30.01.05
18:50
значи инструктурката ми каза : 1 ден - гърди,трицепс,корем,крака,рамо 2 ден - бицепс ,гръб,корем и така си ги редувам се пак съм начинаещ 2 седмици :) ко ши кажите?????
30.01.05
18:53
всеки ден ли тренираш?нещо не те разбирам :?
30.01.05
19:05
не ! тази програма си я редувам - 3 дена ходя на фитнес/а 1 път си тренирам в нас общо/
30.01.05
19:17
Ако си само на няколко тренировки т.е. абсолютно начинаещ, можеш да избереш и кръгова тренировка с базови упражнения,която правиш 1-1,5 месец в Пн-к,Ср. и Пт-к или пък това което ти е казала инструкторката,но само с едно упражнение за мускулна група.не се хвърляй на големи тежести и работи за техника и правилно изпълнение на упражненията.
30.01.05
19:47
аз много искам да наблягам за бицепсите ама сякаш 3 пъти в седмицата мн малко искам големи ръце някъв савет?????
30.01.05
19:52
прати ми на ЛС как точно тренираш,по дни ,упражнения,повторения и серий,на колко години си,кг и от колко време тренираш,какво искаш да постигнеш и т.н. ,да не превръщаме форума в чат :wink:
30.01.05
20:21
ами тренирам 3 дни в фитнеса и 1 ден в нас казах ти как /бицепс-бицепсово сгъване ,конзентрирано сгъване,трицепс с гира зад врата и дет дигам,нещото като кофички ама нали на стол дето краката са на земята и са гидаш ,гърди ми казаха само средна да тренирам вдигане на щанга от лег ,гръб -скрипец ,чукове и още едно, и краката прая упражнения ами почти сички сериии сами 3 по 10-12 искам до 3 месеца да постигна + протеин Про голд 90 ръката ми да стане от 27 ся на 33 , гр1дната да ми стане /като съм разперен/ 105 от 90 /прая флаис и пуловер за разтягане на дръдния кош и раменете/ предмишницата от 26 до 29 тва е ко ши кажиш???? :roll:
30.01.05
20:53
eAGLeT :D
искам до 3 месеца да постигна + протеин Про голд 90 ръката ми да стане от 27 ся на 33 , гр1дната да ми стане /като съм разперен/ 105 от 90 /прая флаис и пуловер за разтягане на дръдния кош и раменете/ предмишницата от 26 до 29 тва е ко ши кажиш????
ши кажа :lol:
1.ВВ ДИЕТА,бях ти написал преди,че за 3 месеца качих 18 кг,но основно благодарение на храненето :wink:
2.Не отдавай такова голямо значение на добавките,забележи...ДОБАВКИ към храната,ако даваш приоритет на нещо нека това да е храната и диетата.
3.Тренировка-примерна, можеш да промениш някои неща според това какво чувстваш:Пн-к,Ср. и Пт-к:
1.крака-клекове 3х8-10
2.вдигане от лег 3х6-8
3.набирания или придърпване на скрипец,широк хват 3х8
4.вдигане с щанга зад врат3х6-8
5.бицепсово сгъване с щанга 3х6-8
6.разгъване за трицепс на скрипез3х6-8
почиваш 2-3 минути между серийте,изпълняваш упр. чисто,първата серия е с по-лека тежест за загряване и имаш две основни с по-голяма тежест.При добро хранене и възстановяване,т.е. не правиш допълнителни тренировки извън тези,мисля ,че ще има ефект.
30.01.05
21:29
е и тези упрайнения ги прая/но мисля да продължа и с старите ми упрайнения/значи да тренирам само 3 пъти или 4???
30.01.05
22:52
1-во големи ръце = на голям трицепс и по малко голям бицепс 2 мислиш че 3 пъти на седмицата трениране на бицепса е малко ! повечето го тренираме 1-ж 3 -то той се натовава и при гърба 4 бързо нищо не става и 5-то наистина наблегни на диетата . А и отначало и аз бях така надъхан и много тренирах на седмица ама много към 5 пъти се събираха имах голям успех качвах и кг и сичко докат не спрях изжеднъж ( не допускай същатата грешка . спрях да ръста защото просто биологичните ми ресурси се изчерпаха и тряше да направя почивка ( тя трябваше и заради травма да я направя ) . Внимавай с претренирането . А и гръдната я мери не като си разперен а изкарай максимално въздуха от дробовете :) И тогава
Успех !!!
Поздрави!!!
30.01.05
22:59
ся мн не разбрах колко да тренирам бицепса в 1 седмица? 1,2,3 дена колко???и последно 5 пъти си тренирал и си имал голям успех а аз колко да тренирам и колко дни да наблягам на пицепса?и по колко серии и повтореия да прая за по голям успех?
Ами за начинаещ какво искаш добре е после ще му мислиш за друга програма като свикнеш с тази (3-6) месеца само че е добре да се раздели на 3 дена тренировката понеделник,сряда и петък
31.01.05
19:35
eAGLeT :lol:
виж братле,по-нагоре ти написах какво горе-долу да тренираш и да се храниш,аз поне така съм почнал....Моят съвет е да си сложиш срок от ЕДНА ГОДИНА,а не от 3месеца за да не се разочароваш и да зарежеш всичко.
djgorgio,ти го каза ...потренирай така 2-3 месеца,ще има ефект и тогава смени тренировката...но целите ,които си посочил са постижими за минимум половин година сериозни тренировки..