Ям като прасе и пак свалям!?!?!

Прескочи до:

11.04.09
08:24

на 18 години съм стаж в залата 2 3 години с прекъсвания през лятото.176 см съм и тежа 67 кг.От тази година се стремя максималкно да спазвам режим на хранене.Проблемът ми е ,че дори най-малката грешка ми се отразява супер  тапо.Нз какво ми има на метаболизма май нещо тая година го прецаках на морето със честите си хранения на желирани бонбони + хамбургери и т.н.
От декември до сега съм качил 3кг което ми се струва супер малко в сравнение с другите хора.През този период съм ходил едва 2 пъти на дискотека (какви жертви правя само),защото като ида и като пийна и на сутринта съм леш с 2кг надолу.
пил съм 2пути креатин 1.ЦЕЕ 2.МОНохидрат и 2 кутии Сайвейшън.Не е много , но не е й малко.За 1 година с добавки.
Храненето ми : пОчити непроменено от началото на декември:

1.7:00 2яйца 3белтъка 100-150 грама Мюслу преди с мляко вече с вода ги правя.(белчо казва 4е  е по-добре с вода)
2.10 35 (голямо м/учасие) пил филе доста голямо 200гр с гарнитура ориз нз.колко е грамажа.
3.12:30 леблебия 100гр
4.15:00 ориз много колкото  побера със свинско или пилешко.
5.17:20 трен. и веднага след нея доста декстроза 60-70 гр
6.пил./свинско 150 гр + картофи /ориз по  много
7.Яйчица със салата.нз на омллет 3 4 яйца с малко извара
8.Извара 200гр с вода

И това ми е режима сега защото ми свърши протеина ина4е преди беше същия само 4е допълнително 3 дози протеин.ТОва е кажете ми МОЛЯ ВИИИИИ
каде ми е проблемааааа ?? ? ? ОТ метаболизма ми ли е или от Храната или от внушението нз. Според вас къде е  проблема.
За тренировката не ми се пише.
Само ще кажа че тренирам всичко.
вторник:Гърди биц.
сряда:крака корем

петък:РАмо .трапец. трицепс
неделя:гръб задно рамо

Стремя се да почивам по 1 мин най-много м/у сериите и 2 м/у упр.
Това е.Мерси предварително

DI

11.04.09
08:44

Хах ти си с толквоа бърз метаболизъм, а се занимаваш със бавни въглехидрати :)
Пич, яж си всичко! Тесто, сладко ALL!
Вземи си и един добър Mass Gainer.
Няма смисъл да се лъжем, без да качиш мазно, супер трудно ще качиш чиста маса без Зоб.

11.04.09
09:50

а пък аз съм останал с впечатление ,че трябва да ям въглехидрати с нисък ГИ.Нз всички във форума така пишат.И да питам друго ако ям м/у храненията нещо сладко за повече калорий ще ми се забърза ли метаболизма още? ? ?

SP

11.04.09
09:52

На всички във форума така пишат защото повечето искат да чистят сега- нали е лято :) както каза колегата яж си от всичко по много! това че ще се омазниш, ако въобще се омазниш, ще ти е най-малкият проблем с тоя твой метаболизъм.

Бърз метаболизъм.Ами щом сваляш трябва дигнеш още малко калориите,единствената грешка в режима е че между 10:30 и 15:00 имаш голяма дупка 5 часа само на една леблебия,а леблебията няма почти нищо в нея и като си с бърз метаболизъм...  Мога да ти дам едно предложение като за твоя метаболизъм:в 10:35 ядеш не 100 гр леблебия,а 100 гр бадем или орех,а в 12:30 пилешкото си го правиш от вечерта,като сандвич 2-3 стабилни сандвича с пилешко и всичко останало както си ти е режима.

11.04.09
10:24

ами да и аз щях да вадя преси а у след тоя месец се канех.Ама то няма смисал по-добре първо да кача.Проблемът ми е 4е края на май заминавам за морето и там ще бачкам много и пак ще загубя постигнатото до сега има само лостове а фитнесите там са мн.скъпи 5 6 10 лв тренировката :ХАХах
Ще кача квото мога до края на май и на морето ще изчистя малкото мазнини които имам . Абе да се занимаваш с фитнес си е доста неблагодарна работа :ХАха

Бърз метаболизъм се забавя с много чести хранения по малки порции ,след фитнес яж бързи въглехидрати (сладко мед шоколад) и след тва си яж месото и картофите :)

11.04.09
10:44

а декстрозата кво е бе МЕН :ХАхаха ям споко и то много.Преебано ми е червото :ХАХА

11.04.09
10:55

и последно как да си забавя метаболизма и ли просто неможе.Обречен съм.?

11.04.09
11:40

Приятел.. от декември до сега си качил 3 килограма. Това са по-малко от 5 месеца. Да не стигаме до стриктна математика, но си качил над половин кило на месец.Което е повече от добре. А другите хора не са от значение. Не ми казвай, че искаш да приличаш като пичовете от подписа ми.

11.04.09
11:46

според мен не е нормално да се храня като 80 90 килограмов човек и да не мърдам от 67 кг . това ме притеснява

DI

11.04.09
13:49

Според мен трябва да си купиш един кашон Сникърс.

Яж бе пич яж висококалорични храни прости въглехидрати протеини тъпчи квото набараш. И запомни,че колкото и бърз да ти е метаболизма той неможе да е безкрайно бърз все ще дойде момент в който няма да можеш да гориш повече отколкото приемаш.

11.04.09
14:13

леле мале аз толкова мн се стараех да не ям Бързи въглехидрати освен след тренировка де,а пък трябвало мерси много за отговорите.

11.04.09
14:54

Ако това ще те успокои - и аз качвам много трудно. При мене всяка грешка се наказва. То това не е живот направо. Ама като се усетих, че спагети могат да се правят по много различни начини без да ти втърсват - еми спрях да имам проблем с качването :D

MA

11.04.09
15:37

Обикновени вафли кутия 30 броя - 2-3 лева - това ти трябва :P

11.04.09
15:44

аз тука се мъча да ям спагети без захар от 1 2 месеца 6тото ориза ми втрасна Лелелел ок почвам със сладките ХАХАх

RO

11.04.09
17:22

Т.е. хората с бърз метаболизъм трябжа да нагъват повече сладко ли?Щото ако е така да палвам към МЕТРО :)

11.04.09
19:16

казано от RocknRolla на 11.04.09, 17:22:

Т.е. хората с бърз метаболизъм трябжа да нагъват повече сладко ли?Щото ако е така да палвам към МЕТРО :)

Има само едни хора, които могат (не трябва, но могат) да нагъват сладко и тесто и т.н. странни неща - тези, които не им дреме за здравето им ;)
Останалите е добре да се придържат към консумиране само на храна, защото килата, мускулите и т.н. далеч не са най-важното :)

А между другото 3 кила от декември не са зле. Какъвто и да ти е метаболизма много повече от това (за мускули говорим, за лой няма ограничения) няма как да сложиш за толкова време след 2-3 години тренировки.

Мнението беше редактирано от G33K на 11.04.09 19:17.

11.04.09
19:42

казано от ges4o на 11.04.09, 11:46:

според мен не е нормално да се храня като 80 90 килограмов човек и да не мърдам от 67 кг . това ме притеснява

Хората ти завиждат, а ти...

п.п. Метаболизма се забавя не с чести хранения по малко, напротив. По-малко хранения през деня, като гледа човек да се натъпче здравата. Така можеш да се задръстиш. Това е по въпроса с метаболизма, не съм казал, че за да почнеш да качваш трябва това да правиш.

11.04.09
19:47

Чесно да ти кажа мечтая си за метаболизъм като твоя...
Както каза един потребител горе - вкарвай си всичко без да се плашиш...

11.04.09
20:42

Според мене не спазвай режим кога какво да яеш, само гледай да ядеш по 6 пъти на ден убилно, пък яж каквото ти се яде и ако можеш по много :)

11.04.09
20:58

Аве не е баш така... не се притеснявай от омазняване, яж си висококалорични храни, ама все пак гледай какво слагаш в устата си. Боклуците са боклуци, не защото са висококалорични, а защото са вредни за здравето.

ЦЕ

11.04.09
22:35

казано от Thrashmetal на 11.04.09, 19:42:

казано от ges4o на 11.04.09, 11:46:

Хората ти завиждат, а ти...

п.п. Метаболизма се забавя не с чести хранения по малко, напротив. По-малко хранения през деня, като гледа човек да се натъпче здравата. Така можеш да се задръстиш. Това е по въпроса с метаболизма, не съм казал, че за да почнеш да качваш трябва това да правиш.

Точно така е. За да забавиш метаболизма последното нещо е да разделяш храненията на 6, то това се прави именно за по - лесно освояване на храната. За да забавиш метаболизма хапваш по 3 пъти на ден докато ти се доповръща и ще ти се забави метаболизма, но може да получиш разширек стомах.

Мнението беше редактирано от Цеков на 11.04.09 22:36.

12.04.09
07:05

няма да го правя това ,защото стомахът ми е достатъчно разширен (генът ми е такъв).

12.04.09
07:23

тъкмо хапнах 5 белтъка 1 яйце и 10 бухти с пудра захар.

Бухай картофи, овес спагети тесто пържено квото ти дойде, тренирай здраво и ще видиш че ще качиш. И не се притеснявай ако качиш мазно то си е нормално. Знаеш ли коя храна от моето детство е абсолютната калориина бомба позната на човечеството завинаги (сега само при мисълта ми се драйфа).

