25.04.09
22:19
Искам да ви попитам каквоо мислите за -> http://power-beauty.com/index.php/suplements/intra-pro.html и дали ще може да го комбинирам със Creatine powder на ON .. и ако горепосочения продукт според вас не става .. да ми препоръчате с какво да комбинирам креатина :)
За тази сума можеш да си вземеш NECTAR, който е с 0гр въглехидрати и 0гр мазнини ! И е най-вкусния протеин който до сега съм пил !
Мнението беше редактирано от tonu на 26.04.09 07:42.
Ей тоя по добре... http://power-beauty.com/index.php/suplements/protein/whey-protein-extreme.html по евтин е сега с тази промоция...
Мнението беше редактирано от Наско на 26.04.09 17:56.
Благодаря ви за отговорите обаче имам още едно въпросче, с какво друго мога да комбинирам креатина? Нещо което ще ми стигне за повечко време и да е до 90 лева. Не е задължително да е протеин може да е някакъв микс от добавки или нещо от сорта, не съм много навътре в нещата за това питам :)
казано от abs0lut_ на 26.04.09, 09:07:
Благодаря ви за отговорите обаче имам още едно въпросче, с какво друго мога да комбинирам креатина? Нещо което ще ми стигне за повечко време и да е до 90 лева. Не е задължително да е протеин може да е някакъв микс от добавки или нещо от сорта, не съм много навътре в нещата за това питам :)
Таурин и Beta-Alanine, по този начин многократно ще подсилиш ефекта.
Мнението беше редактирано от tonu на 26.04.09 09:44.
Абе tonu това кило протеин няма да му стигне за повече от 20 дни ( ако не го пести разбира се ) . Най-добре си купи Nutra Whey Blend , много хубав протеин и най-важното - отговарящ на изискването ти , да ти стигне за по-дълго :)
П.П : Сега виждам , че си сменил линка , извинявай :)
Мнението беше редактирано от Гошко на 26.04.09 09:46.
казано от Гошко на 26.04.09, 09:45:
Абе tonu това кило протеин няма да му стигне за повече от 20 дни ( ако не го пести разбира се ) . Най-добре си купи Nutra Whey Blend , много хубав протеин и най-важното - отговарящ на изискването ти , да ти стигне за по-дълго :)
П.П : Сега виждам , че си сменил линка , извинявай :)
Ми според мен е важно общото количество протеин да се прави за деня. Аз примерно винаги си го смятам и добавям евентуално 1 доза. Не мисля че го пестя.
Това ок , но от къде да сме сигурни , че автора на темата ще е толкова стриктен ? За това му препоръчах по-голямо количество протеин , за да може да си набавя достатъчно от него и от храната :)
Мерси за отговорите :) Мисля да си всема Nutra Whey Blend който ми препоръча Гошко. Предполагам, че ще ми стигне за около месец и половина - два и като го комбимиран с креатина и добро папкане :) би трябвало да кача нещичко. Отворен съм за още мнения :)
А кой от двата протеина е по-добър: Nutra whey Blend или API Whey Extreme ?
Мнението беше редактирано от abs0lut_ на 28.04.09 14:35.
казано от Патрона на 28.04.09, 14:29:
Според мен на API е по - добър!
С тия 6 грама захари ли е по-добър?!
Според мен Нутрата е по-добра!
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 28.04.09 14:40.
28.04.09
15:12
казано от Стоянчо на 28.04.09, 14:38:
казано от Патрона на 28.04.09, 14:29:
Според мен на API е по - добър!
С тия 6 грама захари ли е по-добър?!
Според мен Нутрата е по-добра!
x2
Накрая реших да си взема протеина на API, тъй като ми излиза със 17 лева по-евтино. Взех си Таурин на NOW и Creatina Powder na ON. Имам останали 40 лева и се чудя дали да си вземам глутамин или да ги запазя за следващото “зобене” :). Дайте някаква идея как да ги пия ?
Ето как мисля да приемам добавките:
Сутрин към 7:30 закусвам със 100 грама овес с около 200-300 мл мляко и 3 белтъка и към 9:30 мисля да пия първата доза протеин. След това 30-40 минути преди тренировка ще правя шейк от протеина, креатина и таурина. Веднага след трен-а изпивам креатина с таурина и след 30 минутки протеина. В нетренировъчни дни 2 дози протеин сутрин и по някое време през деня и креатина с таурина 1 път пак през деня.
ПС: Кажете си забележките :) .. ако имате де :)))
Мнението беше редактирано от abs0lut_ на 08.05.09 14:48.
Поръчах си и Глутамин на Peak него мисля да ги пия сутрин, преди и след тренировка и преди лягане ..
ПС: Като гледам няма голям интерес към темата .. ;\ Кажете с едно просто да или не, дали ги пия правилно.
12.05.09
17:07
IntraPro при нас в момента е 46 лв. - разпродажба!
Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 12.05.09 17:07.