътност има ли специална тренировка или тоест мускула да седи постоянно като напонпан да е по плътен и кат ми е отпуснат да не е кат желе а да е що годе твърд. :)
Мерси предварително?
Живко, нямам много възможност да пиша, дано друг ти обясни, но:
Плътността на мускула и това “да не седи кат желе” :D са две различни неща. Не го мисли това за момента.
Плътноста е мускулните клетки. Желето е по скоро твърдост :) . Та за плътност само растежен хормон, а за желето яко негативни повторения и статично напрежение.
по-здрави
Ами мисля че говориш за мускулатурата когато се намираме в крайната фаза на чистене на мазнини -4-5-6 % тогава изглеждат постоянно напомпани.А профитата не гледай те постоянно се стягат когато позират за да не изглеждат неадекватно на сцената.Могат да задържат с минути стегната поза даже това беше метод
27.01.05
17:35
хах това за профитата не го знаех ...:) цели минути стегнати :))
е значи въпро са е например долната част на бицешпса ми е стегнат но в горната не е (отпуснат ,но както и да е )
Пуснах темата само защото ми беше интертесно .:)))
а това за негативното повторение и статичното напрежение не го предполагах искам да попитам може ли да се прилага по някакъв начин при корема :) .
А тоя растежен хормон не предизвиква ли хормонален дисбаланс или .. :roll: аз мсля че е вреден . дайте ми малко инфо ... води се стероид или ... как ? :roll:
Негативните повторения и статичното дам може да се прилага за корем, но тука целта е с голяма тежест и е леко трудно.
Растежният хормон е единственият хормон, който овеличава броят на мускулните клетки докато анаболните му свойства са малки. http://www.bb-team.org/stuff/000089.php ето за цялостно инфо
по-здрави
27.01.05
22:34
брее то тва е егати злобното нещо ама много опасно ... мерси за инфото .
Значи какво ще рече негатовно повторение за корем . Как например слагам голяма тежест добре но! ка ще се изправя пак трявба някой да ме зиправя и аз пак да се пускам така ли хах не разбрах емо дай малкло повече инфо че ми стана интересно :))
Дям някой требе да помага да се вдигаш. И само се отпускаш бавно назад. Не съм го пробвал! :))) Но може и да стане.
по-здрави
За корема пробвай да правиш преси без тежест. Разделяш движението на три: крайно долно положение, по средата на движението и крайно горно. Във всяка от описаните точки задържаш по 3-6 секунди. Самото движение да е супербавно: от точка към точка за около 2-4 секунди. Имай предвид, че е доста трудно и като начало ще правиш много малък брой повторения 1-4, но подобна тренировка би трябвало да ти реши проблема.
Поздрави! :)
ПС- Имай предвид, че ще качиш и мускулна маса на корема..
28.01.05
22:23
Оле ако кача там азз сега ако се изчистя плочките ми са големи и седи яко ама ако кача още няма ли да е грозно :?