26.04.09
16:21
Здравейте , аз съм на 16 г висок съм 1.70 см и тежа 55 кг имам супер бърз метаболизам .Искам да кача 1-2 кг за 2-3 месеца но немога а и сега както наближава лятото няма как да кача кг .Ако може някой да ми помогне с някакъв съвет ще съм много благодарен :) . Сега ще започна пак да тренирам ( за удоволствие, хоби ) не приемам хранителни добавки и ако моге някой да сподели какво е подходящо за хапване по време на училище ( мога да си копувам банани , ябълке и сякви плодове ).
Мерси предварително .
26.04.09
16:44
казано от liberto0 на 26.04.09, 16:21:
Здравейте , аз съм на 16 г висок съм 1.70 см и тежа 55 кг имам супер бърз метаболизам .Искам да кача 1-2 кг за 2-3 месеца но немога а и сега както наближава лятото няма как да кача кг .Ако може някой да ми помогне с някакъв съвет ще съм много благодарен :) . Сега ще започна пак да тренирам ( за удоволствие, хоби ) не приемам хранителни добавки и ако моге някой да сподели какво е подходящо за хапване по време на училище ( мога да си копувам банани , ябълке и сякви плодове ).
Мерси предварително .
без хранителни добавки а само с ‘’банани,ябълки и плодове’’ не се качват килограми приятел ....нито мускули... :)
приготви си храна от вас (сандвич с месо,яйца,манджа),също може и ядки да си носиш
Тренираи здраво без да прекъсва6.За храна наблягаи на ориз картофи яица месо !Храни се 4есто но не прияждаи.Гледаи в храната ти да има много белтъци..и въглехидрати.
Ами това с плодовете имах предвит , че мога примерно да ям банани + някакъв млечен продукт ( по принцин си зимам банан + данон айрян ) от утре смятам да си зимам 1 кофичка к. мляко + 2 банана за през даскало мисля че така ще е по отдачно.
26.04.09
18:29
казано от liberto0 на 26.04.09, 18:15:
Ами това с плодовете имах предвит , че мога примерно да ям банани + някакъв млечен продукт ( по принцин си зимам банан + данон айрян ) от утре смятам да си зимам 1 кофичка к. мляко + 2 банана за през даскало мисля че така ще е по отдачно.
ДА 2 банана + кисело мляко така става
казано от Profesora… на 26.04.09, 18:29:
Абе това не става за ядене!Вземи си 200гр месо и 200-300гр ориз !
Мнението беше редактирано от Владимир на 26.04.09 18:33.
казано от Владимир92 на 26.04.09, 18:32:
казано от Profesora… на 26.04.09, 18:29:
Абе това не става за ядене!Вземи си 200гр месо и 200-300гр ориз !
В даскало нестава ориз и месо няма как да ги набавя ... а колкото до месо мога да си купя някво пушена и разни такива ама от вкъщи немага да си нося .
26.04.09
19:27
нз зашто се срамувате да носите храна на у4илищте какво вае срам др трябва да се срамуват които ядат джобое хамбургери пиции др това не храна а боклуци аз от 3 год си нося храна дории др по4наха да носят не срамувайте да носите храна
на тия години с тоя метаболизъм си мисля 4е квото и да яде6 няма да има6 проблем, затова яж по пове4ко квото ти е вкусно и не се бои, но без да прекалява6. Но все пак се концентрираи на белтъците
Мнението беше редактирано от TEDKO на 26.04.09 19:37.
аз лично винаги си нося храна в даскало , ако имаш чак такива проблеми , има много добри сандвичи които можеш да си носиш от вкъщи - със извара пилешко филе и палнозарнест хляб , мисля че ги имаше качени някаде вав сайта потарси ще намериш полезни рецепти . като ги комбинираш сас банан и още нещо се получава екстра
С кокво мага да комбинирам млякото +2 банана , защото след 1:30 пак съм гладен :( ?
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/37321/ чети ..... има доста да научиш от тук.
28.04.09
20:37
казано от liberto0 на 28.04.09, 18:17:
Еми прочетох темата ама не открих тово , което търся .
Какво търсиш ти..????