Дневника на Мина Кинева

Темата е заключена.

22.04.09
07:00

3дравейте..
Аз съм на 18 , 1.70см съм,и тежа 100кг (гадост) .....
Толко години се мъча да отслабна и се нестава....
Искам да тежа около 60-65 кг.
И искам съвети как за няколко месеца от 100 да стана на 65кг.
Примерно за 5 месеца или по -малко дори..
3нам,че ще кажете ,че е почти невъзможно,но аз ще направя и невъзможното , за да си постигна целта ,защото вече толко се мъча с тия мой 100кг,то не бяха астми,то не бяха алергии и какви ли не чудеса,едва на 18 съм и съм 100% сигурна,че това така няма и неможе да продължава.
Мерси предварително....

EDIT:
Само да кажа,че имам ужасни алергии от повечето от белтъчините,например като яйца,кашкавал,прясно мляко и като прекаля с месото също получавам обриви~червени големи плюски...много сърбят,и сега съм минала само  на плодове и зеленчуци,макар,че в моя случай е противопоказно да ям и мъхести плодове например като прасковите..абе,с една дума ужас.Не ми остава почти какво да ям...

Темата беше редактирана от kobrichka на 22.04.09 07:12.

22.04.09
07:15

Привет Мина, а как така стана 100 кг?? От колко време си на тези килограми, била ли си някога 65 кг, преди колко време, трябва да разкажеш доста неща за себе си, как се храниш, как смяташ да тренираш!! За 5-6 месеца, че и за по-малко няма да стане.. ако не го проумееш още в началото - винаги ще си останеш 100 кг!! В началото бързо ще свалиш първите килограми, но после става по-бавно и по-бавно, трябва търпение... и много сила. Само с искане не става!! Успех!!

Мнението беше редактирано от maria на 22.04.09 07:28.

22.04.09
07:22

Еми на 12-13 годишна възраст бях 60-65кг.
Винаги съм имала проблеми от килата....
Явно е от застоелият живот и храната ,която съм яла...
Много трудно ми е било винаги да се лишавам от това,което обичам.
Преди като ходих на фитнес свалих 15 кг ама пак си ги качих за мое съжаление...
Сега,тичам на стадиона по няколко обиколки правя коремни преси,a като се сетя ,че във фитнеса рекорда ми е бил 300преси на ден ...сега и 30 немога да направя...
И сега си търся работа,за да имам интензивен живот и да мога да отслабна по-бързо.

22.04.09
07:29

При един правилен режим ще свалиш бързо.

22.04.09
07:32

казано от Ива Павлина на 22.04.09, 07:29:

Би ли ми дала такъв,ако знаеш?? :)

22.04.09
07:54

Тук надълго и нашироко са се коментирали тези неща. Не е лошо да почетеш из дневниците, има и много полезни статии. Много е трудно да се даде  режим наготово и да се надяваме да подейства.

NE

22.04.09
07:55

казано от kobrichka на 22.04.09, 07:32:

казано от Ива Павлина на 22.04.09, 07:29:

Би ли ми дала такъв,ако знаеш?? :)

ти сама трябва да си го съставиш.щом не понасяш храни богати на белтъчини прочети за РБД защото няма да можеш да спазваш НВД..

MA

22.04.09
08:01

Защо пък да не може, ниско въглехидратна не означава непременно високо белтъчна - не и при жените.
Като начало - Спираш сладкото, хляба, набавяш течности само и единствено от вода / без сокове и други мизерии /

Започваш усилено кардио като включваш L-Carnitine и някакъв Фат бърнър, може и нещо за подтискане на апетите.
Започваш да смяташ какво колко как и защо ядеш.

От това по - бързо поне според мен не може. Успех !

22.04.09
08:20

И в допълнение към поста на Mamularin - ПИШЕШ ВСИЧКО ТУК, ЗА ДА МОЖЕМ ДА ТЕ СЛЕДИМ И НАПЪТСТВАМЕ!!!

22.04.09
09:23

Добре дошла мила. 100 кг наистина са много но винаги има начин да свалиш прилично количество от тях, ако се хванеш сериозно.
Много вода, зеленчуци, белтъчини доколкото ти позволява алергията.Чести хранения по малко храна. Без хляб, захар, даже и плодове поне за известно време. Кардио ти трябва, но си мисля че си  тежка за тичане и могат да ти се прецакат колената и глезените. Велото или пътчека ще са по-добър вариант. Има наистина много информация в сайта, но все пак ако можеш се консултирай с някой който се занимава професионално с това. Иначе можеш да пишеш какво ядеш и как спортуваш. Който може ще помага. Успех

23.04.09
07:44

Здравей Мина :)
Искам да ти кажа да не си поставяш някакви такива цели за няколко месеца да отслабнеш 35кг,защото ако не се получи това само ще те демотивира и има голяма опасност да се откажеш! Аз имам сестра близначка и тя винаги е била по-пълна в сравнение с мен и когато бяхме на 16 заминахме за Щатите и там тя стана 96кг!!!Но все пак е 180 висока,но въпреки това 96кг пак са доста и когато се върна реши, че ще отслабне и почна да се храни по 6-7 пъти на ден на малки порции и със здравословни неща и в момента тежи 68кг! Така че слушай съветите на момичетата във форума,аз лично нямам дневник,но чета абсолютно всички дневници и определено можеш да научиш много от тях и със взаимни усилия да постигнеш целта си било то след 5месеца след година или две :) Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1