Повече сила в левия бицепс...

25.04.09
18:08

Значи от няколко месеца започвам да виждам и да чувствам повече сила в левия бицепс, когато правя концентрично с 12 кг дъмбел, с дясната ръка вече на последни упражнения ми е супер трудно, докато с лявата нямам проблеми, левия ми бицепс е по-голям и по-добре оформен отколкото десния, не съм левичар и не мога да си го обесня, има ли начин да наваксам или някакъв начин да компенсирам....

25.04.09
18:26

Започвай сериите с десния.Не тренирай единия мускул повече/по-малко.

PR

25.04.09
19:07

по принцип са малко хората които могат да се похвалят с еднакви мерки и сила на двете ръце...просто се стреми да изпълняваш упражненията правилно...

5T

25.04.09
19:34

и аз усещам винаги че при всяко упражнение натоварвам различно лява и дясна ръка и се стремя да коригирам,ама трябва да си бахти и компютъра че да балансираш равномерно.на концентрично и аз чуствам повече свежест в лявата ръка ама това мисля че е защото почвам серия със дясната и тя ми е по-силна,влагам повече злоба в помпането на дясната,а лявата сякаш остава като задължение което трябва да довърша и не се пеня толкова,така упражнението влиза с по-голяма лекота,това е моята теория :-)

26.04.09
05:40

Аз винаги се стремя, несависимо от групата, да натоварвам еднакво всеки мускул и да изпълнявам стриктно упражненията, за миг не съм си помислил, след като ми е по-силня лявата да правя повече с нея, вярно че не всеки има еднакви мерки, но аз имам към 2 санта разлика, много ми се струва....

26.04.09
05:50

аз пък съм още по странен няма почти никва разлика в размерите ми на лявата и дясната ръка,но лявата има повече сила не само за бицепс и трицепс,но и за рамо-като правя разтваряне в страни с дъмбел и правя до отказ 8 с дясната ,с лявата мога 12+

26.04.09
06:48

И аз при концентрично усещам повече сила в левия бицепс, не мисля, че трябва да се притесняваш от нещо :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1