Сваляне на мусколна маса

20.04.09
17:33

здравеите въпроса ми е как мога да сваля мусколна маса от бедрата щото ми са  масивни е мн грозно тялото ми наподобява нещо такова )( мерси предварително

20.04.09
18:09

Значи вместо да наливаш нагоре, ти искаш да сваляш долу...

MA

20.04.09
18:16

Мускулна маса ли е, или сланинка ?

20.04.09
18:18

Това ми е любимата тема, хехехехе.

Едната част хора искат да качват само горе, защото долу уж са добре, а другата част искат да свалят долу, защото е повече от горе :D

Иначе по темата... с кардио ще свалиш, ама от всякъде. Не знам доколко това те устройва...

По-оферта е да се налееш нагоре, както колегата преди мене каза.

20.04.09
18:21

Няма как да свалиш само от краката !

20.04.09
18:43

ако не съм сляп това което си  показал е “Х” форма на тялото към което се стреми всеки билдър така че за какво ти е да сваляш може просто да не ги тренираш и останалите групи ще ги настигнат, но пак не мога да си го обясня

20.04.09
18:43

)( <—- Това е точно формата която искам !!! Тесен в талията с масивни бедра и широк гръб , не разбирам к’во не си харесваш ;) Ааа от тичането се сваля в краката моя за около 2 месеца стана от 73 на 70 (повярвай не е сланина :) ) , иначе не знам и според мен е по-добре да се постараеш да качиш нагоре ;)

По-здрави !

ЦЕ

20.04.09
18:46

Абе вие тия крака ги нямате за нищо. Сички само цици и плочки искат :D

казано от Цеков на 20.04.09, 18:46:

И ръце,и гръб,и рамо! ;) :D

21.04.09
04:24

sa6o-k кажи колко кг си и колко санта ти са краката,че ми е интересно

22.04.09
15:15

казано от ilko на 21.04.09, 04:24:

крака ми е 60 и сам 80 кг аз не искам тяло на билдър искам v-образен гръб и от таза надолу да сам прав а не кръста да ми е по тесен от крката

Мнението беше редактирано от sa6o_k на 22.04.09 15:21.

22.04.09
15:19

казано от Цеков на 20.04.09, 18:46:

аз ако ги нямах за ни6то краката 6тях ли до преди 1 2 месеца да правя с по 110 клек и сега са ми масивни тогава ми правят и задника дебел за тва искам да сваля мусколна маса от тях но явно няма как само от краката да сваля

Е ако искаш САМО на краката да свалиш мускул требва да ги претренираш по-много  но не е за предпочитане .. ;-).

П.С И аз не съм много добре в писането но се старая написал си (мускОлна) .

Мнението беше редактирано от Стефан Петров на 22.04.09 15:50.

22.04.09
18:24

въобще не гледам правопис между другото сега пробвам един др вариант увивам се в целофан от колената до краста и правя кардио на пъте4ката по 8 км на ден според вас тва ще ми помогне ли?

Мнението беше редактирано от sa6o_k на 22.04.09 18:25.

Пробваи и ни кажи ;)

22.04.09
20:03

Ще помогне.
И СПРИ да тренираш с тежести краката - така ще се свичт допълнително.
Но основното е тичането - дълго и с ниско темпо - да няма интервали, изкачвания и други шашкънии.
За месец-два ще ги стопиш.
Успех!

23.04.09
10:59

мерси! ами така мисля да напрая аз до сега така правих тичам 8 км със ниско темпо бягам ги за около 50-55 мин мерси ако има голям резолтат ще пиша и пак месри

23.04.09
13:20

Пълна глупост е да се увиваш с целофан! Само ще ихвърлиш вода и това е. Базикаш ли се mitak :)

23.04.09
14:41

казано от sa6o_k на 22.04.09, 15:15:

казано от ilko на 21.04.09, 04:24:

крака ми е 60 и сам 80 кг аз не искам тяло на билдър искам v-образен гръб и от таза надолу да сам прав а не кръста да ми е по тесен от крката

Прощавай, ама 60 см крак не е кой знае колко голям? Какво те притеснява? Имай предвид, че повече от 50% от силата ти идва от краката, така че ми е странно някой да иска да загуби мускулна маса точно там. Винаги ми е било трудно да се съревновавам именно с хора с яки крака. Ако нещо не ти харесва пропорцията на тялото, потренирай повечко за горната част, но никога не спирай да тренираш краката. Очевидно имаш някакъв генетичен потенциал и ще е жалко да го похабиш заради комплекси пред огледалото. Напротив наблегни на него. Нека крака ти , щом са ти здрави и масивни да ти помогнат да постигнеш по-добри резултати. Не ги изоставяй! А това за увиването в целофан е много сигурен начин единствено за хващане на гъбички по кожата за друго не става.

23.04.09
16:18

ами да вярно няма да скромнича смисал здрави са ми краката имаше хора които взимаха химия и не можеха да клякат с кокото клякам аз но аз не се занимавам сериозно смисъл тренирам си редовно храня се правилно но искам да направя просто стегнато и красиво тяло точно като Спас от survivor а не като бодибилдер, пак относно целуфана щом е вредно няма да го слагам повече и все пак ако знаеш някои метод с които можеш да ми помогне6 ще съм ти благодарен

Мнението беше редактирано от sa6o_k на 23.04.09 16:20.

23.04.09
16:28

Мое оперативно да се махнат мазнини , значи би трябвало и мускули да мое.

23.04.09
16:35

не не с такива работи не искам да се занимавам както и с добавки за горе долу година и полвина не съм изпил 1 протеин не съм докосвал добавки не искам и да го правя

23.04.09
18:15

Имай предвид, че общияти изглед на тялото ти понякога е доста генетично обоснован. Аз шеговито ги наричма 2 основни типа - тип борец и тип плувец. Разбира се в науката видовете са много повече и са със съвсем други имена, може да прочетеш много из форума за типа тяло. И аз като теб съм си имал идоли за визия, но няма как да я придобия, поради генетически особености - не мога да съм с фигурата на Шакил О’Нийл........просто няма как да стана 2,10 висок, нали разбираш. Не се опитвай да  копираш някой, а се съсредоточи върху това, което имаш и го използвай максимално. Честно казано и да знам метод за сваляне на мускули от краката нямаше да ти го кажа, за мен си е чиста глупост това твое желание, помисли си добре, защото ако утре решиш, че искаш фигурата на Митьо Крика, ко ша прайм? Не имитирай, а си създай собствени стандарти съобразени единствено с тебе.

23.04.09
18:52

човече не си ме разбрал правилно нямам никав идол дори смятам това за глупаво просто исках да добиете визоална предсава за това което искам да постигна всеки си има вкус просто исках да помоля за савет дали ваоб6те ще мога да го постигна това което искам а не да слу6ам коментари относно вкуса ми ако може някои да ми помогне нека пише а не да коментира дали е глупаво това което искам или не.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1