26.04.09
13:49
Здравейте,
Можете ли да споделите мнение/ впечатления за този продукт - Viper Ultra-High Energy Fat Burner на DYMATIZE?
В Жълто ми го препоръчаха много ентусиазирано - отидoх с идеята за Fyre, но нямаше в наличност и ми предложиха това като дори по-добра алтернатива...
Взех няколко мострени хапченца, днес изпих едно и от доста разплуто-мързелива настройка се изстрелях на колелото за 30 мин интервално кардио (обикновено меракът ми секва на 10-15тата мин). Около 4 часа след приема все още ме ‘хапеха калинки’ и бях почти като изтребител...
И все пак, Огънче или Усойница да си взема?
Благодаря предварително :-)
Toзи продукт изглежда интересно :) Това което ми направи впечатление е, че няма кофейн, но пък има гуарана :) Щом ти действа на енергиините нива, значи работи, но дали гори мазнинки...
Мнението беше редактирано от Lenks на 26.04.09 13:54.
казано от Lenks на 26.04.09, 13:52:
...но дали гори мазнинки...
Ей т’ва е и моят въпрос :)
26.04.09
14:09
казано от Limka на 26.04.09, 13:49:
Взех няколко мострени хапченца, днес изпих едно и от доста разплуто-мързелива настройка се изстрелях на колелото за 30 мин интервално кардио (обикновено меракът ми секва на 10-15тата мин). Около 4 часа след приема все още ме ‘хапеха калинки’ и бях почти като изтребител...
ами щом едно хапче има такъв ефект наи вероятно деиства...
Всъщност, ако искаш най-бързо отговор, ще ти препоръчам да погледнеш в американските сайтове за ревюта и коментари на хора използвали го, защото тук ,най-вероятно, броят ,на хората които ще са го ползвали, ще е значително много по-малък...
26.04.09
16:01
казано от Lenks на 26.04.09, 15:24:
Всъщност, ако искаш най-бързо отговор, ще ти препоръчам да погледнеш в американските сайтове за ревюта и коментари на хора използвали го, защото тук ,най-вероятно, броят ,на хората които ще са го ползвали, ще е значително много по-малък...
Да поддържам това мнение и Лимка прати поздрави на Николай Калчев хихи :) .
казано от Иван Шишманов на 26.04.09, 16:01:
казано от Lenks на 26.04.09, 15:24:
Да поддържам това мнение и Лимка прати поздрави на Николай Калчев хихи :) .
И аз поддържам това мнение...Но не успях да намеря нищо смислено...никакви reviews, коментари, форуми... затова и пуснах тема тук... Ако някой евентуално е пробвал или на база на съставките, ако може да коментира...
Или е много нов продукт, или е много неизвестен или ... за нищо не става...ако беше последното, предполагам щяха да са го пооплюли тук-таме... А то и т’ва няма. Единственият ориентир, който намерих беше, че в някакъв канадски сайт му бяха сложили “thumbs up’ статус... един вид, го препоръчват...
Затова съм и толкова зачудена... Ще видим как ще се чувствам с другите 3 хапчета... Но повече наклоняват везните към Fyre засега... поне за него коментари бол ;)
Мнението беше редактирано от Limka на 26.04.09 16:11.
26.04.09
16:15
Пил съм огънчето и винаги на всеки бих го препоръчал, но когато става въпрос за два конкретни продукта няма как да ги сравня при положение, че не съм опитвал единия. Иначе съм сигурен, че репутацията на Файъра не е случайна.
Вайпъра има много солиден състав от все качествени съставки, но дали е дозиран достатъчно добре не мога да кажа. Като гледам се пият по 2 хапчета на ден, което би трябвало да означава, че е доста силен. На мен лично най-голямо впечатление ми прави Propionyl-Carnitine Ethyl Ester. Като цяло продуктът комбинира всичко в едно - стимуланти, липотропици, тироидни стимулатори, антиоксиданти и т.н.
Ако цената не те притеснява пробвай Вайпъра, а после може и ревю да му направиш, защото като гледам ми изглежда надежден.
