Удачна ли е тази тренировка за гръб по време на НВД?

DI

25.04.09
13:03

Мога ли да учаквам разширение на гърба по време на НВД с тази тренировка

DI

25.04.09
13:04

ето и другата част Двете тренировки в два различни дни.А-сряда Б- събота

Мнението беше редактирано от diablo91 на 25.04.09 13:05.

25.04.09
13:20

Чукчета със 150 кила и със 130 от хоризонтален наклон? Това със свободни тежести или на някаква хамър машина?
Иначе и двете тренировки ми се струват убийствени. Комбинацията им в 1 седмица - луда работа. Много скептично гледам на тая тренировка, опитвал ли си я въобще?
След 200 набирания..скрипец?

И всъщност, ти нали правеше само по 2-3 набирания в една серия?

Мнението беше редактирано от 6th на 25.04.09 13:21.

DI

25.04.09
13:45

на мен също ми се струва тежка затова пуснах темата.Не съм я пробвал и набиранията ще ги заместя със скрипец.В сегащната ми тренировка правя по 2 от рези упражнения.И по принцип по време на НВД мога ли да си разширя гърба или първо да се изчистя и после да мисля за това?

25.04.09
13:57

Ако генетично гърба ти е широк тогава убивай номера със скрипеца, но не си мисли че може да се сравнява с набирането.
Дори да са ти мъка набиранията ги прави 1,2,3… колкото силата ти позволява.
Колкото до програмите личното ми мнение е че са пълен абсурд.
Направи си програма според собстените възможности.
Късмет

25.04.09
14:04

E, така или иначе, ще посвалиш размери - нали това е целта на диетата ти.
Написал си сериозни килограми, би трябвало да си наясно, какви и колко упражнения действат при теб.
На мен ми се струват страшно много. За всеки случай, набиранията няма да са ти в повече, но не и в този вариант. Ако правиш по 2-3 в серия, опитай се да ги докараш до 15-30 набирания за цялата тренировка. Иначе ми се струва нереално като бройка, ако ще и със скрипци да ги заместиш.
Все пак, трябва да уцелиш някакъв баланс м-ду обем, интензивност и времетраене на тренировката. В същото време, трябва и да можеш да се възстановиш за следваща тренировка.
20 серии на тренировка са много. За културист с много опит и добро възстановяване, сигурно е ок.

PR

25.04.09
14:10

казано от diablo91 на 25.04.09, 13:45:

на мен също ми се струва тежка затова пуснах темата.Не съм я пробвал и набиранията ще ги заместя със скрипец.В сегащната ми тренировка правя по 2 от рези упражнения.И по принцип по време на НВД мога ли да си разширя гърба или първо да се изчистя и после да мисля за това?

ако си на ‘’НВД’’ и чакаш някакво разширение на гърба (или кадето и да било по тялото) просто забрави...тази тренировка незнам каде си я гледал ама е нечовешка.....а за набиранките щом ти са толкова трудни извикаи някои да те придържа докато ги правиш за да можеш да увеличиш повторенията..

25.04.09
15:16

Тая тренировка я има в последния брой на МиФ и е на един наш професионален културист. Сещате се, че човека е с 10-15 години стаж и е на химия. Много е тъпо да се копират подобни програми, ако не сте на неговото ниво. Аз само да кажа, че не се наемам дори да я пробвам тази тренировка.

DI

25.04.09
15:40

добре.Явно наистина е тежка и няма да се занимавам с нея благодаря на всички за съветите.

25.04.09
16:08

Пич наистина ли правиш 50 набирания ??

25.04.09
17:24

няма смисъл от тази програма

25.04.09
21:53

Каква е разликата на какъв режим си единственото с което си играеш е броя на повтореняита и тежестите,като искаш да орефляваш съответно 15-20 повт с по-малка тежест.

26.04.09
11:56

казано от Biad__ на 25.04.09, 21:53:

Каква е разликата на какъв режим си единственото с което си играеш е броя на повтореняита и тежестите,като искаш да орефляваш съответно 15-20 повт с по-малка тежест.

Това е 1 от много митове,прави се по-малко повторения дори (ако мое със същата тежест ) за да се пазят мускулите.

26.04.09
19:54

Като си на НВД е нормално да ти падне силата(за всеки това е различно) и ако правиш със същата тежест колко повторения трябва да се правят 3-4-5 ?

26.04.09
20:06

Горе-долу. Аз толкова си правя :) И не е нормално да ти падне силата, това значи, че губиш мускулна маса.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1