16.04.09
09:48
Интересува ме дали има упражнения, с които да наблегна, на мускула които изостава.Имам проблеми с левия бицепс. Също така за трапец и за гръб да ми кажете методика за наблягане налявата част за да се уеднакви с дясната. Дали трябва да правя упражнения само за едната час или допълнителна серия за тази 4аст която изостава?
16.04.09
10:40
Започваш винаги с изоставащата ръка/част
За гърба можеш с гребане с Дъмбел.
А попринцип тази разлика може ли да е генетична, тоест да не може да се промени ми просто така да са мускулите?
16.04.09
13:54
ами то на всеки човек едната страна му е по-развита.Зависи вече дали си левичар или не.Но попринцип упражненията с дъмбели са за предпочитане в такива случаи,защото иначе може да помагаш на едната ръка с другата.
16.04.09
16:21
При всеки човек има разлики,при един по малки,при друг по-големи,но съм сигурен ,че разликата е незабележима и по скоро си внушаваш за това.Не тренирай изоставащата ръка допълнително и това при дъмбелите също не е от значение.Тренирай здраво и да не ти пука тва само ти си го знаеш,а след време дори ти трудно ще го забелязваш
казано от IronFreak на 16.04.09, 16:21:
При всеки човек има разлики,при един по малки,при друг по-големи,но съм сигурен ,че разликата е незабележима и по скоро си внушаваш за това.Не тренирай изоставащата ръка допълнително и това при дъмбелите също не е от значение.Тренирай здраво и да не ти пука тва само ти си го знаеш,а след време дори ти трудно ще го забелязваш
x2
Само да добавя, че тази разлика може до някъде да се коригира като правиш по-базовите упражнения.