20.04.09
14:48
Е, да питам останалите билдъри ;) . Слагате ли си някакви подправки към яденетата било то чеснов сос, било ти лютеница или пък дори сол.
Мерси
20.04.09
15:08
#1
Слагам всичко, като изключвам лютото, внимавам със солта и черният пипер.
20.04.09
15:19
#2
какво имаш впредвид под всичко ;)
все пак и тези които се занимават се със спорт са хора и ползват подправки разбира със солта всеки трябва да внимава
Мнението беше редактирано от Biad__ на 20.04.09 15:39.
20.04.09
19:08
#4
Какво бихте казали за кетчупа :)
20.04.09
19:13
#5
Боклук бих казала:)
казано от Nikzzz на 20.04.09, 19:08:
Какво бихте казали за кетчупа :)
Като доста малък съм ползвал. Как е на вкус не помня, но не изглежда ядливо във всеки случай.
Обаче си мисля, че не е коректно да се смята като “подправка” - аз поне тази дума я свързвам с по-друг тип неща, по-естествени някакси (сол, чубрица, и т.н.), а това си е чиста проба химически продукт като му гледам състава.
казано от Nikzzz на 20.04.09, 19:08:
Какво бихте казали за кетчупа :)
Нищо няма да ти стане от веднъж-дваж пътя да си подправиш храната с кетчуп, но в никакъв случай недей системно да го ядеш това. Колкото до останалите подправки - ако са подправки в тоя смисъл на думата, в който аз го разбирам, а именно чубрица, червен пипер, черен пипер - всичко е ОК с тях. Само по-леко със солта.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 20.04.09 19:25.
казано от Nikzzz на 20.04.09, 19:08:
Какво бихте казали за кетчупа :)
Помия.И по вкус и по състав.
21.04.09
15:22
#9
Гледам да ги избягвам така или иначе ако не греша повечето съдържат натрии. За кетчупа да не говорим, че е тъпкан със захар.
казано от Nikzzz на 20.04.09, 19:08:
Какво бихте казали за кетчупа :)
Ям понякога и то само Heinz, а го ям понякога, защото на 100гр. 27 са му захари.
Иначе всякакви подправки - мащерка, дивисил, джоджен, копър...чакай сега да не ме връхлети някоя балканска скара...буря де, с крави и колела от каручки :) Сол - почти не.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 21.04.09 15:39.