Дневникът на Abigale

Темата е заключена.
Прескочи до:

16.04.09
20:47

Дам,това го разбрах,ще го имам предвид занапред :-)

16.04.09
20:49

казано от abigale099 на 16.04.09, 20:29:

Не мисля,че проблема е във сандвича в 17ч.Преди пак го ядох в толкова,но не изпитвах желание.Преди дори не се сещах за сладко,освен ако не видя някой да си хапва,но пак устоявах.Обясних,че причината е главно в хормоните и като отнимат всичко ще е ок.

Четох за хормоните, просто при мен няма такова нещо, късметлийка съм значи.

казано от abigale099 на 16.04.09, 20:29:

Покрай фитнеса и храненето,като изключим последните дни,започнах да харесвам тялото си много повече.

А ето това си е страхотно, завиждам благородно :)

17.04.09
18:46

Oлеееее,да ви се оплача.Временно ще трябва да зарежа цялата работа с дневника и тренировките...направо кръв ми капе от сърцето.Днес ни “зарадваха”,че държавните изпити вместо юни ще са май,което значи,че имам по-малко от месец...Нямам думи,яка простотия.И затова няма да има как да смогвам и с работа и с учене,че до отпуската ми остава половин месец...Яко я втасахме всички.а и ако съм на диета ще се изнервям допълнително...
Иначе като свърши адът ще вложа много усилия ,за да се извая,щото сигурно ще се поотпусна доста през сесията.Но сега тя ми е най-важна..да мине и да завърша,пък за другото има време.Иначе от време на време ще ви преверявам,моят дневник ще е в застой,няма смисъл да пиша за шоколадът за повдигане на настроението през време на мъчението.Ще ми липсвате,но ще се върна... :-) Стискайте палци,моля  ;-P

fire.is.my.nature

17.04.09
19:02

Стискам ти палци ,искрено ,защото знам какво ти е ( или поне предполагам ) :)
Аз до края на юли сигурно ще съм изпушила от учене . Обаче едно ще ти кажа от опит : когато се храня качествено и тренирам поне 3 пъти седмично ,ученето ми е във върхова форма ( качествено) . Иначе се разплувам и мозъкът ми отказва да помни за повече от 2 дена. А и креативността ми тогава е сведена до нула ( когато се тъпча и не тренирам ,просто се чувствам зле) . Ти както си решиш постъпи де :) 
Успех ти пожелавам :)

17.04.09
19:15

казано от abigale099 на 17.04.09, 18:46:

Oлеееее,да ви се оплача.Временно ще трябва да зарежа цялата работа с дневника и тренировките...направо кръв ми капе от сърцето.Днес ни “зарадваха”,че държавните изпити вместо юни ще са май,което значи,че имам по-малко от месец...Нямам думи,яка простотия.И затова няма да има как да смогвам и с работа и с учене,че до отпуската ми остава половин месец...Яко я втасахме всички.а и ако съм на диета ще се изнервям допълнително...
Иначе като свърши адът ще вложа много усилия ,за да се извая,щото сигурно ще се поотпусна доста през сесията.Но сега тя ми е най-важна..да мине и да завърша,пък за другото има време.Иначе от време на време ще ви преверявам,моят дневник ще е в застой,няма смисъл да пиша за шоколадът за повдигане на настроението през време на мъчението.Ще ми липсвате,но ще се върна... :-) Стискайте палци,моля  ;-P

Успех, имаш време да учиш сериозно - за 1 месец ще изядеш и запетайките от конспектите. И да се похвалиш с отлични резултати накрая !

28.09.09
07:38

Аби, още веднъж Ч.Р.Д., мила ! И да не се изложиш довечера, умната :)

28.09.09
08:18

ЧРД и от мен, Аби!
Много здраве, успехи, щастие и късмет! И да постигаш лесно целите си!
Весело празнуване и много (и все хубави) подаръци :)

28.09.09
22:01

Мерси много,момичета.Беше парти по женски,без “омазване”, в стил ” Секса и града”,ама сексът го пропуснахме  :lol:
Радвам се,че не сте ме забравили,въпреки че вече не се вписвам сред редовните притежатели на дневници,но не  съм забравила целта си и си я гоня с леки пропуски :-)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1