22.01.05
10:05
на 15 години сам ще ми пречи ли нещо ако вземам трибестан питам защото знам че покачва нивото на тест-а в тялото
Накратко - трибестанът може да е “безвреден” в общия случай, но не и в случая на хора, които не са преминали през пубертета. В тази възраст организмът ви се моделира. Протичат бурни хормонално-обусловени промени, къпеш се в “хубави” (анаболни/андрогенни) хормони. Ако ползваш трибестан или какъвто и да е външен продукт, месещ се в ендокринната система, можеш да подадеш грешен сигнал на тялото си (хипофизата), то “да си помисли”, че “пубертетът е отминал” и да спре растежа ти на височина, анаболните и андрогенните процеси. Наблегни на спорта, храненето, витамините =)
23.01.05
11:34
Съгласен съм с Leo.На тази възраст още недей.Има много др добавки на пазара ...
23.01.05
12:32
Еми протеин, креатин, глутамин, аминокиселини и др.
27.01.05
19:56
[quote author=“T-BiRD”]Еми протеин, креатин, глутамин, аминокиселини и др.
мисля че тои питаше за други продукти които покачват нивото на тестостерона.... ,а непита за креатине,протеин....
а иначе да попитам по темата,освен това за разтежа,друго може ли да обърка,защото аз съм на 16 год. 190 см,и дори да ми спре разтежа,аз сам си добре.
ZMA, EFA (есенциални мастни киселини, т.е. Омега)... това е.. друго по-силно от това не му трябва :wink:
Ако нямаш успех, то вероятно или не си набавяш нужния белтък, или пък не приемаш достатъчно въглехидрати (липса на енергиен излишък). Разбира се може да правиш и жестоки тренировъчни грешки и т.н..
Малко извън темата, но мисля че 1 -2 филма след 1 часа вечерта по кабеларките вдигат нивото на мъжките хормони 8) . Хвани си гадже и тренирай яко, сега ти е момента.....ядене, тренировки, заеби Трибестана, рано е!
По-здрави и успех!
Малко това обаче ме изнервя. едно 60-70% от хората които пишат тук
са младежи на по 15-16-17 години.. и до един .. искат да станат големи за много малко време..
тъпото е че нито си имат идея как да тренират нито как да се хранят
нито изобщо тия стероиди.. какво ще причинят..
—————-
момче и аз съм бил на 16 и аз съм тренирал.. на тази възраст..
първо да ти стане ясно че самата ти костна и ендокринна система
не е развита . . на тази възраст..
и повярваи ми че си фраш с тестостерон защото си в пубертета..
на тази възраст се тренира за здраве и колкото се лепи толкова..
и тази работа си иска постоянство..
тренирал съм без прекъсване от 9ти до 11 клас .. без никакви добавки и качих 20 кг мускули (55 -> 77кг/173)
по добре се консултираи някои да ти направи свестна програма..
и хранителен режим..
28.01.05
18:20
Напълно съм съгласен с теб TheChaos, но малко хора ще те послушат.След време като си изпатят ще съжаляват ма вече ще е късно.
Lamq брато на тази възраст природата те зоби.Само тва щи кажа.
:D 8)
Трибестанът е извлек от билката бабини зъби и е напълно безвреден.
ако вие обаче сте на 15-18-20г. той дори няма да може да ви повиши нивото на тестостерона, тъй като нивото му в тази възраст е възможно най- високо. :) сега ти цитирам сп. “ОЛИМП”
Tо повишаването нивото на тестостерона от трибестана е страничен ефект. Деиствието му е да овеличи усвояемоста на тестостерона.
по-здрави
Емо ме е изпреварил.. иначе щях да напиша, че Трибулуса не е безреден и че има странични ефекти (възможен косопад, акне и др.), но този път ще го спестя и няма да го напиша :wink:
29.01.05
09:40
Абе според мен не може да не ти вдигне нивото на тесостерона може да е с малко ама пак ще има ефект нема значение дали си на 15,20 или 30 години ефект винаги ще има :!:
точно това е проблема...
че според мен разликата за човек който греши .. и няма стаж и опит
да изцеди максимално от генетиката си..
не е значителна..
особенно когато е в пубертета... и всякакви намеси .. са нежелателни..
29.01.05
17:05
повишеното собствено ниво на тестостерона в пубертета може само да ти е от полза!!!
според мен .. фащаи трибестан.. после ... бинабол.. ..
декаболил.. ретаболил... и т.н. шото все пак ще омалееш със трибестан
за 1 година.. все пак нали са форсирани. топките..
много важно да е по много.. щото иначе няма да можеш да свършиш работата както трябва ;-).
ако оплишевееш на 20 начи.. има ефект..
да не те плаши пъпките на гърба от лег се смачкват и може и да накараш някое гадже да ги стиска..
сърцата и черния дроб вече ги сменят питаи Арни..
по добре МЛАД и КРАСИВ отколкото ДЪРТ И ГРОЗЕН..
[quote author=“TheChaos”]според мен .. фащаи трибестан.. после ... бинабол.. ..
декаболил.. ретаболил... и т.н. шото все пак ще омалееш със трибестан
за 1 година.. все пак нали са форсирани. топките..
много важно да е по много.. щото иначе няма да можеш да свършиш работата както трябва ;-).
ако оплишевееш на 20 начи.. има ефект..
да не те плаши пъпките на гърба от лег се смачкват и може и да накараш някое гадже да ги стиска..
сърцата и черния дроб вече ги сменят питаи Арни..
по добре МЛАД и КРАСИВ отколкото ДЪРТ И ГРОЗЕН..
:?: :!: