Проблем с теглото

SU

08.05.09
17:16

Здравеи на всички.. висок съм 1.71 и тежа 80 кг..сичкото сланини,особено по гардите.Ако може да ми кажете някаква програма за да си оформя гардите или поне да махна част от мастта натрупана по тях. Вмомента съм на проталова диета и има ефект.Мерси предварително!!

НН

08.05.09
18:26

Би ли ми казал каква е тази проталова диета ?

SU

08.05.09
18:36

На др Пиер Дукан на 4 етапа - смесване на протеини (месо) + зелен4усци редуват се и по 2 литра вода на ден

08.05.09
20:01

Горе-долу по колко грама белтък ти се пада на кг тегло?Докарай го до 2-2.5 тренирай редовно като започнеш с кръгови тренировки и след това минеш на сплит и ще се стегнеш за няколко месеца.

09.05.09
04:29

не смятам ,че е добра идея да тренираш и да правиш диетата на Пиер Д.

SU

09.05.09
07:29

Ами чесно казано незнам за белтъка но пърмо мисля да си мина диетата след това пак да тренирам..а може за сега леки тренировки 3 пъти в седмицата

Мнението беше редактирано от supraa на 09.05.09 07:30.

11.05.09
06:40

Щом си се хванал с Дюкан, гледай да не се откажеш и да минеш на “нормалния” си начин на хранене, защото резултатът ще е пагубен!

SU

11.05.09
13:53

През лятото пак бях на тази диета.Но я спрях защото се разболях.Ако правя примерно тренировки 2 пъти седмично за гарди ще се барка ли ?

11.05.09
20:20

На Дюкан книгата е много хубава, диетата е добра има резултати, но трябва да си търпелив и точен в изпълнението й.

SU

31.05.09
16:10

Хора свърших диетата сега съм 73 като почнах 81 кг.В момента наи-важното ми е да оформя гърдите.Кофи ли да правя или да бича лежанката..искам да оформя наи-вече долната част.Ако трябва снимки ще кача ако могат да помогнат!

Мнението беше редактирано от supraa на 03.06.09 16:03.

качи снимки и може и да се опитам да ти помогна ще те разгледам и ще ти кажа

SU

03.06.09
16:04

ето снимки

03.06.09
18:11

почвай по половин-един час тичане всеки ден

GO

03.06.09
18:17

Според мен това може да се оправи със тичане и лежанка :)

SU

03.06.09
18:35

Много е гадно нали...сутрин ли да ти4ам или когато мога..

03.06.09
18:47

Без да те познавам и знам дали си достатъчно търпелив, ти давам следния съвет - тренирай няколко месеца за маса. Не 2-3 месеца, ами нещо от сорта на половин година. След това повтори същата диета, или класическо НВД, или пък НВД-ВМ.. Изобщо каквато си избереш диета. Работата е там, че съдейки по снимката нямаш почти никаква мускулна маса, а за да изглежда добре човек след като е претърпял диета за отслабване, трябва да има какво да покаже под сланинките, нали? Минал съм по този път, познавам го прекрасно и ти казвам, че това начинът. Освен разбира се ако не искаш да изглеждаш като скелет.

казано от Thrashmetal на 03.06.09, 18:47:

Без да те познавам и знам дали си достатъчно търпелив, ти давам следния съвет - тренирай няколко месеца за маса. Не 2-3 месеца, ами нещо от сорта на половин година. След това повтори същата диета, или класическо НВД, или пък НВД-ВМ.. Изобщо каквато си избереш диета. Работата е там, че съдейки по снимката нямаш почти никаква мускулна маса, а за да изглежда добре човек след като е претърпял диета за отслабване, трябва да има какво да покаже под сланинките, нали? Минал съм по този път, познавам го прекрасно и ти казвам, че това начинът. Освен разбира се ако не искаш да изглеждаш като скелет.

Така ще стане само още по-мазен и евентуално малко по-голям.
Почвай да тренираш яко с базови упражнения, добра диета и мнооооого търпение. Имай предвид, че дори и да отслабнеш до разумни килограми, кожата по гърдите ти винаги ще виси. Тъжно, но факт.

