05.05.09
19:36
Здравейте ,казвам се Иван Петров на 28 г. Тежах 140 кг. ,но след зверска диета отслабнах драстично. В момента тежа 90кг.,висок съм 190 см. Искам да направя релефно тяло без да покачвам теглото си .Консултирах се с фитнес инструктори ,който ми обясниха ,че е възможно да натрупам мускулна маса без да променя теглото си ,или да превърна мазнините в мускули . Бихте ли ми казали възможно ли е това и да ми посочите статии и литература по въпроса.
05.05.09
19:37
Не е нужно да пускаш едно и също мнение на 12 места. Опиши как си тренирал до сега как си се хранил какви добавки си взимал и мен лично ме интересува с излишната кожа в следствие на драстичното сваляне какво се случи
Ами кожата е отпусната и виси смешно.
Тренирам по следната програма. Гърди - вдигане щанга от лег 3 серии по 8 повторения ,вдигане на щанга от полулег 3 x8 ,флайс 3 x8, . Гръб -придърпване на вертикален скрипец 3x8,клякане с щанга 3x8, трицепс-повдигане на щанга от лег с тесен хват 3x8,трицепсово разгъване на горен скрипец 3 по 8, . Рамене раменни преси 3 по 8,разтваряне на ръце 3 по 8,повдигане на ръцете напред 3 по 8, Бицепс -Бицепсово сгъване с дъмбели 3 по 8.
Бицепсово сгъване с щанга 3 по 8 .Тренирам от два месеца .Не вземам добавки.Наблягам главно на яйца ,мляко сирене пилешко и телешко месо (без свинско) не съм забравил и въглехидратите ,пълнозърнест хляб и ориз плодове мед,но в ограничени количества.Не консумирам захарни изделия ,олио ,чипсове и виско калорични храни.Следя теглото си и то остава константно.
Мнението беше редактирано от magister на 07.05.09 18:34.