въпрос за трибестана

22.01.05
10:05

на 15 години сам ще ми пречи ли нещо ако вземам трибестан питам защото знам че покачва нивото на тест-а в тялото

22.01.05
11:32

Накратко - трибестанът може да е “безвреден” в общия случай, но не и в случая на хора, които не са преминали през пубертета. В тази възраст организмът ви се моделира. Протичат бурни хормонално-обусловени промени, къпеш се в “хубави” (анаболни/андрогенни) хормони. Ако ползваш трибестан или какъвто и да е външен продукт, месещ се в ендокринната система, можеш да подадеш грешен сигнал на тялото си (хипофизата), то “да си помисли”, че “пубертетът е отминал” и да спре растежа ти на височина, анаболните и андрогенните процеси. Наблегни на спорта, храненето, витамините =)

23.01.05
11:34

Съгласен съм с Leo.На тази възраст още недей.Има много др добавки на пазара ...

23.01.05
11:35

например? :)

23.01.05
12:32

Еми протеин, креатин, глутамин, аминокиселини и др.

SK

27.01.05
19:56

[quote author=“T-BiRD”]Еми протеин, креатин, глутамин, аминокиселини и др.

мисля че тои питаше за други продукти които покачват нивото на тестостерона.... ,а непита за креатине,протеин....

а иначе да попитам по темата,освен това за разтежа,друго може ли да обърка,защото аз съм на 16 год. 190 см,и дори да ми спре разтежа,аз сам си добре.

28.01.05
02:16

ZMA, EFA (есенциални мастни киселини, т.е. Омега)... това е.. друго по-силно от това не му трябва  :wink:
Ако нямаш успех, то вероятно или не си набавяш нужния белтък, или пък не приемаш достатъчно въглехидрати (липса на енергиен излишък). Разбира се може да правиш и жестоки тренировъчни грешки и т.н..

28.01.05
14:32

Малко извън темата, но мисля че 1 -2 филма след 1 часа вечерта по кабеларките вдигат нивото на мъжките хормони 8) . Хвани си гадже и тренирай яко, сега ти е момента.....ядене, тренировки, заеби Трибестана, рано е!
По-здрави и успех!

28.01.05
16:27

Малко това обаче ме изнервя. едно 60-70% от хората които пишат тук
са младежи на по 15-16-17 години.. и до един .. искат да станат големи за много малко време..
тъпото е че нито си имат идея как да тренират нито как да се хранят
нито изобщо тия стероиди.. какво ще причинят..
—————-
момче и аз съм бил на 16 и аз съм тренирал.. на тази възраст..
първо да ти стане ясно че самата ти костна и ендокринна система
не е развита . . на тази възраст..
и повярваи ми че си фраш с тестостерон защото си в пубертета..
на тази възраст се тренира за здраве и колкото се лепи толкова..
и тази работа си иска постоянство.. 
тренирал съм без прекъсване от 9ти до 11 клас ..  без никакви добавки  и качих 20 кг мускули (55 -> 77кг/173)
по добре се консултираи някои да ти направи свестна програма..
и хранителен режим..

28.01.05
18:20

Напълно съм съгласен с теб TheChaos, но малко хора ще те послушат.След време като си изпатят ще съжаляват ма вече ще е късно.
Lamq брато на тази възраст природата те зоби.Само тва щи кажа.
:D 8)

28.01.05
22:15

Трибестанът е извлек от билката бабини зъби и е напълно безвреден.
ако вие обаче сте на 15-18-20г. той дори няма да може да ви повиши нивото на тестостерона, тъй като нивото му в тази възраст е възможно най- високо. :) сега ти цитирам сп. “ОЛИМП”

28.01.05
22:17

Tо повишаването нивото на тестостерона от трибестана е страничен ефект. Деиствието му е да овеличи усвояемоста на тестостерона.
по-здрави

29.01.05
02:06

Емо ме е изпреварил.. иначе щях да напиша, че Трибулуса не е безреден и че има странични ефекти (възможен косопад, акне и др.), но този път ще го спестя и няма да го напиша  :wink:

29.01.05
09:40

Абе според мен не може да не ти вдигне нивото на тесостерона може да е с малко ама пак ще има ефект нема значение дали си на 15,20 или 30 години ефект винаги ще има  :!:

29.01.05
17:01

точно това е проблема...
че според мен разликата за човек който греши .. и няма стаж и опит
да изцеди максимално от генетиката си..
не е значителна.. 
особенно когато е в пубертета... и всякакви намеси .. са нежелателни..

29.01.05
17:05

повишеното собствено ниво на тестостерона в пубертета може само да ти е от полза!!!

29.01.05
19:34

според мен .. фащаи трибестан.. после ...  бинабол..  ..
декаболил.. ретаболил... и т.н. шото все пак ще омалееш със трибестан
за 1 година.. все пак нали са форсирани. топките..
много важно да е по много..  щото иначе няма да можеш да свършиш работата  както трябва ;-).
ако оплишевееш на 20 начи.. има ефект.. 
да не те плаши пъпките на гърба от лег се смачкват и може и да накараш някое гадже да ги стиска..
сърцата и черния дроб вече ги сменят питаи Арни..
по добре МЛАД и КРАСИВ отколкото ДЪРТ И ГРОЗЕН..

29.01.05
19:42

[quote author=“TheChaos”]според мен .. фащаи трибестан.. после ...  бинабол..  ..
декаболил.. ретаболил... и т.н. шото все пак ще омалееш със трибестан
за 1 година.. все пак нали са форсирани. топките..
много важно да е по много..  щото иначе няма да можеш да свършиш работата  както трябва ;-).
ако оплишевееш на 20 начи.. има ефект.. 
да не те плаши пъпките на гърба от лег се смачкват и може и да накараш някое гадже да ги стиска..
сърцата и черния дроб вече ги сменят питаи Арни..
по добре МЛАД и КРАСИВ отколкото ДЪРТ И ГРОЗЕН..

:?:  :!:

29.01.05
20:56

Това беше шега  :lol:
да не се взима на сериозно

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1