Скотово разгъване

01.05.09
10:51

Здравейте. Въпросът ми е при Скотовото разгъване с щанга, нормално ли е да усещам силно напрежение, дори болка в предмишницата и то в костта?

01.05.09
10:57

Вероятно ако го правиш с кривия лост.
Ако опиташ с правия лост пък ще го усетиш в китките и лактите.

При всички положения трябва да потренираш няколко пъти и ще свикнеш - няма да усещаш болка.

01.05.09
11:00

Да, с кривия лост го правя. Сигурно е това, което спомена - въпрос на практика:)

BU

01.05.09
12:13

Какво ти скотово “разгъване”,бе ?!?!

01.05.09
13:03

Ха, едва сега забелязвам “разгъване”. Да не искаш да кажеш сгъване? Защото аз ти дадох мнение за скотово сгъване, а за скотово разгъване не бях чувал.

01.05.09
14:31

казано от Thrashmetal на 01.05.09, 13:03:

Ха, едва сега забелязвам “разгъване”. Да не искаш да кажеш сгъване? Защото аз ти дадох мнение за скотово сгъване, а за скотово разгъване не бях чувал.

Сигурно е объркал упражнението, иначе ако става дума за сгъването не мисля, че трябва да те боли костта, поне при мен не се усеща там; предмишницата се натоварва от него.

01.05.09
14:35

Не е нормално да те боли,това избщо не е от вида щанга и мен ме боляха по едно време но се оправиха сами.

01.05.09
16:47

преди да правиш бицепс, разгрей хубаво китките

01.05.09
19:07

Нормално е при начинаещи. При тях предмишницата още не е достатъчно заздравяла и при малко по-голяма тежест от необходимото започва да боли. И при мен е било така. То затова и в сайта в раздела за упражнения пише за скотовото, че не е упражнение за начинаещи. Четете внимателно съветите в сайта и тогава си градете сплитовете.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1