Проблем с рЪцете :(

14.04.09
13:45

Момчета всичко добре ми върви за момента,но имам проблем рацете спряха да растът :Х в некав страшен застой са :( дайте някакви идеи как да ги тренирам ? случвало ли ви се е :(

Темата беше редактирана от vaseto89 на 14.04.09 14:50.

14.04.09
13:52

казано от vaseto89 на 14.04.09, 13:45:

Момчета всичко добре ми върви за момента,но имам проблем рацете спряха да растът :Х в некав страшен застой са :( дайте някакви идеи как да ги тренирам ? случвало ли ви се е :(

Суперсерии.Разнообрази упражненията.Може дори 2 пъти да почнеш да ги тренираш.

5 пъти ги тренирай... 1 път е достатъчно на седмица.

14.04.09
14:47

Най-големият ти проблем с ръцете е, че не знаеш как се пишат :)

14.04.09
14:51

хахах грубянин  хахаха :D :D :D

DI

14.04.09
15:00

Прави ги в един ден, в супер серии ;)

14.04.09
16:11

казано от Траян Атанасов на 14.04.09, 14:10:

5 пъти ги тренирай... 1 път е достатъчно на седмица.

Аз като ги тренирам 2 пъти седмично и то не само тях ,а всички мускулни групи ,защо виждам доволен напредък ? Та дори и да си прав (не с такива неподготвени изказвания !) сподели правилния подход с по-добър тон ,не мислиш ли, че ще имаш малко по-голямо влияние ?

По-здрави !

И аз съм тренирал ръце в отделен ден и след това в комбинация с гърди и гръб.Това е добра идея,но да се прави само една седмица и след това да си минеш към нормалния режим.Нито е дал години,нито стаж,какво повече мога да му кажа?

MA

14.04.09
21:05

аз знам че една мускулна група се тренира 1 път в седмицата

14.04.09
21:16

Аз не знам такова нещо. Зависи от програмата ти.

14.04.09
21:21

казано от Траян Атанасов на 14.04.09, 20:14:

И аз съм тренирал ръце в отделен ден и след това в комбинация с гърди и гръб.Това е добра идея,но да се прави само една седмица и след това да си минеш към нормалния режим.Нито е дал години,нито стаж,какво повече мога да му кажа?

Извинявам се за което :) на 20 години съм :) Стаж около година и половина :) 190см 84кг 40см(рака)
но уви стигнах тези 40см и независимо с какви килограми тренирам никакъв ефект при бицепса :Х смятам от следващата седмица да започна супер серии за раце около един месец да видим дали ще има разлика :)

15.04.09
05:19

зависи как тренираш нормално е ако правиш 1 мускулна група на ден и правиш по 20 серии,да не тренираш мускулните групи по 2 пъти на ден,а ако ги съчетаваш муск.групи може и по 2 пъти,но ти трябва добро възтановяване

Опитай със супер серий,както каза или със дроп серий ;)

15.04.09
16:38

казано от Траян Атанасов на 15.04.09, 16:19:

Опитай със супер серий,както каза или със дроп серий ;)

дроп серий :?

15.04.09
17:18

пример за дроп серия повдигане на ръка в страни вземаш 15кг правиш 6 повторения,непосредствено след това 10 кг пак 6 повторения и след тва с 5 кг например и тва всичкото без да почиваш

Може и да се правят почивки.Най-общо казано-почваш със големи килограми и малко повторения,после сваляш килограмите и вдигаш повторенията.Ако можеш ;)

16.04.09
07:29

Вчера момчета правих суперсерий :
1. лег с тесен хват в суперсерия с бицепсово сгъване с прав лост - 3 суперсерии по 8 повторения
2. разгъване задврат с дъмбел в суперсерия с бицепсово сгъване с дъмбели от седеж - 3 суперсерии по 10
3. разгъване на скрипец с въже в суперсерия със скотово сгъване на долен скрипец(лактите на коленете) - 3 суперсерии по 12 повторения

Интересното което беше усетих сила правих ги с по голями килограми отколкото попринцип правя :) Но ставам тази сутрин нито мускулна треска нито нищо :( Принципно мен след 24 часа ме лови мускулната треска ама незнам ще си каже :) Липсва ми мускулната треска на бицепсите :(
Значи от многото мнения който изразихте сигнах до извода,че трябва да потренирам още 2-3 седмици така със суперсерий рацете и после ще си дам една седмица почивка и после пак ще пробвам със суперсерий

При мен,за да имам мускулна треска в бицепсите,трябва да съм сериозно претренирал....

16.04.09
16:25

казано от Траян Атанасов на 16.04.09, 14:48:

При мен,за да имам мускулна треска в бицепсите,трябва да съм сериозно претренирал....

незнам братле преди имах мускулна треска бицепсите растяха :) пак сега може би и стажа си казва своето :Х

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1