Подходящо ли е според вас?

01.05.09
17:32

Здравейте :) Вече от месец се движа по тази програма - http://www.bb-team.org/workout/1289/ + 3 пъти седмично кардио, защото имам малко за сваляне и съм адски доволен, имам и опит от преди, но искам да попитам- Понеже искам по бързо да оформя гърдите (Горните са ми повече от добре, но долните като ми е студено например си застава, но иначе ми седат отпуснати и е грозно :( ) да изпълнявам упражненията от 1ви ден за гърди още 1 път в седмица освен в този, в който трябва? В програмата дните са Понеделник, сряда и петък, но аз го правя- понеделник,вторник и четвъртък и понеже в нас имам лежанка и гладиатор, примерно да ги повтарям в петък вкъщи, или така ще се наруши нещо, което не трябва да се нарушава :D ? И другият ми въпрос е, добре ли е да добавя + тези упражнения за гърди и пек-дек, мисля че няма да ми дойде вповече натоварването?

Мерси предварително ;)

ЦЕ

01.05.09
19:01

Той флайса е вместо пек-дек. Според мен е по - добрия вариант даже. А за гърдите това е предполагам защото са ти леко омазнени. Продължавай с тренировките и кардиото и ще се оправят. Няма нужда да правиш 2 пъти седмично, но ако питаш мен вместо да правиш и със щанга и със дъмбели от полулег махни едно от упражненията и вкарай кофички, те ще ти помогнат значително за долната част.

01.05.09
21:33

ем аз така защото съм 92 кила и кофичките са ми бая трудни почти невъзможни :/

ЦЕ

01.05.09
22:18

Ами тогава обратна лежанка прави или ако няма във фитнеса в който ходиш, направо на римското столче прави преса с дъмбели.

02.05.09
18:33

хмм има :) ще я включа задължително мерси :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1