П.П. Пробал съм Fyre, много съм доволен от него, но не е зле да се пробват и нови неща.
26.04.09
16:39
Limka на мен ми изглежда доста стабилен бърнър,щом го усещаш само от 1 хапче,сама можеш да си направиш извода.А колко пари струва в бг?
10x Hvanatema
Цената (в Жълто) е 115 лв, за 90 капсули; при прием макс 2 на ден, всъщност излиза по-’икономичен’ от Fyre
Всъщност цената не е проблемът в случая, така или иначе съм решила да заделя стотарка за бърнър.
Чуденката е, щото много, ама наистина много се опитваха да ми го продадат и твърдяха, че е сравним с, ако не по-добър от, Fyre… :) С предимство, че действа доста силно и ефективно дори на хора, които са привикнали да пият стимуланти(кафе и кофеинови напитки)
Тъй де, ще видя как ще са балансите след още 3 хапченца ;)
Благодаря, момчета!
Мнението беше редактирано от Limka на 26.04.09 17:10.
Аз бих пробвал Viper-a, ама пък егати цената.За икономичност не може да се говори, като почне по средата да се пият по 3 капсули :)
Limka не забравяй, че ти си момиче и тези 2 капсули може да не ти понесат! Същото важи и за Fyre, 4 капсули на ден може да ти дойдат изнангорно, аз лично съм момче, а от него пия по 3 на ден и ми стига за 40 дни...
Мнението беше редактирано от Lenks на 26.04.09 18:18.
Малко трудно ще е по-добър от FYRE, но всеки си има мнение :) Не е важно само какво пише на етикета на продукта, а и как действа и дали се усеща. Определено мога да кажа че FYRE е продукт, който действа още от първата доза и буквално недоволни до момента не сме имали. Но продукти на пазара много - всеки сам избира какво да приема.
27.04.09
04:14
казано от Калоян Георгиев на 26.04.09, 19:39:
Малко трудно ще е по-добър от FYRE, но всеки си има мнение :) Не е важно само какво пише на етикета на продукта, а и как действа и дали се усеща. Определено мога да кажа че FYRE е продукт, който действа още от първата доза и буквално недоволни до момента не сме имали. Но продукти на пазара много - всеки сам избира какво да приема.
Всяка следваща година поднася и предлага на потребителите нови продукти. За 2008 със сигурност Fyre на Syntrax беше един от водещите продукти за редукция на телесно излишните килограми. Това, което ще предложи 2009 е повече от обещаващо и с нетърпение чакаме всички новите попълнения... а те са много-обещаващи и вече с ревюта по US форумите!!
Примери ЗА 2009:
NUTREX - Lipo 6 BLACK
ANABOLIC XTREME - SX (Slim Xtreme)
CYTOGENIX - Xenadrine Xtreme FX
ANABOLIC XTREME - Stimulant X
DYMATIZE - Viper
Примери ЗА 2008:
SYNTRAX - Fyre
BSN - ATHRO PHEX
NUTREX - Lipo 6x
ANABOLIC XTREME - Lean FX
UNIVERSAL - Animal Cuts
(за България става въпрос)
Със сигурност съм пропуснал някой продукт за 2008, така че може да допълвате
27.04.09
04:30
Сила БГ това е статитика за нови продукти а не за най използвани ...поне така се разбира от поста ти. И много хора решават да пробват нещо ново нещо различно, и затова статистиката всяка година се размества дори най доброто да си е най добро всяка година. Аз самия съм така тази година съм на Мито но не защото съм недоволен от Файър просто четох на митото гръмките реклами и реших да го пробвам, но това категорично не го прави по добър от файър.
27.04.09
04:37
казано от Иван Шишманов на 27.04.09, 04:30:
Сила БГ това е статитика за нови продукти а не за най използвани ...поне така се разбира от поста ти. И много хора решават да пробват нещо ново нещо различно, и затова статистиката всяка година се размества дори най доброто да си е най добро всяка година. Аз самия съм така тази година съм на Мито но не защото съм недоволен от Файър просто четох на митото гръмките реклами и реших да го пробвам, но това категорично не го прави по добър от файър.
