20.04.09
18:47
Покрай тези празнице ми се наложи да тренирам с този уред познат на човечеството от доста дълго време.Както си “копах” се замислих кои мускулни групи се натоварват с това движение.Аз си мисля за гръб и корем много наподобява дърпането на кабел за гръб.но и корема си участва доста сериозно.
Какво е вашето мнение
Мисля че темата е забавна дано само да съм уцелил раздела.
20.04.09
18:49
Предмишница, кръстът серьозно се натоварва, можеби и рамо :P
Аз като се направя “мотика” и на сутринта имам мусклуна треска на главата : )
Натоварват се много добре китките и предмишниците и бързо се увеличава обиколката им
20.04.09
19:45
Те за това работните девочки са така възпяти :) Не са били глупави хората :lol:
това си е направо упражнение за цялото тяло добре идея ще е ако не съществува да го патентоват като фитнес уред по залите :)
така де имаме си гребане идва ред и на копането
Мнението беше редактирано от Biad__ на 20.04.09 19:46.
20.04.09
20:48
Става, става. С пикови контракции като забиеш и като вдигнеш.
21.04.09
09:51
Ама вие пред фитнесите градинка нямате ли си - поне си засейте картофи :)
21.04.09
18:31
при мен се натоварват ръцете като цяло, малко рамо и корем.
всеки който иска да си разнообрази малко сплита може да го пробва предлагам моята фитнес зала(градина) после ще почерпим и със салатка картофче и още нещо :)
Цял ден копане и на следващия ще си покаже, кои МГ се товарят-със сигурност!
24.04.09
08:28
Biad, направо да те “наклеветим” в полицията, че в градината ти има наркотици, гледай как сами ще дойдат да ти я прекопаят безплатно ... и без това в София в момента са наредени като матрьошки през 5 метра и стоят без работа:)
Хаха аз така си цепя дървата,тоя скеч от Аламинус за градината беше уникален предополагам че от там ти е предложение :)
А за полицаите вчера какъв дъж ги валя само,а те не мръднаха.
26.04.09
11:56
Чак ги сънувах вече ... навсякъде са!:)
26.04.09
12:53
въй аз на село като копам и направо ми се иска да умра.лозето е малко в гъз и се навеждам до положение в което главата ми е по-ниско от задника,кръста ми пулсира после 1 седмица сядам се едно скачвам совалка за станция мир с 2км/ч и кви ли още положитлни неща не преживявам.
Копане, обръщане, вадене, цяло лято само туй правя + ходих на работа и правих септична яма от камъни, егати камъните, по-големите бяха по 50-60 кила, по-малките към 20-30, отначало голям зор виждах с малките, то не беше МК то не беше пот, после им свикнах и се зорих с големите, ама и на тях свикнах, ако се бях хранил правилно(а аз бях на светлинни години от това), щях не само да се изчистя, ами и маса щях да натрупам, ама като съм мазохист, ся още 2 месеца ще се бъхтим у фитнеса и ще катерим кардио уредите....