04.06.09
17:39

и аз бях същия не се притесняваи ;) отслабнах с режим на хранене и тренировки(както си му е реда).предлагам ти да не слушаш докторчето защото ще ти писне от тея рецепти (знам ги много добре)яж четири пъти на ден месо плодове зеленчуци , наблягаи на водата . тичай , ако можеш скачай на въже.А за тренировката ти за гърди ти препоръчвам най-базовата 1 път в седмицата 1лег,2полу-лег3флайс

SU

04.06.09
18:10

ето програмата ми за гърди
лежанка за средна част 4х10
дигане на дъмбели от полу лег 4х10
флаис 4х12
кросоувър 4х12
какво да корегирам или заменя

Мнението беше редактирано от supraa на 04.06.09 18:12.

04.06.09
18:28

според мен няма смисъл от кросроувара.Като понапреднеш го включи.Редувай дъмбели лост на лежанките.Гледай кои упрежнения ти влиаят повече защото веки човек е различен..

XE

05.06.09
05:18

Момче .. просто тренирай и се храни добре .. много е гадно като се бориш срещу метаболизма си и тялото ти едва ли не се опитва да ти пречи... Тренирай и се храни .. като те гледам мисля че си тинейджър та добавки не си купувай само ще си харчиш парите .. тренирай тежко с базови упражнения, хапвай,  и не се отказвай .. имах един приятел който беше копие на теб но за 3 години в момента е с добро и прилично тяло .. може да те базикат нз си какво няма значение само тренирай и след време ще се справиш - следвай мечтите си както се вика .. направил си първата стъпка влизайки в залата продължавай напред .. желая ти успех

05.06.09
06:52

х2
ВМ-НВД, и КБ+200-300кал отгоре най-добре според мен, трен.програма с предимно базови упр.

PH

05.06.09
07:47

с тея протеинови диети сте се побъркали ..преди време едно момиче мисля че беше писна тема че си е изпатила от тази протеинова диета . Не съсдаваите илюзий в хората че могат да напввят нещо трайно така .. просто да махне бързите вързите вуглехидрати напълно , бавни само закуска и обяд и с времето ще стане

05.06.09
08:38

казано от Венцеслава Атилова на 04.06.09, 08:29:

Така ще стане само още по-мазен и евентуално малко по-голям.
Почвай да тренираш яко с базови упражнения, добра диета и мнооооого търпение. Имай предвид, че дори и да отслабнеш до разумни килограми, кожата по гърдите ти винаги ще виси. Тъжно, но факт.

Преди две години гърдите ми бяха като неговите. Сега сме на почти 1 ръст (5см. разлика) и едни килограми. Е, на кой гърдите изглеждат по-добре? Висят ли моите? Не, като се има в предвид, че цял живот (освен до 7 години) съм бил с наднормено тегло и с такива гърди като на момчето. Казвам как стана при мен, казвам как ще стане и при него. Лошото в случая е, че няма да го направи за това лято, може би за следващото.

SP

05.06.09
12:38

Не е ли по-добре да наблегне на тренировките за гърди на дъмбелите и по-специално от полулег.. и повечко повторения! От тая хоризонтална лежанка ако почне да прави “за маса” по 6-8 повторения с тежести, най-много да му скочат още повече.. повече повторения и не пренебрегвай горните гърди, ще ти дръпнат като цяло нагоре и няма да висят.. И разбира се много вода, кардио и разумна диета- тва е най-важното!

SU

05.06.09
19:12

Е мерси хора за съветите..не мисля химия да вземам.ще опитьм по разделно хранене пожече протеини и вода.за момента сварших диетата сега си запазвам теглото.а за опражненията мисля да наблегна на обик. лежанка и полулег..ще тренирам сега лятото здравата и може кам края да пусна още една снимка .

SU

05.06.09
19:17

И да видим дали сьм разбрал в наи обща линия да си спазвам някъква диета но сащото време тежести по големи да мъча и кардио

Мнението беше редактирано от supraa на 05.06.09 20:19.

05.06.09
19:39

ако под “кардиол” имап предвид кардио отговорат е ДА.За диеата няма какво да говорим(тя е наи-важната).А за тренирвоката с тежести гледаи да правиш повечко повторения (10-12,а при краката дори до 15)

Мнението беше редактирано от dannyel на 05.06.09 19:39.