Mitotropina на Gaspari го пропуснах, още един многообещаващ продукт...
Никой не спори, че FYRE e новият бърнер за 2009 година. Това е вече доста добре доказал се продукт. А и специално в този форум мисля че има поне едно 30 човека които са го ползвали и са останали доволни - веднага могат да се намерят и ревюта. Предполагам че горните продукти също не са лоши и ще се наложат. Все пак трябва да се прави разлика между обещаващ продукт и такъв който доказано действа и то как...
Днес сутринта взех второ хапче от този Viper - избягах си 8-10те км с 5 мин по-бързо (38 мин вместо обичайните 42-45 мин). А най-странното е, че през цялото време имах чувството, че бяхам супер бавно.
Определно ми действа добре на енергийните нива. Това значи ли, че топи мазнини?
П.П. Все пак мисля, че този път ще заложа на Fyre. Много зле се представям с ‘пролетното почистване’ и ми се ще да е нещо доказано работещо. По принцип съм много за експеримента и нови продукти. Но май не този път.
27.04.09
08:12
Добре де Limka - ти сама виждаш ,че Viper работи,ето днес и 5те мин по-бързо бягане,обаче пак не го щеш.... Странно защо решаваш така и не даваш шанс на продукта,а ако се окаже,че е по-добър от Fyre накрая?
казано от Aleksandar Marinov на 27.04.09, 08:12:
Добре де Limka - ти сама виждаш ,че Viper работи,ето днес и 5те мин по-бързо бягане,обаче пак не го щеш.... Странно защо решаваш така и не даваш шанс на продукта,а ако се окаже,че е по-добър от Fyre накрая?
Честно казано, за мен и Fyre e нов продукт - не съм го пила. Както и каквито и да е термогенетици не съм пила... И защото търся ‘магийка’, а много хора са намирали ‘магийката’ във Файър... Вероятно за това.
Не ми е окончателно решението. Все още съм 50/ 50. Може в крайна сметка и да направя ревю на Вайпър ;)
27.04.09
09:25
казано от Калоян Георгиев на 27.04.09, 07:23:
Никой не спори, че FYRE e новият бърнер за 2009 година. Това е вече доста добре доказал се продукт. А и специално в този форум мисля че има поне едно 30 човека които са го ползвали и са останали доволни - веднага могат да се намерят и ревюта. Предполагам че горните продукти също не са лоши и ще се наложат. Все пак трябва да се прави разлика между обещаващ продукт и такъв който доказано действа и то как...
Времето ще покаже... индустрията се развива с всяка минута... според инфото и ревютата в US ще има много приятни изненади, които вече се налагат с адска скорост в USA и работят с резултати сравними с тези на ECA стаковете, но без страничните им ефекти...
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 27.04.09 09:26.
Лим, аз тъкмо си свършвам Файъра, и тъй като не съм очарована, мисля да направя още 1 месец с бърнър. И ще взема Вайпър след около седмица. Така че, ако не ти се рискува с нов / непознат продукт, остави Вайпъра на мен :P Аз ще ти кажа дали си струва после.
Всъщност аз съм забелязал, че има доста бърнарни като Recreate USP Labs и BetaStax BioQuest на който съм чел все положителни ревюта а ги няма в БГ мисля... Яд ме е малко, че късно се сетих да търся, ама какво да се прави... Може да погледнете тази страничка, малка е, но дава някакво малко инфо :)
http://www.thesupplementrating.com/
edit:
Ето още 1
www.fitflex.com
Мнението беше редактирано от Lenks на 27.04.09 10:55.
27.04.09
15:17
И аз мисля като другите, че трябва да пробваш Viper-а, добър ми се струва, а и щом си го усетила силно ... А ето ти и малко инфо с ревю http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=114393961&highlight=vyper http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=114540801&highlight=vyper http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=113800111&highlight=DYMATIZE+viper
П.П.Да, има доста burner-и, които не се внасят в България и не се знае много за тях(като DCP, LX, Adrenalean, Meltdown, AMP), но и забелязвам, че повечето хора не стакват burner-и. Е, има на каде да се развива пазара в тази насока :)
Мнението беше редактирано от difference на 27.04.09 15:17.
