myprotein.co.uk

Темата е заключена.

15.04.09
15:07

Това е един много интересен сайт, на който попаднах. Британска фирма за хранителни добавки с уникални продукти и много детайлно обяснение за всеки един от тях. Лично аз много от нещата за първи път виждам. Ето какво ми направи впечатление:
Acid Whey - Кисела суроватка с повишени показатели за аминокиселини и субфракции като лактоферин
Hydrolyzed Whey - 100% хидролизат, а не смес както при повечето по-известни марки; на не много лоша цена при това
Impact Milk Isolate - Казеинът и суроватката са в същото съотношение както в млякото - 80 към 20%.
Organic Hemp Protein - Органичен коноп
Pea Protein Isolate - Тук Митьо Крика ги е изпреварил обаче:)
8 вида въглехидрати - освен всеизвестните (декстроза, фруктоза и малто) и по-малко известните(palatinose, vitargo и waxy maize), два други интересни вида:
1)Activated Barley - с много нисък GI, между 20 и 30, супер за феновете на домашния гейнер.(хич не е рентабилно да си го поръчаш обаче)
2)Ultra Fine Scottish Oats - много фино смлени овесени ядки, със сравнително нисък GI; евтини
Имат огромно разнообразие от всякакви продукти. Цените при ниския паунд никак не са лоши. Имат и някакви точки и 5% отстъпка ако препоръчаш на приятел. Доставят само за Европа. Изброени са много страни, нас естествено ни няма сред тях. Има опция и за други страни, но не знам дали условията за доставка там са изгодни. Писах им веднъж, не ми отговориха. Може би ако им пишат повече хора ще се навият да пуснат доставка до БГ на прилична цена. Всъщност на мен ми предстои да имигрирам нататък след месец, така че там ще ги пробвам.:)

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 14:43.

15.04.09
15:20

Нещо да знаеш за доставки , разплащане и подобни ? Вижда ми се доста евтино :)

Мнението беше редактирано от Гошко на 15.04.09 15:21.

15.04.09
15:51

Кратко и ясно ми отговориха:
НЕ доставят до БГ.

15.04.09
15:55

казано от emzo на 15.04.09, 15:51:

НЕ доставят до БГ.

Това искахме да знаем :) Благодарим emzo :)

15.04.09
17:06

1. Пил съм от тях таурин, брат ми го донесе, той доста от продуктите е ползвал и е доволен.
2. Отдавна им бях писал и ми казаха, че много съжаляват и въпреки че сме в ЕС не правят доставки до нас.

15.04.09
17:14

наскоро ги гледах в един английки сайт на 50% off ,защото един приятел си идваше от англия и го накарах да ми купи но избрах друг.За пръв път виждях тази фирма не бях сигурен дали е добра а пък и не ми се ровеше из нета

15.04.09
17:28

казано от emzo на 15.04.09, 15:51:

НЕ доставят до БГ.

Мръсници.:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1