23.04.09
13:23
Другата седмица ми предстой много важен тест (кормуване), който за да го взема трябва да съм максимално концентриран и съсредоточен, такаче моля Ви препоръчайте ми нещо, ще се пие само 1 път (най-много 2, т.е. 1 път да пробвам дали ще ми понесе). Знам какво ще кажете, но в такива моменти, се притеснявам и панирам, а това не искам да го допускам...
Темата беше редактирана от Lenks на 23.04.09 13:24.
23.04.09
13:27
Навремето като учихме за по бруталните изпити взимахме Пирамем (дано да не греша името), само че това си е лекарство и вероятно е хубаво да имаш рецепта за него. Друг вариант за успокояване е лексотан ( не ти го препоръчвам), някакви успокоителни може би ....ама това като цяло са си глупости. Всичко е в главата ти, а кормуването не е толкова сложно много хора са го взимали и ти ще си един от тях.
Спокойно, Ленкс. Щом аз взех от първия път, и ти ще го вземеш ;-)
После като излезеш да шофираш всеки път ли ще вземаш хапчета? Това са глупости, нали?
Не се хвърляй направо на медикаменти . Лексотанър е силно успокоително , към което можеш да се пристрастиш ( има наркомани , който го използват ) . Моята е идея е да пиеш 2-3 силни кафета и да се качваш зад волана . Ще ти се отворят очите и от там всичко зависи само от тебе :) Успех :P
Този Пирамем ми хареса ще видя дали ще ми дадат без рецепта, тамън и ще питам в аптеката за нещо дали ще могат да ми препоръчат. Като цяло си прав ще всичко е в главата ми, но съм си такъв(притеснителен) и в такива моменти не знам каква ще ми е реакцята... Кормуването не е сложно, но заради инструктура ми часовете ми се разбиха тотално и ги взех за 4 месеца ( а даже се записах ноември миналата годсина смятайте)!!! Това няма как да не повлиае и не мога да кажа, че съм добър зад волана, а ми точно обратното! Сега не съм карал от доста време и това се отразява, ще карам от утре до изпита във вторник всеки ден, но съм сигурен, че за да мога да го взема трябва да съм максимално концентриран и съсредоточен и малко външна помощ никак не е излишна...
Мнението беше редактирано от Lenks на 23.04.09 13:49.
23.04.09
13:50
Lenks ще бъде много тъпо ако вземеш нещо против притеснения особенно предвид че си спортист и в теб има спортен дух. Ще ти кажа нещо от което много ама много се срамувам, но момента е подходящ, лично мен ме скъсаха на кормуване първия път и то познай защо ...дам точно от притеснение и уплаха (заради което и все съм в някакви малоумни дупки). Нахакахаме в едни малки тесни улички в града насреща ми подскочиха няколко коли каращи в насрещното за по удобно и аз от притеснение загасих колата не спрях на малоумния стоп и ....воала още часове още такси още явявания. Листовките ги взех безпогрешно, но .....Така, че споко и само напред и нагоре.
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 23.04.09 13:51.
Не споря, но просто истината е такава, че аз за да съм спокоен трябва да съм сигурен в себе си, а това с тези разбити часове, сам може да си сметнеш, че така се получава, че 1 седмица съм карал 1 път примерно после 2 седмици изобщо, това няма как да не се отрази. Тамън бях почнал да карам що годе добре и да изчиствам грешките и бум 2 седмици пак не карах и така досега.Естествено, че основно ще разчитам на себе си, но това е да се изразя така като 1 диета всички знаем, че най-важното е диетата и спорта в случая практиката и спокойствието, но никой не отказва 1 рамо отвън под формата на стимуланти (хранителни добавки) :) Просто този ден искам да съм на максимални обороти и дори да ме скъсат да знам, че съм дал най-доброто от себе си, а не да ме скъсат заради тъпа грешка причинена от притеснение в дадем момент и липсата на реакция поради не добрата съсредоточеност...
Мнението беше редактирано от Lenks на 23.04.09 14:04.
23.04.09
14:16
казано от Lenks на 23.04.09, 14:04:
дори да ме скъсат да знам, че съм дал най-доброто от себе си
А повярвай ми най - доброто от теб не е да вземеш хапчета за нещо което може да постигнеш и без хапчета. Хващай на някой приятел колата и отивайте на полигон с него. Ако трябва да ти нареди колчета да ти обясни ситуация да ти симулира, така със сигурност след като си карал дори на полигон ще си по уверен в себе си.
Kaкто казах няколко пъти, никога не отказвам 1 рамо :) А за полигона, това ще правя събота и неделя общо взето, че дори и понеделник :)
23.04.09
14:31
Ами ето ти едно виртуално рамо през форума, едно рамо от полигона, едно рамо от това че си спортист и си доказал способностите си. Тия хапчета да не мислиш че нещо ще свършат. Някога взимахме Пирамем защото така бяхме чували уж за уросяване на мозъка за по лесно запомняне и да не мислиш, че като ги взехме не си скъсахме шортите да учим за Физиките и Електротехниките :). Бас давам че при такова учене и без тия химии същата работа :). Ефекта от хапчето по скоро ще е психологически мисълта че си взел нещо с което имаш ощеее едно рамо, не че ще спреш да се притесняваш физически.
казано от Lenks на 23.04.09, 13:23:
много важен тест (кормуване)
:lol:
Наспи се добре 8-9 часа, назакусвай се сутринта добре и недей да го мислиш много-много.
казано от morley1 на 23.04.09, 15:46:
казано от Lenks на 23.04.09, 13:23:
много важен тест (кормуване)
:lol:
Наспи се добре 8-9 часа, назакусвай се сутринта добре и недей да го мислиш много-много.
За един билдър това не е нищо ново :)
П.С. Охх спам спам
Мнението беше редактирано от Владимир на 23.04.09 16:41.
Syntrax Cerebro...pure genius! :) Вземи си това, ако имаш и други тестове, изпити и т.н. В конкретния случай, ако не можеш да караш, нищо не може да те спаси/научи :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 23.04.09 17:22.
23.04.09
18:04
Темата не е свързана с бодибилдинга, а и както по-горе казаха - нима всеки път като караш ще пиеш нещо такова?
Така че заключвам я.