16.04.09
18:17
Релефна с вени 41 добре е за мен.Предпочитам така отколкото напомпана и пълна с вода.Мазен може да е всеки.Не знам ти как мислиш.Човек трябва да направи малка талия без грам химия пък тогава да си мери ръката.Не знам дали думата СИМЕТРИЯ ти говори нещто.Или в днешно време всички гоните някакви безсмислени обиколки.Така го разбирам аз бодибилдинга.Не искам да обидя никои.
Мнението беше редактирано от Rocco Barocco на 16.04.09 18:24.
Много релеф и 41 ръка си е даже страшна комбинация. И аз се стремия към симетрия, и аз не мисля, че е необходимо да се самозабравяме в стремежа си към обиколки, и да - голямата водна мазна ръка не ми допада като идея. Но аз не говоря за това... просто ме дразнят абсурдни изказвания, че лостовете натоварват тялото по по-специфичен начин и правили адската сепарация :D Набиранията и кофите са страшни с това, че са многоставни упражнения, комплексни бутащи и дърпащи движения и имат много варианти за изпълнение. И да, идеални са както за маса, така и за издръжливост. В разнообразието е ключа, различни тренировъчни схеми, както и в усета за границата на претренирането.
Всъщност много релефна (релефна, не просто оформена) и 36-7 е добре. Само че говорим наистина за прозрачна кожа. Но така или иначе, когато си тренирал повече време, години и сериозно, то просто тялото ти вече придобива друго излъчване...друг вид. Дори да не си изрод по размери. Просто мускулите придобиват по-характерна плътност и това си личи.
16.04.09
19:01
Момчета темата е за лостове но сега се сещам че в един саит има една схема-калкулатор по Steeve Reeves за перфектната симетрия.Пишеш си обиколката на китката и ти излиза перфектната симертия за тебе-гърди ръце крака всичко.Аз я пробвах преди няколко месеца и ми изчисли обиколките.Само с талията и предмишницата ми имаше разминавания в сравнение с моите обиколки.Намалих малко талията и увеличих МНОГО трудно премишницата с 1см.Тази таблица естествено е ориентировъчна но на мен ми помогна да добия завършен вид.
Само с китка няма как да стане - Дължината на крайниците, ширината на гръдния кош, дължината на врата и тн са мн индивидуални и играят важна роля като се определя какви мерки биха отивали на съответния тип тяло... мисля си аз :))))
16.04.09
19:39
Е естесвено че си има конституционален тип.Плус това съм висок точно толкова колкото създателя на таблицата.
16.04.09
19:55
казано от Цеков на 14.04.09, 22:34:
Тренирането със тежести и със лостове е несравнимо. И 2те имат свойте предимства. Въпрос на преоритети, но примерно според мен на 13-17 годишна възръст по - подходящ избор са лостовете, след това вече човек иска ли да има по - серьозна сила, без тежести не става.
Ей това е истината просто
17.04.09
11:04
казано от Voyager на 16.04.09, 18:46:
Много релеф и 41 ръка си е даже страшна комбинация. И аз се стремия към симетрия, и аз не мисля, че е необходимо да се самозабравяме в стремежа си към обиколки, и да - голямата водна мазна ръка не ми допада като идея. Но аз не говоря за това... просто ме дразнят абсурдни изказвания, че лостовете натоварват тялото по по-специфичен начин и правили адската сепарация :D Набиранията и кофите са страшни с това, че са многоставни упражнения, комплексни бутащи и дърпащи движения и имат много варианти за изпълнение. И да, идеални са както за маса, така и за издръжливост. В разнообразието е ключа, различни тренировъчни схеми, както и в усета за границата на претренирането.
Напълно съм съгласен!
17.04.09
16:22
ръката от лостове е такъв релеф,4е ништо неможе да се сравни с неиа и много зависи как тренираш на лостове,релефа е не4двешки ка4ествен,но много бавно се постига ,триабват години и тези които не са тренирали на лостове няма смисъл да пишат поне им триабва 7-10месеца постоиянно на лостове и тогава да пишат такава рака правиш от лостовете,сравнение от щтангите все едно си на синтоли
17.04.09
17:13
казано от radi_atina на 17.04.09, 16:22:
ръката от лостове е такъв релеф,4е ништо неможе да се сравни с неиа и много зависи как тренираш на лостове,релефа е не4двешки ка4ествен,но много бавно се постига ,триабват години и тези които не са тренирали на лостове няма смисъл да пишат поне им триабва 7-10месеца постоиянно на лостове и тогава да пишат такава рака правиш от лостовете,сравнение от щтангите все едно си на синтоли
Искаш да напълниш темата с бисерите а?Сори ама няма да ти кача 2ро поредно мнение там . Тва са глупости,релефа няма нищо общо с лостовете а с храненето
Мнението беше редактирано от Wrestling_pro на 17.04.09 17:14.
17.04.09
19:39
някой да има предложения за упражнения за трицепс бицепс и квото и да е,само да го правя в различен ден от гърди и от гръб.ама да обясни как се изпълняват