Хората тук не стакват поради 1 проста причина -> $ :)
Мнението беше редактирано от Lenks на 27.04.09 16:28.
Хора, само да кажа: любопитството и новаторксия ми дух надделяха и вече си имам цяло шишенце от Viper.
Ще ви пиша от време на време какво усещам и какви са ми вЧеПетленията от него ;)
29.04.09
19:38
казано от Limka на 29.04.09, 19:35:
Хора, само да кажа: любопитството и новаторксия ми дух надделяха и вече си имам цяло шишенце от Viper.
Ще ви пиша от време на време какво усещам и какви са ми вЧеПетленията от него ;)
Хубаво е да имаш снимки преди/сега, както и измервания преди сега :)
казано от Иван Шишманов на 29.04.09, 19:38:
Прав си, много си прав...не ми се щеше да изпадам в див ужас пред кантара и метъра...Ама...на война, като на война. Ще се меря утре сутринта, от мен да мине ;)
Мнението беше редактирано от Limka на 29.04.09 19:47.
29.04.09
20:03
Не е нужно да изпадаш в див ужас и да се чувстваш като на бойно поле по средата на полесражение :). Просто се измери при започване и се измери накрая. Тренирай се храни се както трябва и резултата неможе да закъснее.
29.04.09
21:30
казано от Сила БГ на 27.04.09, 04:14:
Примери ЗА 2009:
NUTREX - Lipo 6 BLACK
С ей т’ва мисля аз да изчистя тази година =)
казано от Limka на 29.04.09, 19:47:
казано от Иван Шишманов на 29.04.09, 19:38:
Прав си, много си прав...не ми се щеше да изпадам в див ужас пред кантара и метъра...Ама...на война, като на война. Ще се меря утре сутринта, от мен да мине ;)
Ееее Limka трябва да се мериш поне 1 път седмично да видиш на къде се вървят нещатата и при нужда да правиш корекции...
Мнението беше редактирано от Lenks на 30.04.09 02:53.
казано от emzo на 29.04.09, 20:17:
@Limka - чиста храна и повечко кардио следващите 30-40 дни.
Това е и мойта идея ;)
казано от Lenks на 30.04.09, 02:53:
Ееее Limka трябва да се мериш поне 1 път седмично да видиш на къде се вървят нещатата и при нужда да правиш корекции...
Опитвах се да се отуча от това, щото малко зле ми вляе на психо настройките (ако има резултати се надъхвам, но ако няма - има голям шанс да омажа храната за няколко дни)... Но при положение, че ще правя някакъв цикъл за около месец и половина-два, вероятно наистина е добра идея, за да мога да коригирам храна/ тренировки, ако се налага...
П.П. Емзо, какво стана с твоя лог за Термафория; няма ли да подновяваш?
Мнението беше редактирано от Limka на 30.04.09 03:27.
30.04.09
19:24
Не искам да правя излишни теми та да вмъкна един донякъде въпрос в тази насока. И аз мисля да си взема Вайпърче и да правя 5 пъти седмично кардио, но равносилно ли ще е на загуба на сила? Не че е страшно важно, но ми е малко демотивиращо да сваля кило и да сваля 10 на лежанката :)
казано от Voltmachine на 30.04.09, 19:24:
Не искам да правя излишни теми та да вмъкна един донякъде въпрос в тази насока. И аз мисля да си взема Вайпърче и да правя 5 пъти седмично кардио, но равносилно ли ще е на загуба на сила? Не че е страшно важно, но ми е малко демотивиращо да сваля кило и да сваля 10 на лежанката :)
Ами не е нормално да ти пада силата, ако ти пада силата значи губиш и ММ.
01.05.09
05:31
Нормално е да ти пада силата, когато орежеш въхлехидратите.
казано от Finish First на 01.05.09, 05:31:
Нормално е да ти пада силата, когато орежеш въхлехидратите.
Аз съм орязал изцяло въглехидратите и имам повече сила от всякога !
01.05.09
07:34
въглехидратите трябва да се орежат за сметка на мазнините за да няма спад в силата