ВЪПРОСЪТ Е...........

27.01.05
20:52

Мога ли да тренирам бицепс след гръб.Примерно сряда гръб,рамо и трапец а четвъртък бицепс,трицепс и предмишница.

X_

27.01.05
20:54

по-добре ще е да ги разделиш с един ден :wink:

27.01.05
20:56

Един ден е по-добре да се почива между тях. Но според мен опитай първо, ако ти се отразява добре продължаваш (в смисъл ако можеш после да си направиш качествена тренировка и т.н.)

MI

27.01.05
21:58

аз лично те съветвам да го тренираш бицепса с гърба, ако обаче гледам тренировъчния ти сплит - няма лошо, но го тренирай в петъка , не в четвъртака.Но все пак мисля , че и в четвъртака да го тренираш , ще има ефект.
успех
по-здрави

27.01.05
23:50

Не виждам какъв е проблема но дай и останалата част от програмата да видим да не се получи галимация

28.01.05
09:17

Според мен е грешка да се тренира бицепса в деня след тренировката за гръб, но зависи от толкова много фактори - от индивидуални особености до това, какви са самите упражнения, с които се тренират бицепса и гърба. Ако ще се прави в този сплит тенировката, добре е упражненията за гръб и тези за бицепс да товарят по различен начин бицепса.
Поздрави!

29.01.05
11:25

До свга тренирах в петък,но сега ходя да ми бият инжекции за алергии  и лекарката ми каза да не тренирам в този ден защото ми ги бият в трицепса и могат да възникнат проблеми.За сплита понеже ръцете ми изостават а гърдите вървят добре ги изключих и тренирам два дни ръце.Понеделник и четвъртък сряда гръб.Краката ги потдържам с велоаргометър и за сега вървят добре.

еми,аз бях тренирал така и не беше зле,готиното е,че си загрял бицепса и направо го почваш,лошото е че малко или много е уморен и тва води до намаляване на работната тежест

29.01.05
14:46

Аз също тренирах така  и изобщо не ми е загрял бицепса,а направо изморен след гърба.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1