10.04.09
11:09
Здравейте значи искам да си изчистя корема пазя горе долу хранителен режим избягвам мазнини пържени неща както и по тлъстите меса.Значи за момента в програмата ми е “сложено” да правя 2 упражнения за 4дни в седмицата които упражнения са в понеделник повдигане на краката от вис 4х15 и в четвъртък коремни преси на машина 4х15 та искам да питам няма ли да е по-добре ако си правя поне по 2-3 упражнения тези четири дни в седмицата понеделник вторник четвъртък и петък да правя примерно коремни преси 4х20 + коремни преси на машина 4х20 + повдигане на краката от вис 4х20 и така и четирите дни ? за да изчистя по-бързо като заедно с това смятам да почна да тичам но средно темпо и не повече от 20-30мин.
Ами това е ,чакам мнения и предложения.
10.04.09
11:36
с упражненията няма да изчистиш а ще стегнеш/натрупаш ММ на корема. Много зависи от физическото ти състояние - ако можеш да си правиш и повдигания на краката и преси пълни серии по 15-20 повторения и после не те отлепват от пода - прави така два-три пъти седмично макс. А повече от ясно е, че за релеф ти трябва диета+кардио - ТОВА Е!
Мнението беше редактирано от Sparxter на 10.04.09 11:37.
10.04.09
11:49
Чистенето няма нищо общо с коремните преси. Те просто стягат корема.
Сланините се махат с правилно хранене + кардио (в твоя случай това е тичането).
Ако си на НВД дори с тлъсти меса ще свалиш. Ако приемаш повече калории и въглехидрати, дори нищо тлъсто да не хапваш - пак няма да чистиш...
Значи 2-3 пъти толкова ли ще се пренатоваря ако го правя и четвъртия ден?Понеже ще се объркам така.
Иначе за храненето както казах следя ги е не като под микроскоп но ги избягвам.Понеже все пак ходя на даскало а там така или иначе няя как да не ям някви тостери и тн.Но до сега не съм бягал и предполагам ,че ще изгарям калориите които съм приел.
10.04.09
12:26
Преди ходех всяка година на максимаратон - тичаш 1 час, почиваш 4 часа, тичаш 1 час...и така 2 дни и 1 нощ. Когато нашият отбор слезе на немска земя за участие в максимаратона хората попитаха - “Вие борци или щангисти сте?”. Ти си прави сметка тичането сваля ли винаги :)
Много от трениращите бойни изкуства правят всеки ден преси, но не им личат плочките ;)
Сега по-ясно ли е?
Според мен съученичките ти ще си падат повече по теб ако си с хубаво тяло и не ядеш откъдето се хранят останалите, отколкото ако ядеш като всички. Така че това извинение отпада.
Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 10.04.09 12:27.
Наблегни на кардиото..правилното хранене....плочките си ги иамш....просто трябва да изчистиш мазнината която ги скрива :)
..тичането гори и мускул...по-добре на велоергометър.
...махни тестяно,пържено,газирано,сол,алкохол.
Мнението беше редактирано от kasabov34 на 10.04.09 13:23.
Само с упражнения няма да стане.Даже тези са достатъ4ни.за да из4исти6 трябва кардио тренировка -бягане..каране на колело,... Колкото по-4есто прави6 кардио толкова по-добре.Ина4е само с преси нестава
kasabov34 кви са тия митове и легенди,ако се храниш правилно няма как да изгориш ММ от тичане ;)
10.04.09
16:08
има има. въпросът е, че ще е минимално.
казано от ilko на 10.04.09, 15:59:
kasabov34 кви са тия митове и легенди,ако се храниш правилно няма как да изгориш ММ от тичане ;)
...колко се хранят,правилно и достатъчно..и дали вземат достатъчно добавки..ясно е че ако се храниш и приемаш необходимите суплементи..мускула,по-трудно ще се гори.
..имах впредвид..че карането на велоергометър...е много по удачно за мускула,при кардиото.
Мнението беше редактирано от kasabov34 на 10.04.09 16:22.
10.04.09
16:24
Аз пък винаги съм вярвал на бягането. и най-добри резултати съм постигал. тва да седнеш на някакво столче и да връткаш.. малко смешна история е за мене. докато бягаш и корема ти се натоварва и ръцете движиш и въобще цялото тяло в някакъв тонус го вкарваш. Почти като плуването.
казано от kasabov34 на 10.04.09, 16:26:
Ясно..аз пък си обичам пътеката ;-)
Така благодаря на всички за мнението и бързите отговори!Сега мисля ,че достатъчно ми се изясни.Колкото до мнението на kasabov34 ами аз предпочитам вън в паркче нещо на чист въздух от колкото да се забия в залата и да си тичкам по патеката.Благодаря отново лека вечер от мен. :)
казано от Hous4o на 10.04.09, 18:16:
казано от kasabov34 на 10.04.09, 16:26:
Ясно..аз пък си обичам пътеката ;-)
Така благодаря на всички за мнението и бързите отговори!Сега мисля ,че достатъчно ми се изясни.Колкото до мнението на kasabov34 ами аз предпочитам вън в паркче нещо на чист въздух от колкото да се забия в залата и да си тичкам по патеката.Благодаря отново лека вечер от мен. :)
..да де..ама аз след силовата ...правя кардиото...и в залата ми е по-удобно