21.03.09
17:06
Пускам темата тук, защото предполагам от аеробни тренировки се интерисуват основно жените, но разбира се, мъжките мнения са добре дошли ;)
Коя тренировка е предпочитана от Вас и защо? Аеробните: шейпинг, боди пъмп,тае-бо, спининг, пилатес и пр.( в сайта има информация за тях ) или фитнес тренировките (силови).
Темата беше редактирана от Ambriel на 21.03.09 17:06.
21.03.09
17:24
Ако коментираме субективното желание на всеки от нас, а не сравняваме двата типа, то определено вторите, макар наистина да ми е трудно да направя сравнение. Възможно е да са оптимална комбинация, но малцина имат възможността да ги практикуват (за едни липса на време, за други - финанси, за трети - мотивация...).
22.03.09
06:58
В последнната 1 година мраза аеробните :):)
Предпочитам определено силовата тренировка!
Ако трябва да избирам от аеробните гласувам за тае бо. Практикувала съм го доста време, част от което и като инструктор и мога да кажа, че тази система е изключително комплексна.
Мнението беше редактирано от buhtata на 22.03.09 19:54.
Аз пък не мога да преценя :)
И двете ми харесват много - и по много различен начин :)
Мен също ме кефят двата вида натоварване, то и затова си ги практикувам де :) фитнестренировките ми дават сила, и гордост от постигнатото, а аеробното натоварване ми дава настроение и свежест. Аз така ги усещам :) и стопени мазнинки де :)
24.03.09
06:09
Аеробната.
Силовата тренировка определено по ми допада защото усещам по голям резултат когато тренирам а аеробиката е просто за повдигане на духа аз така ги приемам нещата :)
Аз лично предпочитам да ги съчетавам и двете. Като доста често в избора си на аеробната се спирам по-конкретно на тае-бо :)