Подправки

НН

20.04.09
14:48

Е, да питам останалите билдъри ;) . Слагате ли си някакви подправки към яденетата било то чеснов сос, било ти лютеница или пък дори сол.
Мерси

MA

20.04.09
15:08

Слагам всичко, като изключвам лютото, внимавам със солта и черният пипер.

НН

20.04.09
15:19

какво имаш впредвид под всичко ;)

20.04.09
15:27

все пак и тези които се  занимават се със спорт са хора и ползват подправки разбира със солта всеки трябва да внимава

Мнението беше редактирано от Biad__ на 20.04.09 15:39.

НН

20.04.09
19:08

Какво бихте казали за кетчупа :)

20.04.09
19:13

Боклук бих казала:)

20.04.09
19:21

казано от Nikzzz на 20.04.09, 19:08:

Какво бихте казали за кетчупа :)

Като доста малък съм ползвал. Как е на вкус не помня, но не изглежда ядливо във всеки случай.
Обаче си мисля, че не е коректно да се смята като “подправка” - аз поне тази дума я свързвам с по-друг тип неща, по-естествени някакси (сол, чубрица, и т.н.), а това си е чиста проба химически продукт като му гледам състава.

20.04.09
19:25

казано от Nikzzz на 20.04.09, 19:08:

Какво бихте казали за кетчупа :)

Нищо няма да ти стане от веднъж-дваж пътя да си подправиш храната с кетчуп, но в никакъв случай недей системно да го ядеш това. Колкото до останалите подправки - ако са подправки в тоя смисъл на думата, в който аз го разбирам, а именно чубрица, червен пипер, черен пипер - всичко е ОК с тях. Само по-леко със солта.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 20.04.09 19:25.

20.04.09
19:41

казано от Nikzzz на 20.04.09, 19:08:

Какво бихте казали за кетчупа :)

Помия.И по вкус и по състав.

Гледам да ги избягвам така или иначе ако не греша повечето съдържат натрии. За кетчупа да не говорим, че е тъпкан със захар.

21.04.09
15:39

казано от Nikzzz на 20.04.09, 19:08:

Какво бихте казали за кетчупа :)

Ям понякога и то само Heinz, а го ям понякога, защото на 100гр. 27 са му захари.
Иначе всякакви подправки - мащерка, дивисил, джоджен, копър...чакай сега да не ме връхлети някоя балканска скара...буря де, с крави и колела от каручки :) Сол - почти не.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 21.04.09 15:39.

21.04.09
16:23

Лют червен ПИПЕР(несмлян) на кило.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1