12.04.09
15:19
1ден - плуване 1час
2ден - 5X5 набирания с широк подхват , 5X5 набирания с тесен надхват , 5X5 кофички на успоредка
3ден - плуване 1час
4ден - 5X5 набирания с широк подхват , 5X5 набирания с тесен надхват , 5X5 кофички на успоредка
5ден - плуване 1час
6ден - гърди и трицепс
7ден - бицепс и гръб
Искам да направя хубав релеф и да намаля горе долу до минимум упражненията с тежести.
7 пъти гръб в седмицата :О много е бе човек.ти нямаш почивен ден забрави да направиш нещо.остави си 2 дни почивка.
12.04.09
17:50
Плуване и лостове е прекрасна комбинация, но събота и неделя най - добре си ги остави за почивка. Все пак трябва да растеш, неможе само да тренираш. :)
Мнението беше редактирано от Цеков на 12.04.09 17:54.
казано от ilian27 на 12.04.09, 15:19:
1ден - плуване 1час
2ден - 5X5 набирания с широк подхват , 5X5 набирания с тесен надхват , 5X5 кофички на успоредка
3ден - плуване 1час
4ден - 5X5 набирания с широк подхват , 5X5 набирания с тесен надхват , 5X5 кофички на успоредка
5ден - плуване 1час
6ден - гърди и трицепс
7ден - бицепс и гръб
Искам да направя хубав релеф и да намаля горе долу до минимум упражненията с тежести.
Най-важния въпрос - това почерненото защо ще го правиш?
Също така - щом искаш релеф, ходи да тичаш. По-качествени резултати ще има.
По принцип, аз под плуване си представям около 2 - 2,5 км. без прекъсване с добро темпо, горе-долу за час човек във плувна форма ги взима точно. Ако и твоят план е нещо такова - еми много ще ти дойде заедно с останалото, според мен. Ако говорим за някакво леко плаване - ще ти е идеално за възстановяване, няма да претренираш, но и не мисля, че ще има някакви качествени резултати ...
Като за тренировки 7 дни в седмицата тренираш долната част на тялото си доста малко...дори по-скоро никак. Разумна причина за това не се сещам, твоят замисъл какъв е?
По принцип може да се тренира без почивни дни, но при определени цели, много добре преценени тренировки и за не повече от 3-4 седмици, след което трябва два-три дни почивка, примерно. За мен такова нещо тук няма, така че бих ти препоръчал да преосмислиш нещата.
Моят съвет - предвид целите ти се придържай към 4 дни седмично, не се мъчи с плуване (поне не толкова много със сигурност), недей отхвърля тежестите и долната част на тялото си с толкова лека ръка и ще имаш по-добри резултати, отколкото с тази програма.
G33K искам да намаля тежестите защото тренирам от 7-ми клас сега съм 9-ти и за тия две години бях пораснал само с 4см сега като ги спрях за 2-3месеца и почнах да плувам пораснах за 2-месеца с 2см това е причината просто искам да порасна повече.А за долната част просто незнам какво да правя и затова не правя нищо ако можеш ми кажи какво точно да правя защото никога не съм тренирал долната част на тялото освен корема.
Иначе мерси на всички за съветите
Мнението беше редактирано от ilian27 на 13.04.09 15:41.
13.04.09
16:42
Клекове, бедрено згъване... виж упражненията за крака в сайта.
17.04.09
13:41
По принцип гърдите се комбинират с бицепс и гърба с трицепс ,а ти си направил обратното.Аз не виждам причина залата да ти пречи на растежа освен можеби клековете.