въпрос относно протеин

24.04.09
06:08

Искам да попитам, понеже днес ми пристига първия протеин (Scivation Whey 10lb) и се чудих дали мога да го опитам днес и да го затворя и да го пия след 1-2 месеца? Ще има ли въздействие върху протеина след като е бил отворен. Знам че има срокове на годност, но все пак исках да питам.

24.04.09
06:45

Ами ако го съхраняваш в оригиналната опаковка , както пише на етикета , няма да има проблем . Защо ще го пазиш ?

24.04.09
06:53

Ами да, в нея ще го съхранявам. Ами това ми е втори месец, в който тренирам и изкарах вече един кг гейнър и сякаш искам да направя 1-2 месеца чисто и чак след това да започна да го пия. Но това ме съмнява, защото очаквам с нетърпение как ще го отворя след час-два, когато пристигне :)

24.04.09
06:59

Когато ядеш месо или пък яйца почиваш ли ? Според мен отвори си го, пий го и не очаквай че от веднъж ще станат нещата :)

24.04.09
16:32

ни6то няма да му има

25.04.09
12:06

Ще се пие. Много е добър този Сайвейшън шоколад :)

И аз сега се радвам на мострата,която ми дадоха.Много добър вкус при само 1 грам въглехидрати на доза :)

25.04.09
16:14

Аз го пих тази сутрин с мляко и става точно като разтопен шоколадов сладолед. Утре ще пробвам и с вода.

Аз с вода го пих и беше много вкусно,представям си какво ще е с мляко :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1