Mitotropin

Прескочи до:

Миналата година разкарах 35 кг на един дъх тази година за десет драпам ли драпам и доникъде. Пия протеин пия бърнер пия витамини пия течни мазнини, ям сумати белтък всеки ден между 60 и 100 грама въглехидрата и .....пълен ...(ай да не казвам кво ми дойде на ума).

ЕД

23.04.09
09:12

Проблеми с теглото ли си има, че си разкарал толкова много килограми? Това може да е донякъде и проблема, толкова много си свалил, а сега казваш, че драпаш за още 10 кг. Имам познат, който свали много килограми, понеже беше доста пълен и за определен период след това започна да сваля изключително трудно и бавно. Застоя се на едно място. Разкобничето на проблема беше, че трябваше да си смени диетата, а и стана още по-стриктен.

Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 23.04.09 09:13.

23.04.09
09:13

Че то и аз като водех лог-а ми се сещам,че писах че не го усещам.Така ли беше? Писах , че усещам единствено,че много добре ми притъпява глада,но няква енергия НЕ,даже и вълни не усещах.И накрая резултат имаше ли? О, да!

Ооо глада ми е зверски :). ЕЛ ДЖИ ПИ ЕООД случая не е такъв като описания от вас.А липсата на адекватен резултат винаги е най демотивиращото нещо което може да споходи човек.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 23.04.09 09:51.

23.04.09
11:38

Иване напротив, вместо да се демотивираш, точно сега е момента да покажеш зъби , намаляш, още калорийте/храната, дигаш кардиото и показваш кой е шефа :) Бърнара не действа, хубаво, но гледай на него(fat burner като цяло) само като на катализатор или помагащо средство на целия процес...

Ясно как да гледам, но калориите повече не мога да намаля, ако го направя съвсем ще полудея, то и сега ми е гладно непрекъснато хем изяждам килограми храна ежедневно.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 23.04.09 11:43.

23.04.09
11:46

Просто ми стана интересно,каво хапва днес?Глада ти верочтно е за въглехидрати..

До момента имам изядени:
200 грама белтъци с едно цяло яйце
170 грама пилешко филе
една доза протеин
два домата
60-70 грама овесени ядки
60 грама сирене
За деня имам планирани още три храненета като въглехидрати ще има само в това около 17 и 30 18 часа

23.04.09
11:53

Прави като мене,въглехидратите само сутрин 100 гр овес и после само на протеинови хранения караш.има ефект,гадно е отначало,ама се свиква.

Е тогава  ще ми е гладно в най лошия момент тоест вечер. Не е ли хубаво да се разделят хем по внимателно се качва инсулина

23.04.09
12:03

Найстина пробвай това само сутрин въглехидрати... А вечер няма да си гладен, ако имаш поне 3 яденета, като може да вкараш ядки в тях, имат мазнини, а и въглехидрати и ще те заситят :)  Но точно за това говорех, като си гладен стискаш зъби и това е :) Все пак не сме роби на храната...

Мнението беше редактирано от Lenks на 23.04.09 12:04.

23.04.09
12:03

казано от Иван Шишманов на 23.04.09, 11:52:

До момента имам изядени:
200 грама белтъци с едно цяло яйце
170 грама пилешко филе
една доза протеин
два домата
60-70 грама овесени ядки
60 грама сирене
За деня имам планирани още три храненета като въглехидрати ще има само в това около 17 и 30 18 часа

Дотук май нямаш и 500 калории, също така почти всичките ти калории са от протеин, което значи че нямаш качествена енергия. Вдигни калориите до към 3000 и вкарай енергия (мазнини или въглехидрати), стига с този чист протеин.

Груби сметки
200 грама белтъци  с едно цяло яйце приблизително 240 ккал
170 грама филе е около 170 ккал
Доза протеин ….около 120
60 грама овес 160 ккал
60 грама сирене 110 ккал

700 ккал като от които около 20 % са от въглехидрати тепърва започва калоричната храна с мазнина

23.04.09
12:14

Трябват ти поне 3 пъти по толкова калории..

Може и да се съберат до края на деня, не съм ги смятал никога

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 23.04.09 12:21.

23.04.09
12:23

казано от Finish First на 23.04.09, 12:14:

Трябват ти поне 3 пъти по толкова калории..

И по-голямата част от тях да се приемат на закуска и обяд.

23.04.09
13:42

казано от Иван Шишманов на 23.04.09, 12:08:

Груби сметки
200 грама белтъци  с едно цяло яйце приблизително 240 ккал
170 грама филе е около 170 ккал
Доза протеин ….около 120
60 грама овес 160 ккал
60 грама сирене 110 ккал

700 ккал като от които около 20 % са от въглехидрати тепърва започва калоричната храна с мазнина

Вкарай зеленчук с това филе и млекце с овеса и ще дигнеш още калорийте :)

Мнението беше редактирано от Lenks на 23.04.09 13:42.

Зеленчука е домат

23.04.09
14:08

Ами смятай си го и него и поливай смело с зехтин :) А аз да ти кажа, тази година най-добре ми подейства вдигането на оборотите. Определено ефекта от 6-7 пъти кардио седмично се усеща :) И в края на крайщата събери малко парички купи Fyre и всичко да приключи благополучно :)

23.04.09
14:14

И аз бих те така посъветвал купи си файър, направи си сериозен хранителен режим - спазвай го ! Увеличи кардио тренировките и така.
П.С. Не смятай калории от зеленчуците, то е ясно де но да си го кажа. И малко повече наблегни на храненето защото с толкова малко калории няма как да чистиш пълноценно.