XE

05.06.09
21:00

Даниел повечко повторения с какво ще му помогнат да ми обесниш. Абсоютни глупости тренирай тежко мани ги тия 15 повторения .. Той няма мускул какъв релеф да прави без мускул - макар че и при правене на релеф тренирам тежко ... фани тренирай за маса една хубава диетка рбд с тежко трениране и до година две ще си на средата на плажа .. нищо не ти пречи пак да си правиш кардиото ама го прави интензивно колкото можеш повече. .. вдигаш нивата на тестостерон по естествени начини и тва е .. а нива на тестостерон с 15 повторения трудно се дигат.. за диетка можеш да погледнеш по форума има много ..

SP

06.06.09
02:05

казано от Xeeu3 на 05.06.09, 21:00:

Даниел повечко повторения с какво ще му помогнат да ми обесниш. Абсоютни глупости тренирай тежко мани ги тия 15 повторения .. Той няма мускул какъв релеф да прави без мускул - макар че и при правене на релеф тренирам тежко ... фани тренирай за маса една хубава диетка рбд с тежко трениране и до година две ще си на средата на плажа .. нищо не ти пречи пак да си правиш кардиото ама го прави интензивно колкото можеш повече. .. вдигаш нивата на тестостерон по естествени начини и тва е .. а нива на тестостерон с 15 повторения трудно се дигат.. за диетка можеш да погледнеш по форума има много ..

бате, ти си идиот.! както е в началото пича и иска бързи резултати, с тая неговата фигура + тежки тренировки и стабилно хранене, подсилено от тежките тренировки, такива цици ще направи, че не е истина. И какво значи интензивно кардио??? ти баси се едно за някакъв билдър с 3 години + опит говори. Момчето е в началото - най-важното е физическа активност, правилно хранене, впоследствие като понамали мазнините леки кросове, базови тренировки с повече повторения и така.

п.с. релеф не се прави с 15 повторения, нито с 3, прави се с диета и кардио!

Мнението беше редактирано от Sparxter на 06.06.09 02:06.

XE

06.06.09
09:24

Ти трябва да си пълен злетак ако си мислиш че бързо ще може да свали гърдите .. Нали за да ги махне трябва да има мускул отдолу бе а за това му трябва да тренира тежко .. Плюс това заради кардиото което ще прави няма да качи толко много мазнините .. Правиш некфи ефтини опити за заяждане ... Какво ще стане ако тръгне да сваля сега - ще увисне и тфа е .. Какво значи интензивно кардио - ми значи че вместо да си търка мъдете 30 минути на едно колело може да се позапоти малко за 10 .. Ебати мисли малко в дългосрочен план стига сте мислили като циганите  .. хората си му казаха бързо нема да стане ... да си тренира 2 3 години и тва е ... сега ако тръгне да сваля става на ръка 25 с увиснати цици .. А и тфа дето го написах за релефа беше относно оня преди мене дето препоръчва 15 повторения.. Ебати мързелите ще ви се строши щангата ...

П.С. да не почваме с епитетите че и двамата излитаме ...

Мнението беше редактирано от Xeeu3 на 06.06.09 09:38.

06.06.09
09:50

Спартекс верно си доста далече от истината , как мое да кажеш че от упражненията за гърди ще му увиснат гърдите ха ха ха .Далечко си от истината , като почне да сваля няма да има кой знае какви резултати , сега в началото мое да свалч и качва едновременоо най-добре с НВД-ВМ

Мнението беше редактирано от Wrestling_pro на 06.06.09 09:52.

SP

06.06.09
11:20

Брейй рони и колман тука как веднага скочиха..

Кви са тия заучени клишета и простотии от вас бе момчета, толкова ли акъл нещо нямате?? кви диети кви НВД_ВМ интензивно кардио, силови триразови тренировки.. МОМЧЕТО Е НАЧИНАЕЩ!

Тва е първото, което трябва да приемете, като тръгвате да давате компетентни за случая съвети, не да си пускате клишираните постове-панацея! Всичко опира до психиката първо! Трябва да има първоначален тласък ,резултат! Един 40 кг ще се изкефи ако малко му се покачи сила, мускул. Един 110 няма да го ебе ако вдигне на втората седмица повечко от лежанка, ама ще види как му са щръкнали още повече циците, че и са се пооформили, втвърдили и го стяга блузката от пъненето с по 6 повторения на лежанката! Направо сутиен да си взима и да хваща тен с разлика по плажа..