12.04.09
08:54

Коя? : ))

12.04.09
09:07

грис? ... или там както се казваше. Баща ми ми е разправял, че е било доста гадно :D

12.04.09
10:28

в градината съм ял такова .Грис халва му се вика (ужасно е) бляяя ХАХАа

DI

12.04.09
10:50

Отиди в магазина кажи, че искаш Грис и мляко. Занеси ги на майка ти или на баба ти, после ще си оближеш пръстите :)

MA

12.04.09
11:02

казано от Иван Шишманов на 12.04.09, 07:28:

Бухай картофи, овес спагети тесто пържено квото ти дойде, тренирай здраво и ще видиш че ще качиш. И не се притеснявай ако качиш мазно то си е нормално. Знаеш ли коя храна от моето детство е абсолютната калориина бомба позната на човечеството завинаги (сега само при мисълта ми се драйфа).

Гатанки ли ще си поставяме ?
А познай кво не обичам да ям !

12.04.09
11:37

axaxaxaxaxaxaxa

Какво ще кажете за една дебела филия бял хляб, мазно намазана с обработена свинска мас, а за вкус да поръсите отгоре голяма шепа захар.

12.04.09
11:43

Абе стига сте го карали да яде захар и други сладки работи!!!Като качи мазно по-добре ли ще е ?!?!?!?!Яж МНОГО въглехидрати но с нисък ГИ.Тебе целта ММ или мазно ти е ?

12.04.09
14:18

Еми ако това е пътят към успеха тва ще правя аз за тия 5 6 месеца съм качил само 2 3 санта на раката .Най-много в краката ,защото преди не съм ги тренирал.

12.04.09
15:37

иначе почити нямам мазно само по корема малко ,но от малък съм така.Днеска доволно си похпнах.Неща които преди никога не бих ял :ХАХА несле лаиън ,,..марс .... АУ

12.04.09
18:21

2-3 санта са си добре какво :) Ти да не искаш да качваш всеки месец по 1см :)

13.04.09
08:18

Значи, имам същия метаболизъм и знам какво е. Едва ли някой друг е изяждал по една кутия сухи пасти Балкан на ден (не помня колко точно бяха в кутиите). Пил съм по 6 кисели млека на ден, по 400гр. гейнър и 100гр. протеин и всичко това между храненията. Пиех вода с декстроза вместо вода... На фона на всичките тия въглехидрати ми се наложи да пия антибиотик за кратко, че ме тръшна някакъв вирус лятото и тая комбинация ми докара такава дисбактериоза, че след това не можех да се храня нормално половин година. Просто Кандида и други гъби обожават сладкото. Така че изхвърлянето с въглехидрати никак не е безвредно. Изпробвал съм да се докарам до инсулинов пик няколко пъти на ден главно с гейнъра пастите и декстрозата и нищо. Не качих и един грам мазнина. Просто стигам макс до 70 и тялото ми не позволява да прескоча тая граница. Познавах още едно момче с такъв метаболизъм и се отрови от химия да качи някой килограм и резултата беше краткотраен. За нас е проклятие, за другите дар от природата. Както искаш го приемай...

И да добавя - сметките за калориите при нас не важат. Качвал съм ги до 5000 на ден в продължение на 3-4 седмици и резултата беше, че просто бях абониран за двете нули... А и червата са много чувствителен орган и трябва да ги щадим...

Мнението беше редактирано от Кобра на 13.04.09 08:22.

13.04.09
12:21

ти направо ме отказа от фитнеса бе момче ХАХаха.5000 калорий и аз съм стигал но само 2 пъти.Самоубийство е всеки ден да ядеш толкова.А й парите не падат от небето.Нз нз сега лятото ще ходя само на лостове и ще клякам с приятелката :ХАХА смисал тя да ми е на гърба.Ще ям по 3 до 4 пъти на ден най-много но по мНОГО да видя дали така ще ми се забави малко метаболизма ,защото миналата година цялото лято на морето работих в един хранителен магазин и си хапвах от всичко без пари чипсове,жилибони и то през 30 мин.сигурно от там ми се е забързал толкова.Но аз от малък си се помня такъв нз нз нз нз :@:@:@:@:@

13.04.09
13:34

Много е досадно обаче ще ти припомня, че с чипсове и бонбони няма как да качваш. Дебелите качват от тях ама мастна тъкан. А и не знам кой те е излъгал, че можеш да си манипулираш метаболизма с чипс... Освен това съм чел, че мега химиците си забързват метаболизма с химия по време на цикъл във връзка с PTOR. Ако се интересуваш може да напишеш официално писмо до L.Rea, придружено от 5-цифрен хонорар в $ и той ще ти обясни подробно с каква химия да го постигнеш. Ако нямаш такава сума си изтегли пиратското копие на книгата му “Chemical Muscle Enhancement” оттук:
http://www.elitefitness.com/aff/review/cme.pdf

след което и “Building the perfect beast” и ще си отговориш на много въпроси, въпреки че според него прекалено голямо значение отдаваме на генетичния потенциал.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1