Да горе долу зацепвам накъде трябва да отида ....малко и тренировките ми са куци, ще  я видим тази работа. Хайде някой модератор да делне тази тема, че ........и нея ....прецаках ...отварям си дневник там ще коментираме ....това което днес се коментира в грешна тема.
Извинявам се за пореден път ....не че има смисъл

23.04.09
19:16

зна4и диетата ти куца нешто,аз в момента пия хидроксикът и засега съм доволен оште пове4е 4е от другата седмица дигам дозата на 2 по 3 и след това мислиа да пробвам миотропина,намали въглехидратите с оште едно хранене ,аз съм съшто на нвд но имам само на закуска овес и на обиад ориз или картофи и на горе вси4ки хранениа ми са само на белтък и салати + мазнини ,виз си въглехидратите  как са ти ако триабва орежи ги оште и нешто много важно вкарай  пове4е полезни мазнини  и така по силно ште по4не да ти действа миотропина ,златно правило колкото пове4е мазнини ядеш толково пове4е изгарияш и друго и си виз съшто аеробиката,по голиама интензивност и придай толкова реклама на тоя продукт и да не ти действа????

radi_atina честно наистина ме разсмя и то с глас дано да не са ме чули комшиите. Тука форума се сцепва да ми казва да увелича въглехидратите ти ми викаш намали ги ...хах направо шах :)

23.04.09
19:27

Форума ти казва, че са ти малко калориите, ама ти нали си костелив орех ....

Горе долу в две от три мнения по дневника ми съм съветван да увелича въглехидратите което увеличава и калориите. За хубаво или лошо нещата са свързани. А ако трябва още да намаля въглехидратите както radi_atina ме съветва съвсем се прецаква всичко. Хайде темата е за Митотропин !!! И ще си позволя да питам Емзо ти ползвал ли си го ? :) и какво те накара да го ползваш или да не го ползваш :).

23.04.09
19:52

увели4е калориите от мазнините и сам ште се увериш!!!!

След няколко дни идва време за сините хапченца. Затова моля за съвети предложение какво да очаквам има ли нещо особенно в тези дни от към храна от към тренировка. Ясно, е че нищо нестана, но съм длъжен да завърша цикъла.

30.04.09
06:34

Сините хаченца не са задължителни.Те са предсъстезателни,тоест - да изкараш и малкото вода,която е останала под кожата.С тях и без тях - мазнините няма да изчезнат.Аз те съветвам да не ги вземаш,щото не е най-приятното чувство тези 3 дена на сини хапченца.
Странични ефекти - замаяност,главоболие,студени вълни,напукани устни и дехидратация.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 30.04.09 06:34.

30.04.09
06:48

Ванка, прати ги насам :Д .... хапченцата :P

Мен едни хапчета немогат да ме изплащат пък били те и сини. Ако циан калии имах и него щях да пия безпроблемно. Въпроса пред мен не е дали да ги взема, а как да ги взема и какво като ги взема. Няма лошо дори да ме обезводнят. Пази боже ако един състезател разчиташе на хапчета още повече на митотропин.

ЕД

30.04.09
09:59

:) :)

казано от ЕЛ ДЖИ ПИ ЕООД на 30.04.09, 09:59:

:) :)

Защо се усмихвате като из под мустак :). Кажете вашето мнение по поставените от мен въпроси.

ЕД

30.04.09
10:08

Като хранителна добавка капсулите PEAK CONDITION FACTOR трябва да се вземат само през последните 3 дни от 30-дневната програма на MITOTROPIN. Някои индивиди могат да изберат изобщо да не вземат капсулите PEAK CONDITION FACTOR или да вземат само от 1 до 3 от последните дози в зависимост от техния опит и състоянието, в което се намират.

Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 30.04.09 10:08.

Жълтите спират ли се за да се вземат сините или се взимат успоредно.

Реших да не взимам сините хапчета, те са само диуретик нали така, ЕЛ ДЖИ ПИ ЕООД,  или имат и някакъв термоген вътре. Ако са само диуретик, то в моя случай са излишни. Доколкото помня Сашо говореше за някакво горене на тялото по време на приема им, а това не е характерно за диуретиците.

04.05.09
08:23

Сините хапченца,са си баш диуретик според мен.Честно казано,като човек който ги е взимал,мога да кажа,че не се чувствах много добре 3те дена.Устните ми се напукаха,замаяно ми беше,и нещо като температура имах.Вода пиех по 4 литра на ден,имаше ефект определно от тях,но ако не си на ниво под 7-8% мазнини,не мисля за нужно да ги взимаш.

04.05.09
10:12

Подкрепям Сашо, че ако не си с нисък процент(максимум 10) подкожни мазнини няма да видиш разликата. А иначе, както вика emzo, пращай насам.  :lol:

Мнението беше редактирано от difference на 04.05.09 10:14.

Е очевидно ще ги запазя хапчетата защото мазнините са ми към 40% ама като станат 10 ще ги глътна за да станат 9 :).

03.08.09
08:06

Леле майко взех една мостра от Митотропин-а и направо полудях. Тази сутрин на ставане имах една мостричка и бам с бцаа-то и протеина след 10 мин закусих леко с овесени трици и кисело мляко. Изядох още една ябълка към 350 грама и един 5 компонентен протеин 40 грама. Това нещо ми докарва тремори целия треперя. Май май не е за мен !

03.08.09
08:11

Така е от 3те хапа първите няколко дена.Мене в главата ме удряше и ми ставаше нервно леко... Но Митото си върши работата за мазнините.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1