помощ за програма

26.04.09
09:28

на 15г съм 45-46кг и съм висок 158-160 тренирам от около 2 месеца и всеки ден си тренирам за определено нещо обаче си нямам програма която да следвам ако някои може да ми помогне със програма за маса и релеф ще съм му мн благодарен може да ми кажете и какво да ям....
благодаря предварително

26.04.09
11:07

Наистина ли тренираш всеки ден това е много раздели тренировките в 3 дни и продължавай по същия наичн като комбинираш малка с голяма мускулна група.

26.04.09
11:22

закво релеф,тренирай за маса ти си 45кг...

26.04.09
11:26

ем тренирам понеделник вторник четвъртък и петък а мойеш ли да ми дадеш примерна програма за маса

PR

26.04.09
12:10

казано от batkoniki на 26.04.09, 11:26:

ем тренирам понеделник вторник четвъртък и петък а мойеш ли да ми дадеш примерна програма за маса

Програма за маса:
тренировка..
3 тренировки на седмица...по 30мин. всяка..!!!! 

хранителен режим..
стреми се да ядеш повече пъти на ден 4-5 ако можеш и 6 ....като гледаш да поемаш повече протеин:яица,мляко,месо,риба,ядки..

п.п. Успех..

26.04.09
14:26

ако тренирам по 4 пъти седмично и тренировката ми ако е по дълга няма ли да има по голям ефект и ако можеш да ми дадеш примерни упрайнения за всеки ден щото не разбирам много

26.04.09
16:04

еми нали ,за да разбереш трябва да прочетеш ,в сайта има достатъчно програми и хранителни режими

PR

26.04.09
16:29

казано от batkoniki на 26.04.09, 14:26:

ако тренирам по 4 пъти седмично и тренировката ми ако е по дълга няма ли да има по голям ефект и ако можеш да ми дадеш примерни упрайнения за всеки ден щото не разбирам много

не сe залъгвай, че ако тренираш повече пъти в седмицата или тренировката ти е по дълга като времетраене ще направиш повече мускули.... мускули се правят с много ядене не с тренитовка...!!! А за упражненията разгледаи добре форума има много информация за тебе...

MI

26.04.09
17:37

хапрай много ,ама не боклуци , спокойно ще се налееш , трябва малко търпение едва на 15 си , та ти сега растеж така че не се притеснявай , гледай да не се преуморяваш , хапрай яйца, извара, кашкал, пилешко, картофи , боб, ядки -бадеми, орехи стафиди,прясно мляко
след тренировка мушкай по 1 банан с кисело мляко,

ЦЕ

26.04.09
19:02

Абе на 45 кила воубще не му мисли к’во ядеш, важното е да е МНОГО! Яш колкото можеш повече и в никакъв случай не тренирай 4 пъти седмично приположение, че незнаеш даже какви упражнения да правиш. Моя съвет е да наблягаш на базови упражнения като лег, тяга, клек, раменна преса и МНОГО ядене, много въглехидрати, и много протеин.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1