Вие кво свиня, ама набита ли го карате момчето да става?? Нали след въпросния резултат ще се срине психически и ще зареже всичко?? Как да му обясниш на начинаещия че требе да потърпи няколко месеца за да влезе в режим, да не се отчайва. да блъска редовно, да си изчислява калориите, да търпи ебавки на приятели, но да не кривва от завтната цел от въображаемия Свети Граал, който макар и да не го вижда ще достигне след години години отдаденост на КАУЗАТА.. Тва все едно в първи клас по математика да ви дадат тригонометрични проблеми да решавате (не, че някои и сега могат де) и да ви казват -тва е, проблеми от висшата математика с 1+3 или с интегрални функции ще решавате???

Стъпка по стъпка, да види резултат, да се надъха и сам ще се заинтересува, сам ще почне да чете, да приеме и спази режим, защото ще му хареса защото ще си повярва, сам ще разбере кое е добро за него. Не да послуша тука двама трима мистър олимпии и да блъска по тяхното въздесъщо нареждане за цици гръб и гъз, докато не стане и той мистър олимпия, силов трибоец на годината, че впоследствие и той от трибуната на своите 140 кг лег единица, да предава наученото ЗНАНИЕ (не дай си Боже!)

06.06.09
11:36

нАпиши книга.

SP

06.06.09
11:52

няма да е книга, а ще е ТРУД! :D

XE

06.06.09
16:20

казано от Sparxter на 06.06.09, 11:20:

Брейй рони и колман тука как веднага скочиха..

Кви са тия заучени клишета и простотии от вас бе момчета, толкова ли акъл нещо нямате?? кви диети кви НВД_ВМ интензивно кардио, силови триразови тренировки.. МОМЧЕТО Е НАЧИНАЕЩ!

Тва е първото, което трябва да приемете, като тръгвате да давате компетентни за случая съвети, не да си пускате клишираните постове-панацея! Всичко опира до психиката първо! Трябва да има първоначален тласък ,резултат! Един 40 кг ще се изкефи ако малко му се покачи сила, мускул. Един 110 няма да го ебе ако вдигне на втората седмица повечко от лежанка, ама ще види как му са щръкнали още повече циците, че и са се пооформили, втвърдили и го стяга блузката от пъненето с по 6 повторения на лежанката! Направо сутиен да си взима и да хваща тен с разлика по плажа..

Вие кво свиня, ама набита ли го карате момчето да става?? Нали след въпросния резултат ще се срине психически и ще зареже всичко?? Как да му обясниш на начинаещия че требе да потърпи няколко месеца за да влезе в режим, да не се отчайва. да блъска редовно, да си изчислява калориите, да търпи ебавки на приятели, но да не кривва от завтната цел от въображаемия Свети Граал, който макар и да не го вижда ще достигне след години години отдаденост на КАУЗАТА.. Тва все едно в първи клас по математика да ви дадат тригонометрични проблеми да решавате (не, че някои и сега могат де) и да ви казват -тва е, проблеми от висшата математика с 1+3 или с интегрални функции ще решавате???

Стъпка по стъпка, да види резултат, да се надъха и сам ще се заинтересува, сам ще почне да чете, да приеме и спази режим, защото ще му хареса защото ще си повярва, сам ще разбере кое е добро за него. Не да послуша тука двама трима мистър олимпии и да блъска по тяхното въздесъщо нареждане за цици гръб и гъз, докато не стане и той мистър олимпия, силов трибоец на годината, че впоследствие и той от трибуната на своите 140 кг лег единица, да предава наученото ЗНАНИЕ (не дай си Боже!)

Ти кво го искара се едно се опитваме да напрайме момчето некфо 150 килограмово кюфте с цици и гъз .. опитвам се да му помогна и казвам какво мисля че трябва да направи .. никъде не съм написал че трябва да качва килограми, напротив на рбд + кардио + тежко трениране би трябвало да направи малко мускул на килограмите на които е, което евентуално да го амбицира да продължи да тренира .. то е ясно че в началото ще прави кръгови тренировки но после кфо му пречи да земе да се попоти малко .. не разбирам защо свързваш качването на мускулна маса веднага с ВВД и се палиш се едно сме му казали да яде по килограм сладолед за вечеря

SU

07.06.09
06:21

Ами несъм баш начинаещ 7 месеца вече станаха откакто ходя..

Мнението беше редактирано от supraa на 07.06.09 12:04.

SU

18.06.09
13:41

Ето с малко тренировки какво постигнах...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1