Здравейте! Моля за съвет

25.04.09
17:14

На 23 години съм и почти през целия ми живот съм бил пълен. Преди няколко години успях да отслабна доста - бях 130 кг и станах към 105, но след това надебелях отново. И сега съм ти пак към 130 проблема е че започнах да се чувствам зле ... и то доста зле и това много ми пречи във всичко. Най-после се навих и си взех карта за фитнес, започнах да спазвам диета също си купих и Ultra Ripped на Ultimate Nutrition и Super Cuts 3 - взимам ги заедно ( първото по 2 табл. сутрин и късен следобед, а другото по 2 табл. сутрин обед и вечер) . Поразгледах форума и се спрях на тази програма бихте ли ми казали дали е подходяща за мен

http://www.bb-team.org/workout/2793/

Преди като тренирах бях на друга от която също имаше доста голяма полза
1 ден - гърди
2 гръб
3 бицепс, трицепс
4 рамене
5 крака
+ 45мин. пътека след всяка тренировка
Правех повече повторения на крака, освен коремни преси включих и упражнения за страничните (косите) коремни мускули и за кръста (рибиците отзад до гръбнака) на много голяма бройка.
Имаше наистина добър ефект, но въпроса ми е да се върна ли към нея или да пробвам тази, която я взех от сайта. Добавките добри ли са? С правилната диета ще има ли полза оттях?
Благодаря ви.

25.04.09
17:27

добавките са хубави ,използвай стария си сплит

PR

25.04.09
17:36

добавкоите наистина са добри...но не разчитаи основно на тях.Аз те саветвам да разгледаш добре хранителния си режим защото тои е много важен...добавките са просто допълнение към всичко останало...!!!!

25.04.09
17:41

Според мен тренировката си е доста тежка 5 поредни дни, ако успееш да издържиш на нея опрделено ще сваляш и ще изразходваш достатъчно енергия.
Успех.

27.04.09
04:58

Може ли да сложа някаква почивка между дните? Например да не е само 2 дена подред а след 2рия ден примерно и след 5ия

28.04.09
21:22

Гърди
Гръб
Почивка
Ръце
Рамо+Крака
Почивка
Почивка

аз така тренирам и ми харесва...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1