25.04.09
10:56
Мислите ли че е късно да започна ? Трябва да свалям и стягам доста , но съм готова да променя начина си на живот.
казано от mjeleve на 25.04.09, 10:56:
Мислите ли че е късно да започна ? Трябва да свалям и стягам доста , но съм готова да променя начина си на живот.
Разбира се, че не е късно. При нас тренира една жена, която е на 50 поне, и тренира с тежести при това.
ЕДИТ:
П.П. Така, както си задала въпроса, няма да получиш много, още по-малко конкретни отговори. Всеки ще ти каже, че не е късно и се иска мотивация и постоянство. Разгледай сайта по-обстойно - хранителни режими, тренировъчни схеми и харесай нещо за себе си. След това си избери фитнес зала - близо да вас или до работата. Най-добре, ако улучиш такава с компетентни инструктори.
За останалото - справки с форума и дневниците.
П.П.2. Няма вълшебен и бърз начин за постигане на хубава фигура, трябват много усилия.
Мнението беше редактирано от Инис на 25.04.09 11:48.
25.04.09
11:39
ами всичко е в мотивацията и постоянството ако го имаш това...може да постигнеш много
Изчела съм всички статии в сайта и почти всички дневници на момичетата. Фен съм на Мария Никифорова . Живея в малък град , в който няма фитнес зала , затова си оборудвах малък домашен фитнес . Спазвам НВД , но ми се струва , че не тренирам както трябва. Повярвайте ми , възрастта има голямо значение за интензивността и тежестта на тренировката. Ако успея да постигна някакви резултати ще си създам дневник.
казано от mjeleve на 25.04.09, 12:18:
Изчела съм всички статии в сайта и почти всички дневници на момичетата. Фен съм на Мария Никифорова . Живея в малък град , в който няма фитнес зала , затова си оборудвах малък домашен фитнес . Спазвам НВД , но ми се струва , че не тренирам както трябва. Повярвайте ми , възрастта има голямо значение за интензивността и тежестта на тренировката. Ако успея да постигна някакви резултати ще си създам дневник.
Всеки си преценява, но дневникът по моему е за да ти помогне да направиш нужните кореции в храната и тренировките, и така да постигнеш резултатите, към които се стремиш. По-ефективно е, ако използваш съветите на другите, насочени лично към теб, и те ти посочват грешките...
В контекста на отслабване се търси и кардио ефект, за който не ти трябва зала...само бързо ходене...ако наистина подхождаш сериозно, с пускането на дневник ще се мотивираш допълнително, а и Мария ще се включва със съвети....
Мнението беше редактирано от Инис на 25.04.09 12:32.
25.04.09
12:56
Ако успея да постигна някакви резултати ще си създам дневник.
Мъж съм (при това лош), но ще си позволя да коментирам точно това изречение. Нали си фенка на Мимето ( Мария Никифорова) и аз и един пич Адиктед също сме и големи фенове. Виж нейния днвеник тя го е започнала още в началото на прекрасната си спортна кариера. Направи го и ти по нейн пример. Бъди сигурна, че дневника ще ти помага да дърпаш напред, със съвети със мнения с коментари, чрез него ще попаднеш сред хора които те разбират защото правят това което и ти и то всеки ден всяка седмица някои от години насам. Не е нужно да постигнеш някакъв резултат да сгрешиш няколко пъти да се чудиш самичка, да четеш тонове статии които да те объркват, за да си откриеш дневник!!! Хайде аз лично с нетърпение очаквам да се появи още един женски дневник.
Фен съм на Мария Никифорова . Живея в малък град , в който няма фитнес зала , затова си оборудвах малък домашен фитнес . Спазвам НВД , но ми се струва , че не тренирам както трябва.
Хе-хе... Ванката ми прати линк към темата и честно :red: поласкана съм..... беше ми изключително приятно да прочета темата, стана ми много хубаво и мисля че знам как се чувстваш... винаги можеш да ми пишеш, много е важно, човек да има подкрепа, човек който да го разбира, да му дава съвети и да го вкарва в пътя. А аз съм фен на Венци!! Казвала съм го хиляди пъти и пак ще го кажа, това момиче... ме изкара от старата отпусната дебела портокалена кожа и сега съм това, което съм.. готина и сладка!! Е, все още се боря и се спъвам, ама Венци е до мен!!
Та сериозно, защо не си ми писала досега, защо все още нямаш дневник?! Действай, момиче!! Ти си на 40, важното е, че си решила!! Аз пък на 30 се освестих..... така че ако има нещо - можеш да разчиташ на мене!! Вратата е отворена!! А и на всички тук!!
Мнението беше редактирано от maria на 27.04.09 11:23.
Мария , благодаря ти за насърчителните думи . Предстои ми пътуване и като се върна , на 18 май , почвам дневника .
28.04.09
05:59
mjeleve внимавай с какво се храниш през този период :)
Ще бъда в Щатите и въобще не знам какво подходящо за НВД ще ям там. Аз хот дог , бургери и разни др fast foods не консумирам.
Не знам соевите им продукти .... , но вече съм просветена и ще внимавам. Дано само не пипнем тоя “свински грип”. Весели майски празници на всички !
28.04.09
11:55
Яйца извара разни пилешки продукти ...представа си нямам какво може да се намери по магазините и как е по заведенията в САЩ. Можеш да си накупиш протеинови вафли с които да замазваш положението.